Zapestnice so običajen kos nakita, ki ga obožujejo vse starostne skupine, ne glede na spol. Zdaj velja za modno in slogovno izjavo in ne kot nakit. Mladi, ženske in dekleta radi nosijo oblikovalske zapestnice, saj lahko ustvarijo odnos pred svojimi prijatelji, družinskimi člani, predvsem pa se bodo počutili dobro.

priljubljene oblikovalske zapestnice za moške in ženske

Dizajnerske zapestnice so edinstvene in se po videzu razlikujejo od običajnih, ki jih zlahka dobite na trgu. Zdaj vam predstavljamo nekaj modelov oblikovalskih zapestnic.

Najboljše oblikovalske zapestnice za moške in ženske:

1. Oblikovalske zlate zapestnice:

Oblikovalske zlate zapestnice

Zlato velja za ugodno kovino in ga lahko nosite ob vsaki priložnosti ter tako dodate dodaten čar. Ker je zlato zelo priljubljeno v vsaki državi, saj se zlahka zlije z vsakim odtenkom kože in poveča povpraševanje po oblikovalskih zapestnicah, izrezanih v zlatu. Ženski in moški obožujejo zlate oblikovalske zapestnice, saj je lahek kos dragulja in ima predvsem iskriv, očarljiv videz.

2. Dragocena oblikovalska diamantna zapestnica za dekleta:

Dragocena oblikovalska diamantna zapestnica za dekleta

Diamant je dragocen kamen in je za vedno opisan kot najboljši prijatelj. Če so diamanti izklesani in oblikovani v oblikovalsko zapestnico, potem kaj bi še lahko ostalo, da bi imeli tako ljubek kos. Dodate lahko celo nekaj barvnih kamnov, da bo izjemen kos in naj se razprostira na vsakem zapestju.

3. Edinstvene zapestnice s cvetjem in dragocenim draguljem:

Edinstvene zapestnice s cvetjem in dragocenim draguljem

Ker so rože vedno oboževane in jih je mogoče uporabiti ob vsaki priložnosti. Podobno ob upoštevanju tega so oblikovalci oblikovali edinstveno zapestnico v obliki cvetja skupaj z dragocenimi dragulji, ki imajo dodaten glamurozen videz. Lahko uporabite različne barve dragih kamnov po svojem okusu in jih ujemate s svojo obleko. Te vrste zapestnic je mogoče kombinirati tudi z zahodno in etnično obleko.

4. Tradicionalne oblikovalske zapestnice iz pavovega zlata:

Tradicionalne dizajnerske zapestnice iz zlata pava

Pavove zapestnice so zelo pogoste in povpraševanje že od nekdaj. Ta oblikovalska zapestnica je lahko oblikovana na različne načine in sloge, ki ustrezajo obredom in priložnosti dneva. Za izboljšanje videza zapestnice lahko dodate nekaj lepih kamnov. To vrsto zapestnice na splošno nosijo mlada dekleta, saj se pravi, da je pav čudovita ptica, zato si ne želi biti podoben pavu.

5. Dizajnerske zapestnice s spremenljivimi kamni:

Oblikovalske zapestnice s spremenljivimi kamni

Prihaja nekaj zelo edinstvenega za ljudi, ki so zelo modno ozaveščeni in si vedno želijo obleko uskladiti z enako barvo zapestnic. Oblikovalec je izumil čudovito zapestnico s spremenljivimi kamni. Tukaj lahko v eni zapestnici imate številne barvne kamne in jih lahko spremenite glede na našo obleko. Ta vrsta zapestnic se gelira z vsemi vrstami oblek, ki jih nosite. Toda pri menjavi kamna morate biti še posebej previdni, saj je zelo občutljiv in z njim je treba ravnati previdno.

6. Dizajnerske zapestnice iz srebrne kovine:

Oblikovalske zapestnice iz srebrne kovine

Srebrne zapestnice so vedno videti elegantno in ustvarjajo velik vpliv, saj kovina sije in blešči tudi na soncu in ponoči. Srebrne zapestnice lahko nosijo tako moški kot ženske, saj je na voljo tako v beli kot tudi v oksidirani obliki. Če želite, lahko okoli zapestnice obesite celo majhne miniature, kot je medvedek, zvezda ali oblika srca, da ustvarite svoj dizajn in modo.

7. Moška oblikovalska zapestnica iz srebrne verige:

Moška oblikovalska zapestnica iz srebrne verige

Moški so zelo posebni glede oblačenja in dodatkov, saj se vedno želijo obleči drugače od drugih. Želijo imeti tisti dodatek, ki ustreza njihovi osebnosti, slogu in bi moral biti tudi v modi. Torej, kaj je lahko bolj edinstveno od oblikovalske verižne zapestnice, ki je lahko izdelana tudi iz različnih kovin, kot so zlato, baker in platina, tudi po vaši izbiri.

8. Dizajnerska zapestnica z visečimi luninimi kamni:

Oblikovalska zapestnica z visečimi luninimi kamni

Prihaja edinstvena zapestnica iz črno -belih lunin kamnov. Zapestnica je okrogle oblike in lahko obesite ogromne lunine kamne, ki jih imate radi. Na splošno lahko mlada dekleta in ženske uživajo v tej funky, a elegantni zapestnici in izgledajo vroče in drzno.

9. Dizajnerska zapestnica z diamanti in biseri:

Dizajnerska zapestnica z diamanti in biseri

Popolna mešanica diamanta in bisera, ki daje rokam uporabnika eleganten in edinstven videz. Nič ne more premagati te smrtonosne kombinacije, saj se naravni sijaj diamanta okrepi, ko so vmes posejani biseri. Poleg tega biser nosi svoj sijaj in vam daje eleganten videz.

Zdaj se vsi osamosvajajo in želijo biti posodobljeni s slogom in modo. Oblikovalske zapestnice imajo lep in očarljiv videz in privlačijo osebo. Dizajnerske zapestnice so na voljo v vseh vrstah kovin in jih lahko dobite po svojem okusu in osebnosti.