Namesto, da bi nosile zapestnice iz čistega zlata, dandanes raje nosijo pozlačene zapestnice. Zapestnice z zlato prevleko dajejo modelom popoln izrez in so zato široko obrabljene. Kombinirajo jih tudi s čari, kot so diamanti, biseri, smaragdi in še veliko več, da dodajo videz. Zapestnice so v osnovi izdelane iz drugih kovin, kot so bron, jeklo, srebro, baker itd., Tako da je na njem lepo vtisnjen dizajn.

Najnovejši modeli pozlačenih zapestnic iz Indije:

Tukaj je nekaj modelov z zlato prevleko, ki jih verjetno vidimo kot okras ženskih rok.

1. Zapestnica, pozlačena s kroglicami in krivuljami:

Zapestnica s pozlačenimi kroglicami in krivuljami

Zapestnice lahko dajo dostojanstven videz rokam, če so oblikovane s kroglicami in krivuljo. Zapestnica ima majhne vdelane drobne zlate bisere v vrsti, naslednja pa je preprosta zasnova stroja. Zapestnice lahko za etičen videz okrasite s preprostimi sareji.

2. Cvetlični dizajn pozlačen zapestnica:

Cvetlični dizajn pozlačen zapestnica

Nova moda, ki se pojavlja na trgu, je narejena iz preproste kovine. Pozlačene zapestnice imajo z rodijskim učinkom tudi srebrno obliko. Cvetlični vzorci s srebrnimi listi so odlični za nošenje podobno oblikovanih oblek. Splošno znan kot Ganga jamuna design.

3. Rope Machine pozlačene zapestnice:

Rope Machine pozlačene zapestnice

Ljubezen nosi veliko džinglov v roki! Želite nekaj kombinirati s kovinskimi zapestnicami za narodnost! Oblikovanje pozlačenih zapestnic je narejeno z uporabo drugega stroja, ki daje zapestnicam obliko vrvi. Sposobni so se kombinirati z vsemi vrstami oblačil za poveličevanje rok.

4. Dizajnerski enojni pozlačeni zapestnik:

Dizajnerski enojni pozlačeni zapestnik

Dizajnerski kos z indijskimi pozlačenimi zapestnicami je precej široko izbran za lehengas, indo western, choli ali celo obleke. Zapestnica ima široko zasnovo z obliko krivulj ali valov in vmes z zlatim bisernim dizajnom. Konec oblikovanja je izdelan z zlatimi biseri.

5. Peacock oblikovane pozlačene zapestnice:

Peacock oblikovane pozlačene zapestnice

Dizajn pava, ko je izdelan na zapestnici, je čudovit za nošenje. Zapestnica ima obliko zapestnice, kjer imata oba konca obliko pava, pritrjena s kamni in smaragdi. Zgornji del pozlačenih zapestnic v indijskem dizajnu dobi obliko mostu.

6. Enostavne pozlačene zapestnice:

Preproste pozlačene zapestnice

Nič ne bi bilo srčkano kot preprost zapestnik v zlati barvi z rožnatim zlatom. Zapestnica iz rožnatega zlata nima nobenega dizajna. Široko se prenaša med priložnostne. Ne samo ženske, ampak tudi moški radi nosijo te vrste zapestnic. Komplet treh zapestnic je najboljši tudi za uradni videz. Oblikovanje je mogoče kombinirati tudi s srebrno in bronasto zapestnico.

7. Srce oblikovana pozlačena zapestnica:

Srčno oblikovana pozlačena zapestnica

Modeli nakita v obliki srca so bili vedno najboljše darilo za čutne priložnosti. Zlato prevlečena zapestnica v obliki srca ima tri srca, ki so na neki točki razdalje posejana z diamanti. To je simbol ljubezni, vere in čutnosti, najboljše za zaljubljene.

8. Zlate pozlačene zapestnice iz neto krogle:

Zlate pozlačene zapestnice iz neto krogle

Funky dizajn, ki ga nosijo dame v eni roki, je izdelan iz kovine in pozlačen. Celotna zapestnica je posejana z drobnimi diamanti. Odprtina zapestnice ima obliko mreže in nanjo je pritrjen črni biser, ki daje mrežico.

9. Prečno cvetlični pozlačeni zapestnik:

Cross Floral pozlačen zapestnica

Posebno darilo za posebno osebo, ja, to je lahko linija za to zlato zapestnico s cvetličnim dizajnom. Zapestnica zapestnice ima središče s cvetličnim vzorcem v diamantu, drugi pa vsebuje tri diamantne črte. To naredi neskončen zapestni znak.

10. Zlati pokrovček z oblikovanjem rib:

Fish Design pozlačena zapestnica

Moden dizajn v pozlačenih zapestnicah v indijskem slogu je narejen z več oblikami rib v sredini. Zapestnica je narejena z delfinovim dizajnom in majhnimi cvetličnimi vzorci, ki dajejo fantovskemu videzu najstnikom za priložnostno nošenje večinoma samice, rojene v vodnarju.

11. Pozlačena zapestnica Pearl Design:

Pearl Design pozlačena zapestnica

Zlato pozlačeni indijski zapestniki z belimi biseri izgledajo bogato na etnični obleki. Enojni zapestnik ima široko mrežo z obrobo biserov. Zapestnica je okrašena tudi s cvetličnim dizajnom z biserjem, obdanim z majhnimi belimi kristali. Daje zvočni kontrast nad kanjivaram sarees in bandhani.

12. Pozlačeni zapestniki za kovance:

Pozlačeni zapestniki za kovance

Etnični nakit ima svoj čar, ko dobi nov videz. Ena izmed njih je rožnato pozlačena zapestnica z več majhnimi kovanci. Zapestnice nosijo enako količino kovinskih kovancev, ki so tudi pozlačeni. Lahko se nosi v etnični in zahodni obleki.

13. Pozlačena zapestnica Snake Design:

Snake Design pozlačena zapestnica

Funky design v pozlačeni zapestnici zapestnica je zelo verjetno med drznimi najstniki. Zapestnica ima črne smaragde in bele diamante, da dobi njeno dejansko podobo. En konec zapestnice ima obliko kačje glave, drugi pa repno obliko. Zapestnica ima tudi konec ključavnice.

14. Neskončna zapestnica iz rožnatega zlata:

Neskončna zapestnica iz rožnatega zlata

Lep dizajn z rožnato pozlačenimi zapestnicami je zasnovan z več neskončnimi oblikami. Zapestnica dobi tudi sijaj cvetočih diamantov. Oblika zapestnice simbolizira ljubezen, moč in vero, zaradi česar je odlično darilo za vašega ljubljenega.

15. Zlata zapestnica Rajasthani:

Rajasthani zapestnica, pozlačena

Dizajn rajvadi v pozlačenem tradicionalnem zapestnem obroču je izdelan z belimi ovalnimi kristali, obdanimi z drobnimi zlatimi kroglicami. Celotna oblika zapestnice je narejena s krožnimi vzorci, ki dajejo kraljevski videz. Za poroke in podobne funkcije ga pogosto nosijo tudi neveste.

Pozlačene zapestnice so uspešno nadomestile druge modele zapestnic, saj s seboj nosijo vse tradicionalne in zahodne oblike. Z lahkoto jih je mogoče izdelati v različnih modelih rezanja in strojev, pri čemer dobimo dejanski vzorec kot pravi. Tradicionalne oblike je mogoče zlahka oblikovati v pozlačene zapestnice.