Zapestnica je najboljši nadomestek za zapestnice. Izgleda odlično na občutljivih tankih rokah. Nosi se v kosih ali pa bo le ena zapestnica v redu. Zapestnice imajo različne oblike. Lahko so debeli ali pa tanki kot veriga. Obstaja veliko modelov, ki dajejo privlačen videz. Metulji, srce in cvet je pogosta vrsta vzorca. Ljubezenske zapestnice so ena izmed njegovih vrst. Na njem je napisan ali vklesan glagol “Ljubezen”. To je najbolj nadarjen kos nakita. Ljubezenske zapestnice so kot nalašč za vsakodnevno nošenje. Ni zelo bleščeč in težek. Lahko ga nosite tudi v službi. Dobro je podariti zakoncu. Tukaj je nekaj primerov ljubezenskih zapestnic.

Najnovejše ljubezenske zapestnice v različnih oblikah:

Tukaj si oglejte naših najboljših 9 ljubezenskih zapestnic z novimi slogi v trendu, ki so večinoma všeč mojim mladim dekletom.

1. Ljubezenska zapestnica iz rožnatega zlata:

Ljubezenska zapestnica iz rožnatega zlata

Danes ni nič všeč sijoče rumeno zlato. Iščejo boljše trezno ukrepanje. Izbira rožnatega zlata je vsak dan večja. Ljubezenska zapestnica iz rožnatega zlata ima rožnato zlato barvo. Kombinacija zlata z bronom daje čudovit roza sijaj. Ta vrsta zapestnice se nosi vsak dan.

2. Srebrna ljubezenska zapestnica:

Srebrna ljubezenska zapestnica

Srebrna ljubezenska zapestnica je po svojem imenu narejena iz srebra. Lahko ima ali pa tudi ne diamante. So preprosta in elegantna izbira. Pogosto ga nosijo neveste. Narejen je tako, da ni zelo sijoč. Tako ga lahko nosite v službi, na fakulteti ali kateri koli zabavi.

3. Zapestnica zaljubljen diamant:

Zapestnica zaljubljen diamant

Noben nakit ni popoln brez diamanta. Diamantna ljubezenska zapestnica ima nekaj diamantov na enaki razdalji. Zagotavljajo dovolj sijaja, da izgledajo glamurozno. Obstaja navadna zapestnica ljubezni, v kateri je diamant. To zapestnico je dobro nositi na zabavi.

4. Personalizirana ljubezenska zapestnica:

PersonalizedLove zapestnica

Ljubezenska zapestnica ni vedno pasovi. Obstaja tudi slog črk. Abeceda ljubezenska zapestnica ima eno samo abecedo ljubezni, ki je posamezno povezana prek povezave. To je zelo casual slog zapestnice. Idealen je za denim in kratke hlače.

Poglej več: Zapestnica z imenom

5. Ljubezenska zapestnica z več povezavami:

Ljubezenska zapestnica z več povezavami

Včasih je ena vrstica zapestnice nekoliko dolgočasna. Ljubezenska zapestnica z več povezavami ima združene več verig. Ta vrsta zapestnice daje punk videz. Nositi ga je zelo zabavno in zabavno. To je zabavno nositi za priložnostne izlete. To je izbira mladih deklet.

6. Vrsta žične ljubezenske zapestnice:

Vrsta žične ljubezenske zapestnice

Žico lahko oblikujemo v kateri koli obliki. Wire love zapestnica je narejena z oblikovanjem žice na tak način, da ljubi besedo. Je zelo občutljivo. Lahko se nosi s katero koli obleko. Bolj dobro izgleda v denims. Je pol vzročni in zelo dekliški slog

Poglej več: Slike zapestnic prijateljstva

7. Dizajnerska zapestnica Heart Love:

Oblikovalska zapestnica HeartLove

Ljubezen je najbolje prikazati na pamet. Ljubezenska zapestnica v obliki srca ima v sredini obliko srca. Izgleda zelo lepo. Je casual stil in najbolje izgleda z majico brez rokavov. Nosi se s številnimi zapestnicami.

8. Beaded Love Zapestnica:

Beaded Love zapestnica

Zapestnice so najboljše, če imajo kroglice. Ljubezenska zapestnica z biseri ima kroglice od začetka do konca. V sredini je napisana beseda ljubezen. To je glamurozna možnost v zapestnici. Lahko se nosi za zabave in dogodke.

Poglej več: Zapestnica ljubezenskega srca

9. Neskončna ljubezenska zapestnica:

Neskončna ljubezenska zapestnica

Prava ljubezen se nikoli ne konča. Zato je ljubezen vedno povezana z neskončnim prstanom. Neskončna ljubezenska zapestnica ima neskončno zanko, ki prikazuje globino ljubezni. To je zelo elegantna izbira. Lahko ga nosite v službo in na sestanke.

Ljubezenske zapestnice so kul trend zapestnic. Nosimo ga lahko ob vsaki priložnosti. Večinoma ga imajo radi mlada dekleta. Nosijo pa jih tudi ženske srednjih let. Ni pogoja, kako ga nositi. Je preprost, a eleganten slog. Lahko ga uporabite za darilo nekomu posebnemu. Ljubezenske zapestnice so na voljo v številnih stilih. Ni več priložnostni dodatek.