Ko pomislite na titan, kaj vam bo najprej padlo na pamet? Letalo? Medicinska oprema? Kaj pa nakit? Naj vas ne preseneti! Titan hitro postaja eden najbolj vročih novih materialov, ki se uporabljajo pri oblikovanju nakita. Titan je dobil ime po grških bogovih Titani. Titanove zapestnice hitro pridobivajo na priljubljenosti zaradi odličnega zaključka, trajnosti in stroškovne koristi. Običajno, ko imamo neprijetnosti ali poškodbe, se težijo k lajšanju bolečin brez recepta.

Zdaj imate odlično priložnost, da uživate v slogu in razkošju, medtem ko dajete svojo osebno izjavo. Danes lahko izbirate med številnimi vrstami moškega zapestnega nakita, ki hitro postaja obvezen za vse moške, ki jim je mar za modo in slog.

Moške zapestnice iz titana:

Najbolj znan moški nakit vrhunskega dizajna morajo biti moške zapestnice iz titana in o tem ni dvoma. Tukaj si oglejte prvih 9 modelov zapestnic iz titana!

1. Titanova temna in srebrna zapestnica:

Temna in srebrna zapestnica iz titana

Ta zapestnica iz titana s temnimi in srebrnimi pikčastimi krogi je bila ročno izdelana, ki ustreza tako moškim kot ženskam in je integrirana s titanom. To je edinstven model, ki natančno zanaša na moč in moč in če ga nosite pri roki, bo videti super, da ga nihče ne more prezreti.

2. Zapestnice iz titanove manšete brez niklja:

Zapestnice iz titanove manšete brez niklja

Zgoraj prikazana zapestnica iz titanove manšete je brez niklja in je popolna zapestnica iz titana, ki ne bo ustrezala vsaki obleki, ampak tudi odlična možnost nakita za tiste, ki so alergični na nikelj.

3. Zapestnica iz verižnega titana za moške:

Zapestnica iz verižnega titana za moške

Poleg vseh zapestnic iz titana, to je ansambel z vsestransko različico in slogom, ki se razlikuje od vseh drugih stilov. Ta zapestnica ima zaponko iz nerjavečega jekla in seveda je zelo lahka in dolgo obstojna.

4. Moška zapestnica iz titanove črne smole Fleur De Lis:

Moška zapestnica iz titanove črne smole Fleur De Lis

Zapestnica iz smole Fleur de Lis s križnim dizajnom in vložkom iz črne smole ter fleur de Lis je posebej izdelana za moške, izdelane iz lahkega uteženega titana. Nošenje tega zagotovo posodobi vašo priložnostno garderobo z vgrajeno do zadnje zapestnice.

5. Skrivnostne gledališko zamaskirane zapestnice iz titana z zelenimi lasmi:

Skrivnostna gledališka maskirana zapestnica iz titana z zelenimi lasmi

Skrivnostna gledališka zapestnica iz titana, zamaskirana z zelenimi lasmi, je prvotno narejena iz titana in maske iz srebra 925. Maska je narejena iz zelo stare in naporne tehnike repusa, lasje pa so izklesane v klobuku iz titanovega oksida, ki daje obstojnost in neverjetne barvne učinke.

6. Druzy Matte Rainbow zapestnica iz titana:

Druzy Matte Rainbow zapestnica iz titana

Druzy Matte Rainbow je vsekakor razstavni zamašek, saj blešči iz vseh smeri, kjer bodo omamne ahat kroglice v zaključku vsebovale mat mavrični titanov zaključek. Moške zapestnice iz titana so res popestrile kroglice, ki so močno druzy.

7. Moška zapestnica iz titanovega kubičnega cirkonija z ID -jem iz ogljikovih vlaken:

Moška zapestnica iz titanovega kubnega cirkonija z ID -jem iz ogljikovih vlaken

Zapestnica iz titanovega kubičnega cirkonija je bila izdelana iz lahkega titana, posebej izdelanega za moške, predstavljena je bila z vložkom iz ogljikovih vlaken in tlakovanim kubičnim cirkonijem. Ta zapestnica je bila zaključena s poliranim zaključkom s črno prevlečenimi členi s satenskim zaključkom.

8. Večverižne zapestnice iz titana:

Večverižne zapestnice iz titana

Ta večverižna zapestnica iz titana je bila narejena iz več barvnih pramenov z zlato magnetno zaponko in dolžine 7 palcev. To je ročno izdelan predmet z različnimi materiali iz titana, zlata; najlonska vrvica lepo izgleda na rokah moških, ki jo nosijo.

9. Zapestnica iz verižne pošte iz titana s perzijskim tkanjem:

Zapestnica iz verižne pošte iz titana s perzijskim tkanjem

Ta zapestnica iz verižne pošte iz titana je bila lepo narejena v stilu perzijskega tkanja, kjer je vsak prstan iz 18 -metarskega titana, zaključen z zaponko iz titanovega jastoga. Je zelo močan in odporen proti koroziji ter izdelan iz odličnega hipoalergenskega materiala, ki je varnejši za vsakogar z alergijami na kovine.

Moška zapestnica iz titana bo zagotovo zelo komplementaren dodatek za vsakega moškega, ki ima eleganten in prefinjen okus. Ta moški kos moškega nakita je v različnih stilih kot vpadljiv kos, ki bo takoj pritegnil pogled vsakič, ko iztegnete roko, da pozdravite ali stresete nekoga drugega. Ker je titana v naravi razmeroma veliko, bo bistveno cenejši od zlatnega nakita. Zapestnice iz titana so odporne proti koroziji in dolgotrajne, saj v nasprotju z zlatom ali aluminijem tvorijo oksidacijsko plast. S to zapestnico iz titana, ki bo popolnoma osupljiva za vsakega moškega, ki želi poudariti svojo podobo, nikoli ne morete zgrešiti.

Poskusite nekaj drugega in ustvarite čudovito zapestnico, ki bo mojstrovina iz kosa trdega titana, ki je tako poseben!