Zapestnice so pozno postale modna izjava in so priljubljene tako pri moških kot pri ženskah. Zdaj dandanes tudi otroci nosijo majhne srčkane otroške zapestnice, da bodo videti lepše. Lahko je iz zlate, srebrne, bakrene, medeninaste, steklene in celo emajlirane lončene posode in je lahko različnih modelov. Otroške zapestnice so najnovejše v modnem trendu.

modeli zapestnic za dojenčke

Zapestnice za deklico in fantka:

Zapestnice izgledajo ljubko na majhnih zapestjih dojenčkov. Tu si bomo ogledali različne modele otroških zapestnic.

1. Otroške zapestnice v zlatu:

Otroške zapestnice v zlati barvi

Najboljši način za okrasitev zapestja dojenčkov je z lepimi zlatimi zapestnicami. Zlate zapestnice lepo izgledajo na brezhibni mehki koži dojenčkov. Zlato je ugodna kovina, zato se novorojenčkom nekaj dni po rojstvu dajo zlate zapestnice, zapestnice, verižice itd. Te ljubke zlate zapestnice izgledajo elegantno tako pri zalivih kot pri deklicah. Je tudi ena najprimernejših možnosti obdarovanja.

2. Poimenovane otroške zapestnice za dečka in deklico:

Poimenovane otroške zapestnice za dojenčka in deklico

Otroške zapestnice z imenom so zelo lepe na rokah dojenčkov. In za dojenčka bo to vedno posebno, saj bodo tudi oni, ko odrastejo, presenečeni nad načinom, s katerim so njihovo ime razglasili svetu !!! Imenovane otroške zapestnice so lahko tako za fantke kot za dekleta.

3. Indijske tradicionalne otroške zapestnice s črnimi kroglicami:

Indijske tradicionalne otroške zapestnice s črnimi kroglicami

Te zapestnice so narejene iz zlata s črnimi kroglicami vmes. Te indijske zapestnice se nosijo v parih. Narejeni so v dveh sklopih in so dojenčkom položeni na obe roki. Črne kroglice so namenjene zaščiti pred vsemi vrstami zla. Te zapestnice lahko najdete v vsaki otroški roki v Indiji.

4. Otroške zapestnice iz kroglic:

Beaded Baby zapestnice

Najbolj elegantne zapestnice za punčko so zapestnice z rožnatimi ali belimi biseri. Lepo izgledajo v ljubkih, majhnih rokah deklet. Kroglice lahko narišete tudi v srebro, da bodo videti srčkane in lepe. Tako bodo dojenčki videti lepši.

5. Srebrne otroške zapestnice:

Srebrne otroške zapestnice

Naslednja na vrsti za zlatimi zapestnicami so srebrne otroške zapestnice. Nekateri za priložnosti uporabljajo zlate zapestnice, srebrne zapestnice pa lahko vsak dan nosite na zapestju otroka. Srebro kot element je tudi zelo ugodno in srebrne zapestnice so lahko tudi darilo za dojenčke. Srebrne zapestnice izgledajo tako fantke kot tudi deklice.

6. Zapestnice Baby Charm v zlatu:

Zapestnice Baby Charm v zlatu

Čar zapestnica je eden najhitrejših ulov nakita v današnjem času. To je lahko ena od slogovnih izjav tudi za dojenčke. Zapestnice imajo lahko zvezde, avtomobile, luno, kroge in medvede itd. Lepo izgledajo na zapestjih dojenčkov, očarljive zapestnice pa lahko naredite tudi po dojenčkih, ki imajo radi predmete, saj bodo uživali tudi v očarljivi zapestnici v svojih rokah.

7. Zapestnice Baby Bangle Gold:

Zapestnice za dojenčke iz zlata

Zdi se, da je dojenček zelo srčkan, če ima na rokah zapestnice. Zaradi tega so videti zelo ljubki in ljubki. Te majhne zapestnice so na voljo tudi v zlatu, srebru in celo v jeklenih kovinah in jih lahko nosite tudi vsak dan.

8. Otroške zapestnice s cvetjem:

Otroške zapestnice s cvetjem

To so najlepše zapestnice za punčko s cvetjem, ki zapestje dopolnjuje z eleganco zapestnice. S cvetjem so videti zelo živahno in so lahko izdelane iz kovin, kot so zlato, srebro, platina ali pa iz kroglic. Rože so lahko vtisnjene na zapestnice tako, da otroku ne škodijo, ali pa jih oblikujemo skupaj s samo zapestnico. To so lahko zanesljiva modna izjava za vsa srčkana dekleta kot malčke.

9. Verižne otroške zapestnice:

Verižne otroške zapestnice

Verižne otroške zapestnice so lahko tudi za dečke in deklice. Zapestnice iz verižnega vzorca lahko zlahka tečejo na zapestju in izgledajo zelo lepo Verižna zapestnica daje drugačen videz kot običajne zapestnice in je lahko tudi zelo lahka.

Najpomembnejša stvar, ki je lahko hit za ljubkega otroka, je lahko očarljiva in elegantna zapestnica na zapestju. Zapestnice so tudi način za oblikovanje modne izjave za vašo sladko pito. Zdaj so tako zelo v teh dneh in skupaj z mladimi, starejšimi, celo malčki ga lahko nosijo s stilom. Različni modeli, vzorci in variacije ljubkih zapestnic so lahko v trenutku hit pri vseh malčkih.