Zapestnice so danes najbolj eleganten in najbolj zanimiv nakit. Ta okras poudarja videz zapestja in celoten videz rok.

oblikovanje verižice-zapestnice

Verižne zapestnice za moške in ženske:

Zapestnice so lahko katerega koli sloga, vrste in dizajna z različnimi barvami in vzorci. Tu si oglejmo različne modele verižnih zapestnic.

1. Zapestnica iz zlate verige za dekleta:

Zapestnica iz zlate verige za dekleta

Eden najbolj elegantnih dodatkov za dekleta so zapestnice. Takoj lahko poudarijo in spremenijo videz katere koli obleke. Dekleta radi združujejo svoje obleke in obleke z lepimi debelimi in privlačnimi kosi nakita. Verižne zapestnice iz srebra ali zlata so lahko resnično elegantne na zapestjih.

2. Zapestnice z zlato verigo za ženske:

Zapestnice z zlato verigo za ženske

Ljubezen do zlata za ženske preprosto ni dovolj dober razlog za nakup zlata, vendar je zlato kot element nakita elegantno v kakršni koli obliki. Ženske imajo svobodo, da si okrasijo zlato za vse obleke, pa naj bodo to indijska oblačila, zahodna, indo zahodna ali priložnostna oblačila itd. Ženske nikoli ne morejo narediti modne napake z zapestnicami z zlato verigo. Lahko so za delovno obleko ali za zabavo.

3. Zapestnice iz srebrne verige:

Zapestnice iz srebrne verige

Srebro kot element izgleda čudovito v verigah, zapestnicah ali uhanih. Srebro v beli in oksidirani obliki izgleda lepo v nakitu. Zapestnice iz srebrne verige izgledajo lepo v indijski ali zahodni obleki. Da bi dobili ta subtilen videz, se lahko oblačila združijo s srebrnimi verižnimi zapestnicami.

4. Verižne zapestnice za moške:

Moške verižne zapestnice

Verižne zapestnice izgledajo dobro pri moških z elementi, kot so zlato, srebro, platina itd. Verižne zapestnice dobro izgledajo pri priložnostnih oblačilih s srebrom, z zlatom pa odlično za tradicionalno nošenje ali za festivale.

5. Roza zapestnica iz pletene verige:

Roza zapestnica iz pletene verige

Najbolj priljubljena barva vsakega dekleta ali ženske je roza. Roza barva daje tisto naravno rdečilo na obrazu. Podobno lahko roza zapestnice poudarijo vse, kar nosijo ženske. Rožnate pletenice izgledajo čudovito v zapestnici, vzorec pa je zelo izrazit in lep.

6. Zapestnice z verižicami:

Zapestnice iz verižice

Kroglice izgledajo elegantno na vseh oblačilih, okraskih, verigah itd. In zakaj ne na zapestnicah. V tej ligi verižnih zapestnic ni mogoče zapustiti. Verižne zapestnice iz zlata in srebra s kroglicami izgledajo lepo in dajejo uporabniku ta eleganten, eleganten videz.

7. Zapestnice iz večplastnih verig:

Večplastne verižne zapestnice

Plastenje je tako pogosto; najdemo ga povsod, v sarejih, zapestnicah itd. zakaj torej ne bi uporabili večplastnega vzorca v verižni zapestnici. Plastične verižne zapestnice izgledajo lepo in izstopajo kot poseben ročni pripomoček. Večplastne verižne zapestnice so najprimernejše za vsakodnevno obleko.

8. Zapestnica Charm Chain:

Zapestnica Charm Chain

Ko lahko govorimo o zapestnicah, kako lahko pustimo zapestnice? Čari so skoraj pogosti pri ročnih urah, zapestnicah, zapestnicah itd. Dodajte zapestnico z verižicami zanimive čare in tako, da se ponašate z novim videzom.

9. Zapestnica z ročno verigo:

Zapestnica z ročno verigo

Eden najbolj modnih trendov so zapestnice z ročno verigo. Danes so tako v trendu. Vsaka ženska jih razkazuje, naj gre za zabave, srečanja ali poroke. Izgledajo čudovito in poudarjajo roke, prav tako pa lepo padajo na zapestju, saj so zelo lahke in imajo samo verižico z morda kamni ali kakšnim majhnim obeskom itd..

V sodobnem času so verižne zapestnice zelo v modi, saj vaši bleščeči podobi dodajo bleščeč videz. Po lastni izbiri in slogu lahko oblikujemo nakit in ga celo oblikujemo po svojem okusu in zahtevah. Verižne zapestnice so in so jih vedno ljubile in občudovale tako moške kot ženske.