Srebrne zapestnice so že od antičnih časov dragocen dodatek k ljudskemu nakitu. Nedvomno raste trend srebrnih zapestnic. Srebrne zapestnice so različnih stilov, srebrno zapestnico pa lahko nosite večkrat, saj lahko vašemu pogledu doda razred in eleganco.

srebrne zapestnice

Zapestnice dajejo središče pozornosti tako moškim kot ženskam, še posebej srebrne zapestnice. Zaradi svoje ljubkosti daje čar, saj je bil zasnovan tako, da lepo utiša moške in ženske.

Srebrne zapestnice za ženske in moške:

Brighton načrtuje šokantne srebrne zapestnice za ženske in moške, ki bodo dopolnile vsako obleko. Edinstvena in elegantno skrbno sestavljena zbirka zapestnic iz srebra.

1. Usnjena pletena zapestnica:

Usnjena pletena zapestnica

Opremite svojo obleko s to črno usnjeno zapestnico iz srebrnih pletenic, izdelano iz usnjenih trakov, in ponuja moški sproščen videz, ki usklajuje skoraj vse v vaši garderobi. Podarite to vsestransko zapestnico modno ozaveščenemu moškemu v svojem življenju ali jo predajte svoji osebni zbirki nakita za občutljivo dozo stilov. Ta oblikovalska zapestnica je prepletena z usnjem in srebrom, ki daje samozavesten občutek nošenja vsak dan. Zaradi te srebrnine vas varno pritrdi okoli zapestja.

2. Modeli turkizne zapestnice:

Oblika turkizne zapestnice

Ta edinstvena zapestnica je ročno izdelana s turkizno in na trpežnih raztegljivih verigah pritrjena s srebrom. Turkizna zapestnica je narejena iz srebra in drugih kovin, ki jih je mogoče emajlirati v številnih barvah, kar daje preprost in klasičen videz uporabnikom, ta oblika pa vam bo ustrezala za vsako priložnost.

3. Zapestnica Wiccan Charm:

Wiccan Charm zapestnica

Na voljo so različni slogi srebrnih zapestnic za ženske, ki dajejo poseben videz drugim. Začnete lahko izbirati svojo očarljivo zapestnico in jo v garderobo obleči na posebne dogodke, ki se zgodijo v vašem življenju. Te očarljive zapestnice imajo niz palet ali tem. Tukaj je ta zapestnica s šarmom v zlati barvi, dvojno povezana, saj vsebuje takojšnjo zbirko listov barvnega stekla, želoda, sidra, dreves, polmeseca, simbola križa, zvezdic in še enega čarobnega lista iz bakra in srebra. To daje obrabljeni osebi manjši, a precej pameten videz.

4. Oblikovanje zapestnice za nohte:

Oblikovanje zapestnice za nohte

Zapestnica za nohte je eden od elegantnih kosov v primerjavi z drugimi modeli. Primerna je za vsako priložnost in je na voljo z nastavljivimi velikostmi. Ta zapestnica za nohte je na voljo v treh različnih barvah: zlati, srebrni in rožnato-zlati. Toda ta srebrna zapestnica daje preprost videz in je kot nalašč za vse vrste priložnosti.

5. Zapestnica Sound Wave:

Zapestnica Sound Wave

Edinstvena, prilagojena srebrna zapestnica z zvočnimi valovi daje izjavo. Če resnično iščete izjemno darilo, bi to morala biti vaša izbira številka ena! Ta zapestnica z zvočnimi valovi vsebuje kovano in polirano srebrno ploščo, ki je odlična podlaga za graviranje in daje edinstven in klasičen videz uporabnikom.

6. Personalizirana zapestnica tašče:

Prilagojeno oblikovanje zapestnice tašče

Ta personalizirana zapestnica tašče je lahko podarjena za njeno nevesto/ženina. Ta zapestnica je bila narejena iz srebrne temno prevlečene kovine, notranjost zapestnice pa je natisnjena z narekovaji. To je lahko nastavljiva. Te srebrne zapestnice so popolne obleke za dekleta, ki gredo na fakulteto in v pisarno.

7. Oblikovanje zapestnice iz drevesne veje:

Oblikovanje zapestnice iz drevesne veje

Ta zapestnica iz drevesne veje je ročno ulita v masivnem srebru v obliki veje naravnega drevesa. Na voljo je v različnih izvedbah, za svojo zbirko pa lahko izberete ovalno ali okroglo obliko. Daje drugačen videz od drugih modelov zapestnic. Ženske srebrne zapestnice so na voljo tudi v tem slogu drevesne veje. Namesto zapestnic bo nošenje teh srebrnih ženskih zapestnic dalo eleganten videz.

8. Steampunk kitarska zapestnica:

Steampunk zapestnica za kitaro

Unisex kitarska zapestnica s parnim punkom, saj bo kot zapestnica glasbenega užitka odlično darilo za vašega ljubkega. Ta kitarska zapestnica daje preprost in sodoben videz, oblikovan s tankimi srebrnimi kljukami in emajliran z mehko črno obarvano kovino. Ta slog zapestnic z glasbilom je eden izmed najbolj priljubljenih modelov med mladimi.

9. Dimljena kremenčeva zapestnica iz srebra:

Dimljena kremenčeva zapestnica iz srebra

Te osupljive zatemnjene kremenove zapestnice iz srebra ponujajo neskončne možnosti oblikovanja. To je mogoče prikazati s čudovitim debelim dizajnom, z fasetiranimi zadimljenimi kremenčevimi kroglicami in sijočimi srebrnimi poudarki. Mešajte in ujemajte zapestnice prijateljstva z našim ikoničnim šarmom in manšetami, da ustvarite popoln niz izjav. Ta zapestnica je kot nalašč za vsako priložnost. Ženske srebrne zapestnice dajejo edinstven videz vsakemu letnemu času.

Zapestnice so pomemben dodatek, saj naredijo roke ljudi lepše in ljubke. Popolnoma dopolnjujejo preprosto obleko. Na splošno morate upoštevati, da je to preprost način, da navdušite ženske in moške, vendar morate biti iznajdljivi. S pomočjo zgornjih modelov srebrnih zapestnic lahko svoji ljubljeni podarite posebno presenečenje.