Težka zapestna oblačila so zdaj zamenjana s srčkanimi in preprostimi zapestnicami. Izdelane so iz kovin, kot so zlato, srebro, bron, baker, les, usnje itd., Medtem ko so okrašene z biseri, školjkami, gumbi itd., Ki jim dajejo edinstven dizajn. Med vsemi zapestnicami so očarljive zapestnice v današnjem času precej trendovske pri ženskah.

Tovrstne zapestnice so opremljene z osebnimi čari. Ženske običajno uporabljajo nakit ali obeske za izdelavo svojega najljubšega dizajna. V starih časih so šarmantne zapestnice nosili kot čare za srečo ali recimo talisman, da bi svoje ljubljene zaščitili pred zlimi duhovi. S spremembo modnih dodatkov pa so zapestnice s čari sprejete za poenostavljen videz uporabnika.

Najnovejše zapestnice v modi:

Tukaj je nekaj očarljivih zapestnic, ki bi z enim samim pogledom lahko osvojile vaše srce.

1. Zapestnica Cameman Charm:

Zapestnica Cameman Charm

Zapestnica čarobnega jama daje starinskim pridihom vaše dodatke. Izdelane so iz kosti in lobanje, zato jih nosijo za zaščito pred zlom. Ženske ga pogosto sprejemajo kot znak nevarnosti ali za protest proti nečemu hudemu.

2. Zapestnica šarma obljube:

Zapestnica šarma obljube

Želite svojemu ljubljenemu obljubiti nekaj zelo pomembnega! Podarite ji obetaven čar. Očarljive zapestnice za dekleta so v srebrnem srebru in imajo tri različne obeske. Ena vsebuje začetnice; drugi je safirni dragulj, tretji pa nosi rožnato obljubo. Skratka, vsi trije obeski simbolizirajo globoko ljubezen in resnico.

3. Zapestnica Angel Wing Charm:

Zapestnica Angel Wing Charm

Angeli so opredeljeni kot duhovi varuhi, ki so glasniki nebes in zemlje. Čari zapestnice angelskega krila s tem simbolizirajo ljubezen, zaščito in duhovnost. To je eno najboljših daril za vašega prijatelja ali ljubljeno osebo, da se počutijo oskrbljene v kakršni koli situaciji.

4. Zapestnica s ključem

Zapestnica s ključem

Želite podariti nekaj, kar resnično deluje za vašo družino ali prijatelje! Tukaj so čare za srečo za zapestnice s čari, zapestnica s ključi. Ključi v zapestnici predstavljajo znanje, radovednost, prebujenje, priložnost in nov začetek. To je najboljše darilo nekomu, ki se premakne ali premakne na nov začetek življenja.

5. Zapestnica Tree Life Charm:

Zapestnica Tree Life Charm

Ta zapestnica je odlično darilo za vašo mamo na njen rojstni dan ali materinski dan. Zapestnice za ženske predstavljajo znanje, medsebojno povezanost in modrost. Tako kot ima drevo globoke korenine v tleh in hrani vsako vejo proti nebu, je tudi ta čar najboljši za hrbtenico vsakogar v življenju.

6. Zapestnica North Star Charm:

Zapestnica North Star Charm

Severno zvezdo so mornarji predhodno uporabljali kot navigator. In zato je ta zapestnica iz zlatega čarapa simbol zaščite, vodenja, varnosti, smeri in sreče. To je najboljše darilo za vsakogar, ki potuje na dolgo pot za varno vrnitev.

7. Zapestnica Flower Charm:

Zapestnica cvetlični čar

Cvetlični čari za zapestnice so bili priljubljeni pri ženskah vseh starosti. V začetnih fazah so bile cvetlične čare uporabljene kot sporočila, zato ima vsaka roža svoje raznoliko sporočilo. Rože pomenijo ljubezen, nove začetke in upanje.

8. Zapestnica Heart Charm:

Zapestnica Heart Charm

Srebrna zapestnica s šarmom, ko bi dobila čudovit čar v obliki srca, bi v nekaj sekundah zgrabila srce vsake dame. Kot vsi vemo, je srce klasičen izraz strasti, ženskosti, čutnosti, čaščenja in ljubezni. Za zaljubljence je srce arhetipsko darilo, ki predstavlja tudi resnično plat življenja in posluša srce.

9. Zapestnica Charm Charm:

Zapestnica Charm Charm

Spomnite se svojega prvega darila v medaljonu z nekaj fotografij! Da, ta oblika je sprejeta tudi pri izdelavi čudovite zapestnice. Obeseki so podarjeni nekomu, ki prebiva poleg tvojega srca, in če jim daš medaljon, pomeni, da mu/ji posreduješ isto sporočilo. Omarice simbolizirajo romantiko, čas in dragocen spomin.

10. Enostavna zapestnica Star Charm:

Enostavna zapestnica Star Charm

Podobno kot pri srcu so zvezde vedno ostale v trendu pri oblikovanju nakita. Kombinacija zlata in srebra je zapestnica odlično darilo idealu vašega življenja. Zvezde poosebljajo srečo, ambicioznost, samoizpolnitev, ženskost in slavo.

11. Zapestnica s čarim perjem:

Zapestnica iz čarnega perja

Od začetka je bilo perje vedno čar sreče. Upoštevajo se tudi kot komunikacijsko sredstvo med človekom in duhovi. Prilagodljiva zapestnica iz perja je odslej najboljše darilo nekomu, ki vam pomeni svet, kar pomeni upanje, vero in dobrodelnost.

12. Zapestnice Bee Charm:

Zapestnice Bee Charm

Morda se sliši smešno, vendar ja, čebelji čari za zapestnice s čari veljajo za zelo koristne za ljudi, ki so tako ali drugače zaposleni. Čebele so zelo cenjene zaradi svojega trdega dela pri izdelavi medu in kot glasnik med cvetjem in medom. Od zdaj ta čar pooseblja delavnost, skupnost in trdo delo.

13. Zapestnice Dove Charm:

Zapestnica Dove Charm

Ta očarljiva kombinacija kroglic in golobčka je za novopečeni par najboljše za nov začetek. Golob simbolizira upanje, mir in večno ljubezen. Ljubiteljem je na široko podarjen kot par golobov za neskončno razmerje. To je tudi najboljše darilo materam za njihovo žrtvovanje in ljubezen.

14. Zapestnica s čarima večnosti:

Zapestnica šarm večnosti

Dramatičen dizajn v kategoriji srebrnih zapestnic je zapestnica čar večnosti. Oblikovanje čar je nedvomno preprosto, vendar pomeni zelo močno za vsako vrsto odnosa. To je močan simbol, ki pomeni, da ni začetka ali konca, ampak večna ljubezen z vero. To je najboljše, kar lahko podarite svojemu ljubljenemu ali resničnemu prijatelju.

15. Zapestnice Apple Charm:

Zapestnice Apple Charm

Apple ima širok pomen, vse od vabljivosti do mladosti. Jabolka so simbol znanja, mladosti, ponovnega rojstva, lepote in prehrane. To je mogoče razbrati tudi iz več zgodb, ki kažejo na njen pomen. To je odlično darilo za energičnega posameznika, ki je vedno brezhibno opravljal svoje naloge in je tudi skrben.

Čari zapestnic imajo pri zapestnici pomembno vlogo. Ni ga mogoče naključno izbrati za nošenje. Tudi drugi čare, kot so sova, pavovo pero, podkev, list, geometrijske oblike itd., Imajo svoj značaj, da nekomu podarijo nekaj pomembnega.