Če pogledamo slovar, je zapestnica pas ali veriga, ki je namenjena okraševanju zapestja tako moških kot žensk. Pozno so zbudili pozornost zaradi svojih novih trendovskih modelov in raznolikih vzorcev. Zapestnice so zelo priljubljene med ljudmi vseh starostnih skupin. So najlažje dostopni in v slogu dodatek. Cenovni razredi zapestnic so prav tako takšni, da si jih lahko z lahkoto privošči vsak.

moške zapestnice

Vrste moških zapestnic:

Dodajanje šarma v osebnost, dajanje zaupanja, lepih rok, sloga in mode je lahko ena zapestnica le odgovor! Podarite posodobljen modni videz vsem vrstnikom, sodelavcem, prijateljem in družini.

1. Moške zapestnice v zlatu:

Moške zapestnice v zlatu

Najvarnejša stava in nikoli ne bo šlo iz mode, je zlato in zlato. Vedno ste lahko prepričani v kateri koli zlati nakit glede barve, sijaja in vrednosti. Moške zapestnice v zlatu izgledajo čudovito s tradicionalnimi oblačili na porokah, festivalih itd. Zlate zapestnice so najboljša možnost obdarovanja.

2. Moške zapestnice v diamantu:

moške zapestnice - diamantne zapestnice

Kdo lahko diamantom reče ne? Naj bodo moški ali ženske, diamanti so cenjena last. Zlato zapestnice z diamantnimi šivi so lahko mojstrovina v nakitu. Morda so na dragi strani, vendar se zaradi svojega sijaja, krojev in sijaja ne morejo primerjati s katerim koli drugim kosom nakita..

3. Moške zapestnice v srebru:

moške zapestnice - srebrne zapestnice

Moške zapestnice v srebru so v teh dneh zelo pogoste, mnoge zvezde Bollywooda pa se jih tudi s stilom ponašajo. Oksidirane zapestnice iz srebra, bele srebrne zapestnice ali zapestnice s srebrom lahko združite za ta kul priložnostni videz ali pa izgledate lepo s katero koli belo ali črno obleko.

4. Zapestnice z navadnimi verigami za moške:

zapestnice za moške - zapestnice z navadno verigo

Zapestnice z navadnimi verigami so lahko za vsako redno občasno nošenje. So tudi za vsakodnevno nošenje. Lahko so iz katere koli kovine, jekla ali zlitine. Lahko so različnih vzorcev in barv, ki ustrezajo in ustrezajo priložnosti.

5. Prilagojena zapestnica z imenom za moške:

moške zapestnice - prilagojene zapestnice

Osebna zapestnica z imenom ima narejen videz v zapestju. Prilagajanje stvari je zelo v modi, zato so zapestnice z imeni ali narekovaji zelo trendovske.

6. Črne zapestnice za fante:

zapestnice za moške - Črne zapestnice za fante

Črna zapestnica je eden najhitrejših trendov nakita v današnjem času. To je lahko ena izmed izjav o modi in slogu za moške. Zapestnice imajo lahko ključavnice, zvezde, srca, simbol miru, liste itd.

7. Moška usnjena zapestnica:

Moške zapestnice - usnjene zapestnice

Moške usnjene zapestnice so res super za sijaj in lesk. Lahko jih kombiniramo s kavbojkami in vzročnimi srajcami. Usnjene zapestnice so lahko za mat ali sijajni premaz.

8. Zlata zapestnica Rudraksha:

moške zapestnice - zapestnice z rudraksho

Rudraksha ima v hinduizmu velik pomen in ljudje jo nosijo v verigah, zapestnicah itd. Semensko obliko, znano kot Rudraksha, običajno uporabljajo za usmerjanje energije v pravi okvir in ljudi, ki nenehno potujejo zaradi stabilnosti. Rjave kroglice, združene v zlatu ali srebru, da tvorijo zapestnico, so med nošenjem zelo elegantne.

9. Srebrna zapestnica – Moška linija tigra:

zapestnice za moške - zapestnice tiger line

Tigri so simbol moči, surovosti in ponosa. Prav te lastnosti so primerne tudi pri moških, saj želijo biti znani kot močni, močni posamezniki. Močan obraz tigra v zapestnici dodaja globino moški osebnosti pri opazovanju volje in osebne moči.

10. Zapestnice zlobnih oči za fante:

zapestnice za moške - zapestnice za zlo oko

V današnjem času je obešanje ali nošenje zlobnega očesa običajna stvar. Zlobno oko obstaja kot obeski za ključe, prstani, obeski itd., Zakaj torej ne na zapestnicah? Zapestnice z zlobnimi očmi se uporabljajo za odganjanje bleščanja ljudi, za katere menijo, da povzročajo nesrečo ali nesrečo. Namesto da bi zlo oko privezali v vrvico ali nit, se lahko isto uporabi v zapestnici.

11. Tanke zapestnice za moške:

zapestnice za moške - tanke zapestnice

Tanke zapestnice lahko uporabljajo moški vseh starostnih skupin za vsakodnevno nošenje. Lahko so iz kakršnega koli materiala, kot so kovina, srebro, zlitine, vrvice, niti itd. Niso tako težki in so strukturirani tako, da lahko vsak zlahka odnese zapestnico. Imajo eleganco in zato izstopajo.

12. Moška zapestnica iz rožnatega zlata:

zapestnice za moške - zapestnice iz rožnatega zlata

Rožno zlato je zlitina zlata in bakra, ki se uporablja za nakit. Nakit iz rožnatega zlata postaja vse bolj priljubljen in se pogosto uporablja za prstane, zapestnice in drug nakit. Znani tudi kot rdeče zlato in rožnato zlato, odvisno od vsebnosti bakra v njem, so za luksuzne in vrhunske ljudi, saj so na dragi strani. Dajejo ta eleganten videz celotni osebnosti moškega.

13. Moška zapestnica iz turškega zlata:

moške zapestnice - turške zapestnice

Turški trg je eden največjih porabnikov zlata in povpraševanje po turškem zlatu se stalno povečuje. Ljubezen do turškega zlata je prav tako v porastu, saj je veliko kosov nakita izdelanih v turškem zlatu. Moške ročne zapestnice iz turškega zlata izgledajo osupljivo s tem sijajem in leskom zlata, ki sta jasno vidna v nakitu. Turške zlate zapestnice so resnično statusni simbol.

14. Volframove zapestnice za moške:

moške zapestnice - volframove zapestnice

Zapestnice z volframom so lahko hit za mlade. Lahko eksperimentirajo z različnimi kovinami in modeli. Volfram je nekaj edinstvenega kot kovina za zapestnice. Mladi fantje lahko nosijo volframove zapestnice za svoj slog. Lahko so treh različnih odtenkov volframa, in sicer. svetlo obarvana, temno obarvana in kombinacija temne in svetle.

15. Moške zapestnice z manšetami:

moške zapestnice - zapestnica z manšeto

Zapestnice z manšetami so relativno novi v modnem trendu in moški lahko z manšetastimi zapestnicami eksperimentirajo za priložnostni večerni videz ali za minimalističen videz. So debele trakove in odprte ter jih je mogoče nastaviti iz kovin, jekla, srebra ali drugih zlitin.

Moški so tudi zelo modno ozaveščeni in želijo, da je njihova izjava o slogu ves čas posodobljena. Moške ročne zapestnice so najbolj kul način za ustvarjanje lastne izjave o slogu. Zapestnice z edinstvenimi slogi, oblikami in videzom dajejo novo definicijo moški celotni osebnosti. Modeli moških zapestnic so odlični posredniki sporočil med uporabo kakršnih koli neverbalnih načinov komunikacije, kot so kretnje rok med pogovorom, rokovanjem itd..