Zapestnice so opredeljene kot nakit, ki ga nosimo okoli zapestja. Nošenje zapestnice z imenom prikazuje vaše ime in to je lahko ime vaše ljubljene osebe. Zapestnice z imenom so zelo vidne med mladimi, saj želijo svojo ljubezen prikazati pred svetom brez besed. Nošenje zapestnic z imenom deluje kot sel.

zapestnice z imenom

Različne vrste zapestnic z imeni:

Zapestnice z imenom so lahko različnih vrst in so lahko izdelane iz kovin in tudi iz materialov. Za vas prihajajo različni modeli zapestnic z imenom.

1. Zlata zapestnica z imenom:

Zlata zapestnica z imenom

Kovinsko zlato je dragoceno in če je na njem vklesano vaše ime, nič ne bi moglo biti bolj dragoceno od njega. Zapestnico z vašim imenom lahko prilagodite na eleganten in moden način. Na splošno morate svoje ime postaviti na sredino zapestnice, saj pritegne visoko vidljivost. Velikost pisave svojega imena lahko uporabite glede na zasnovo.

2. Zapestnice z imenom za pare:

Zapestnice z imenom za pare

Ideja o ujemanju zapestnic za pare je videti kot odlična ideja. Pari naj bi bili narejeni za druge, zakaj ne bi zapestnice izgledale enako. Zapestnico lahko oblikujete po svojem okusu in okusu. Poleg imena lahko dodate tudi majhno miniaturo, kot je srce ali zvezda, da bo videti privlačnejša. Zapestnice z imenom so odličen znak vašega odnosa. Te zapestnice lahko celo oblikujete glede na proračun.

3. Umetniške zapestnice z imenom za dekleta:

Umetniške zapestnice z imenom za dekleta

Dekleta so vedno navdušena nad svojim videzom, oblačenjem in seveda dragulji, kaj nosijo. Radi nosijo trendovske in elegantne zapestnice z imenom, ki bi se morale izjemno razlikovati od drugih. Svoje ime lahko oblikujete s pomočjo kovinskih žic, ovitih na eleganten način, kar daje zapestnici edinstven videz. Ime mora biti vgravirano tako, da popolnoma pokriva zapestje in vaše ime razcveti.

4. Srebrna zapestnica z imenom:

Srebrna zapestnica z imenom

Zapestnico lahko celo oblikujete iz srebrne kovine, kjer lahko okoli zapestnice obesite črke svojega imena. Črke lahko obesite na različne vrste zavozlane verige, lahko pa obesite tudi majhno srce ali zvezdico in tako zapestnici dajete drugačen videz.

5. Zapestnica z bisernim imenom:

Zapestnica z bisernim imenom

Biseri so vedno najljubši, saj so primerni za vsako priložnost in tudi za vsako vrsto oblačil. Hruška izboljša videz zapestnice in daje očarljiv videz. Vmes med bisere lahko vstavite kroglice, kjer lahko prikažete svoje ime, lahko pa tudi oblikujete majhen barvit biser, da bo videti privlačnejši in elegantnejši.

6. Starinska zapestnica z kapljicami:

Starinska imenska zapestnica s kapljicami

Te zapestnice so edinstvene, ko spustite obese, kjer lahko oblikujete svoje ime in tudi svoje ljubljene. Nad njihovim imenom lahko vklesate dragocen barvit kristal, ki daje zapestnici božanski videz. Te kristalne kapljice so lahko tudi rojstni kamen osebe.

7. Barvite zapestnice z nizom imen:

Barvite zapestnice z imenom

Zapestnice z vrvicami lahko zelo enostavno pripravite tudi doma in jih celo ujemate s svojo obleko. Te zapestnice z imenom string lahko nosijo vse starostne skupine, ne glede na spol. Na splošno ga mladi cenijo, saj je zelo barvit in tudi ne bode po žepu močno.

8. Zapestnice z imenom kroglice:

Zapestnice z imenom kroglice

Zapestnice iz kroglic so zelo pogoste, vendar se zdijo preproste z eleganco. Za zapestnico lahko uporabite vse vrste kroglic, saj jih je mogoče enostavno mešati in ujemati, da ustrezajo vašim zahtevam. Zapestnico lahko celo okrasite v kateri koli obliki, kot je enoslojna ali v več plasteh, po vaši želji in slogu, da boste videti kul.

9. Zapestnica z rojstnim kamnom:

Zapestnica z rojstnim kamnom

Nekateri verjamejo, da nosijo svoj rojstni kamen. Torej je to eden izmed kul načinov vstavljanja rojstnega kamna na zapestnico skupaj z vašim imenom. Na koncu imena lahko celo oblikujete obliko, ki daje funky in kul videz.

10. Osupljive kovinske zapestnice za moške:

Osupljive kovinske zapestnice za moške

Kovinske zapestnice so pri moških precej pogoste. Nekateri zavijejo zapestnice kot slogovno izjavo, nekateri pa jih nosijo, da se zdijo kul in funky. Zapestnice so lahko priklenjene z obeh robov, da se dobro prilegajo zapestju, in celo oblikujete različne vrste verig, ki ustrezajo vaši osebnosti in videzu.

Ženske raje nosijo zapestnice namesto zapestnic, saj lahko ustvarite lasten slog, prav tako pa izstopa kot en sam kos nakita. Zdaj se zapestnice obravnavajo kot izjava o slogu in ne kot kos nakita. Nošenje zapestnice z imenom je pameten način, da svoje ime posredujete svetu, ne da bi pri tem sodelovali.