Najbolj očarljive stvari, zaradi katerih je vaše zapestje videti drugačno od drugih, so lahko le očarljive magnetne zapestnice. Ne samo, da dodaja eleganco, ampak vas naredi drugačne od drugih. Magnetne zapestnice so na voljo v različnih vzorcih in izvedbah, zato jih lahko ustrezno izberete. Magnetne zapestnice se celo uporabljajo za zdravljenje številnih bolezni in pomagajo ohranjati telesno kondicijo.

magnetne zapestnice-modeli-magnetne zapestnice-modeli

Modeli magnetnih zapestnih zapestnic:

Imate trendovske magnetne zapestnice, ki vam dajejo moden videz in ste lahko oblikovalec sloga in mode. tukaj predstavljamo nekaj najboljših magnetnih zapestnic za moške in ženske.

1. Bleščeča magnetna zapestnica iz nerjavečega jekla:

magnetne zapestnice-modeli-peneče-nerjaveče jeklo-magnetne zapestnice

Ena najbolj elegantnih zapestnic, ki jih lahko vidite, so magnetne zapestnice iz nerjavečega jekla. Ima iskriv učinek in lahko takoj prinese izjemne spremembe v kateri koli obleki, ki vam je všeč. Zapestnice lahko združite z etničnimi oblačili in zahodnimi oblekami, zaradi česar boste v množici videti izjemno.

2. Biomagnetna zapestnica iz titana:

magnetne zapestnice-modeli-bio-magnetne zapestnice iz titana

Biomagnetne zapestnice iz titana, kot že ime pove, se običajno uporabljajo za zdravljenje ljudi s slabim pretokom krvi v telesu. Deluje čudežno in ima čaroben učinek. Pomaga pri zdravljenju nespečnosti, zmanjšuje obremenitev oči in celo koži daje sijaj. Z nošenjem te pametne zapestnice lahko premagate številne bolezni in si povrnete zdravje.

3. Čista magnetna zapestnica:

magnetne zapestnice-modeli-čista magnetna zapestnica

Nekateri radi nosijo dodatke v izvirni obliki in ne dodajajo dodatnih kamnov ali kristalov. Ker menijo, da imajo originalne magnetne zapestnice svojo lepoto in jih ne smemo mešati z drugimi. Čiste magnetne zapestnice so običajno črne barve in kamor koli greste, lahko označite svojo modo. Nosite jih lahko tako na delovnem mestu kot tudi za zabavo.

4. Oblikovalske zapestnice iz magnetnega kamna:

magnetne zapestnice-modeli-oblikovalci-magnetne-zapestnice iz kamna

Dodajanje barvnega kamna magnetnim zapestnicam povečuje lepoto številnih gub. To oblikovalsko zapestnico iz magnetnega kamna lahko nosijo tako moški kot ženske in je zelo eleganten kos dragulja. Ker ima iskriv videz, lahko celo oblečete preproste klepetalnice, ki se ujemajo z videzom tega elegantnega kosa dragulja.

5. Zdravilne magnetne zapestnice:

magnetne-zapestnice-modeli-zdravilne-magnetne-zapestnice

Magnetne zapestnice so zelo znane kot zdravilne ali utrjujoče zapestnice. Ljudje namesto kosa okraska raje rešujejo svoje težave. Pisani magneti, uporabljeni v njem, so koristni za zdravljenje različnih bolezni. Kot je videti lepo, na enak način tudi lepo zdravi vaše bolezni.

6. Bakrene magnetne zapestnice za moške:

magnetne zapestnice-modeli-bakrene-magnetne zapestnice-za moške

Ker so moški zelo posebni glede svojega videza, jih bakrene magnetne zapestnice izstopajo v množici. Zapestnica je na voljo v različnih vzorcih in oblikah, kot je tudi v oksidiranem, zlatem ali srebrnem videzu. Izbirate lahko glede na svojo osebnost in obleko ter imate čudovit videz.

7. Swarovski kristalna magnetna zapestnica za ženske:

magnetne zapestnice-dizajna-swarovski-kristal-magnetna-zapestnica-za-ženske

Swarovski, nebrušeni diamanti so zelo v trendu in vidite kristale Swarovski sari, ure in nakit. Podobno postajajo tudi magnetne zapestnice Swarovski Crystal zelo priljubljene, zlasti pri ženskah. Te zapestnice imajo eleganten element, zaradi česar med ljudmi izgledate posebno, kar vam pomaga ustvariti vtis na druge.

8. Večbarvne magnetne zapestnice iz dragih kamnov:

magnetne-zapestnice-modeli-večbarvni-dragi kamen-magnetne-zapestnice

Kot kaže ime, so za oblikovanje te magnetne zapestnice uporabljeni različni pisani dragi kamni. Uporabite lahko kamne, kot so kremen, ametist in mnogi drugi. Poleg tega, če želite, lahko vstavite svoj rojstni kamen glede na vaš zodiak in se v njem razkažite v slogu.

9. Športna magnetna zapestnica za ženske:

magnetne-zapestnice-modeli-športno-magnetne-zapestnice-za-ženske

Nikoli si ne bi mogli niti sanjati, da bi nosili zapestnico s športnim videzom. Tukaj imamo zapestnico, s katero lahko dobite športni videz in naredite popolnoma edinstven od drugih. Na voljo je v različnih vzorcih in oblikah, pri čemer lahko izberete, da označite svojo modo.

Magnetne zapestnice so bile vedno v povpraševanju, tako kot drugi kovinski dodatki. Magnetne zapestnice so dober način označevanja mode za moške in ženske. Nošenje zapestnic je danes zelo pogosto in jih običajno nosijo vse starostne skupine in skoraj ob vsaki priložnosti. Magnetne zapestnice so na voljo v različnih vzorcih in izvedbah, lahko pa se odločite za tisto, zaradi katere boste videti dobro in se tudi dobro počutili.