Klingonska tanka ali debela trak na roki, ki daje prijeten pogled, je zapestnica. Nedvomno pramen plemenitih kovin, iz platine okoli naše roke, naredi ženske nori kot moški. Ena najbolj izvrstnih kovin je Platinum, ki prinaša eleganco, ko jo nosijo lepe dame, in moški videz, ko jo nosijo. Posebnost zapestnice za moške in ženske je velikost in oblika.

Različne vrste platinastih zapestnic v trendu:

Ta članek izpostavlja 15 najboljših vrst platinastih zapestnic, ki so vgrajene v razburljiv razkošen kamen, kot so diamanti, in tudi navadne platinaste zapestnice z različnimi vrstami zaključkov.

1. Tanka platinasta zapestnica s simbolom neskončnosti za ženske:

Tanka platinasta zapestnica s simbolom neskončnosti za ženske

Danes je trend nošenja težkega nakita izginil. V poštev je prišel tanek in domišljijski dodatek z dragulji. Na tem seznamu je tanka platinasta zapestnica s simbolom neskončnosti, pritrjenim med kovino. Simbol neskončnosti, ki prikazuje večno ljubezen in naklonjenost, ki je postala bolj kot moda kot matematična enačba.

2. Debela navadna platinasta zapestnica za moške:

Debela navadna platinasta manšetna zapestnica za moške

Fantje radi nosijo dodatke, ki so enostavni za nošenje in so tudi modni. Eden takih ročnih pripomočkov je zapestnica v obliki manšete. Gotovo smo v Indiji naleteli na številne Moške, ki nosijo zapestnico iz srebra in medenine. Toda zapestnica iz platine jo naredi bolj dragoceno in dragoceno.

3. Pravokotne povezave Moška platinasta zapestnica z diamantnimi žicami:

Pravokotne povezave Moška platinasta zapestnica z diamantnimi žicami

Platina pravokotne oblike, ročno izrezana ali lasersko rezana platina v pravokotno obliko, je združena v zapestnico, ki je poudarjena s poliranimi diamanti, pritrjenimi na vogalih štiristranskega pravokotnika. Zaradi velikosti in oblike to vrsto dodatne opreme nosijo moški.

4. robniki tanke zapestnice za ženske:

Tanki zapestnica za robnike

Robni rob nastane s prepletanjem istih kosov kovinskega droga drug v drugega in ima ravno površino, ko ostane na površini. Tako dobimo raven videz, povezave pa ležijo blizu drug drugega. Širina je nekaj milimetrov, zaradi česar je idealno, da jo ženske nosijo okoli roke.

5. Platinasta zapestnica za kvadratne povezave za ženske:

Platinasta zapestnica za kvadratne povezave za ženske

V zapestnici s kvadratnimi členi je platinasta kovina oblikovana v kvadratne koščke in povezana s platinskimi ravnimi členi s spajkanjem obeh kovin ali z lasersko tehniko so kvadratni členi povezani kot verižna zapestnica. Solitaire diamanti so pritrjeni okoli štiristranskega kvadrata, kar daje sijaj zapestnici.

6. Univerzirana platinasta zapestnica z imenom

Ime Vgravirana unisex platinasta zapestnica

Nakit z vgraviranim imenom je postal priljubljen med moškimi in ženskami. Ta vrsta nakita se uporablja kot darilo ob vsaki posebni priložnosti. Kar on ali ona deli svojo ljubezen med seboj. Na sredini je vgravirano ime tega kosa platine, ki je pritrjen na verižno zapestnico, ki je lahko preprosta navadna veriga ali zvita veriga.

7. Moška platinasta zapestnica, povezana z biseri:

Moška platinasta zapestnica iz kroglic

Pri tej vrsti zapestnice se zbirajo majhne kroglice, ki tvorijo verižno zapestnico s nastavkom za kavelj. Kroglice so lahko okrogle oblike valjaste oblike. Moški nosijo zapestnico iz kroglic iz lesa ali kovine. Ženske, ki želijo presenetiti svoje moške z dragocenim darilom, je to najboljša izbira.

8. Platinasta zapestnica Fox tail za moške:

Platinasta zapestnica Fox tail za moške

Ta vrsta verige spominja na prepleteno verigo, ki daje bogat videz in tehta tudi več kot običajna zapestnica. Nato povezave spominjajo na lisičji rep, ki se na koncu ukrivi, konec je prepleten skupaj, da tvori debelo zapestnico s nastavkom za kljuko. Ta vrsta zapestnice je zaradi svoje debeline najbolj primerna za moške.

9. Platinaste zapestnice v obliki srca v obliki povezav:

Platinaste zapestnice v obliki srca v obliki povezav

Ta vrsta zapestnice je najboljše darilo, ki si ga moški kdaj zamislijo kot darilo svoji ljubljeni osebi. Platina je narezana v obliki srca v različne velikosti, ki običajno merijo manj kot 2 mm..

10. Verižna platinasta zapestnica z obeski za ženske:

Verižna platinasta zapestnica z obeski za ženske

Navadna platinasta zapestnica ni vedno primerna za vse priložnosti. Ena takšnih priložnosti so zabave. Da bi bile med zabavo bolj trendovske in kul, ženske raje nosijo fancy in jazzy dodatke. Ena takih je viseča platinasta zapestnica. Tanka platinasta veriga ali povezana zapestnica se uporablja z obeski za ključ, sliš ali prstan, pritrjenimi okoli zapestnice.

11. Rolo Link platinasta zapestnica za moške:

Rolo Link platinasta zapestnica za moške

Ta platinasto všeč rolo zapestnica, ki ima enake okrogle povezave, ki so združene v preprost alternativni vzorec zaporedja. Kar naredi preprosto videti platinasto zapestnico. Ta vrsta zapestnice ima na vogalih nastavek za kavelj ali pritrditev na klik.

12. Micro Pave Platinum-Rose Gold-Diamond zapestnica za ženske:

Micro Pave Platinum-Rose Gold-Diamond zapestnica za ženske

Ta kombinacija trojice vedno prinaša čudovit kos dragulja. Ista kombinacija je bila predstavljena s tehniko mikro pave. Diamanti so posejani okoli rožnatega zlata z vrvjo iz platinaste kovine okoli rožnatega zlata, ki tvori verižno zapestnico. Tehnika mikro tlakovanja se uporablja za nastavljanje diamantov enake velikosti v zaporedju in ne naključno postavitev.

13. Mat okrasne ovalne debele platinaste zapestnice za ženske:

Matt Finish ovalne debele platinaste zapestnice za ženske

Mat zaključek daje gladko površino, ki se ji zdi ženska privlačnejša. Lastništvo raznolikosti oblikovanja draguljev je bil vedno seznam želja za vse ženske. K temu sodi ovalna platinasta zapestnica, ki je skupaj postavljena skupaj z vzmetjo, ki tvori pasno zapestnico, ki se nosi kot dodatek za zabavo skupaj z zahodnimi oblačili.

14. Zapestnica s spiralnimi platinastimi diamanti za ženske:

Platinasta diamantna zapestnica z vijaki za ženske

Na sredini platinastega traku je s pritrditvijo kljuke pritrjena vijačna zanka. Vijačna zanka ima okoli sebe pritrjene majhne diamante, ki dodajajo edinstvenost zapestnice

15. Platinaste zapestnice iz pletene kosti s sledom za moške:

Platinaste zapestnice iz pletene kosti s sledom za moške

Prepleteni členi v obliki črke V imajo ravno podobo, ena stran zapestnice pa je izrezljana v skladu z estetsko preferenco. Ti členi so zviti v pleteno obliko, ki daje debelino zapestnice.

Nošenje platinastih zapestnic zagotovo doda lepoto vašim rokam. Pomembno pa je tudi najti pravo vrsto in obliko platinaste zapestnice zanjo. Obstajajo navadne platinaste zapestnice in tudi mešana zapestnica iz plemenitih kovin in kamna ali dve tonirani, ki ima svoj domišljijski izgled. Toda zaradi navadne platinaste zapestnice bomo zagotovo postali grobo za še eno novo zapestnico iz platine!!