Zapestnice iz svilenih niti so zavite s svileno nitjo. Je nov na trgu zapestnic in ima tudi veliko povpraševanja. Mlada dekleta so bolj navdušena nad zapestnicami iz svilenih niti. Večino tovrstnih zapestnic najdete na trgu v bližini romarskih krajev. Te zapestnice lahko uporabljajo vse starostne skupine. Tudi nevesta lahko na poročni dan nosi zapestnice iz svilenih niti. Zapestnice s svileno nitjo izgledajo privlačne pri nošenju in dajejo nenavaden videz.

Lepe in modne poročne zapestnice s svileno nitjo:

Zapestnice iz svilenih niti so različne. Nove zapestnice s svilenimi nitmi imajo nekaj edinstvenih modelov, zaradi katerih ste videti drugačni od drugih.

1. Zapestnice iz svilenih niti s kamnitim delom:

Zapestnice iz svilenih niti z obdelavo kamna

To so zelo lepe zapestnice iz svilenih niti, na katerih je kamnito delo. Obstajata dve široki zapestnici, ki vmes pokrivata majhne zapestnice. Na širokem zapestju je velik kamen z modro -belo barvo. Ujemal se bo s težko roza in rumeno barvo chaniya choli.

2. Neveste iz svilene niti:

Poročni zapestniki iz svilene niti

To je zapestnica iz poročne svilene niti. V kombinaciji rožnate in oranžne barve je roza majhen zapestnik preprost. Na oranžnem zapestju je vtisnjena krogla zlate barve. To bo res videti super z vašo poročno obleko in vas bo razlikovalo od drugih nevest.

3. Ročno izdelani zapestniki s svileno nitjo:

Ročno izdelane zapestnice iz svilenih niti

Ta ročno izdelan zapestnica iz svilenih niti je oblikovana tako privlačno. Svilena zapestnica rožnate in zelene barve izgleda tako osupljivo, na zeleni zapestnici pa je pritrjena vrsta diamantov. Celoten komplet zapestnic iz svilenih niti je videti tako težek in bogat.

4. Zapestnice iz širokih svilenih niti:

Široke zapestnice iz svilene niti

Te široke zapestnice iz svilenih niti lahko nosite tudi v enem kosu. To je kot nalašč za mlada dekleta, ki jih lahko nosite s kurto in obleko. Vsi trije so oblikovani tako edinstveno. Večbarvno oblikovanje niti je narejeno na vsakem, nad njim pa je pritrjeno tudi kamnito delo.

5. Zapestnice iz indijske svilene niti:

Indijske zapestnice iz svilene niti

To je res neverjeten dizajn zapestnice iz svilenih niti z belo in zeleno barvno kombinacijo. Tako lepo izgleda z belimi in zelenimi navadnimi zapestnicami. Na nekaj belih zapestnicah je dodana svilena nit zelene barve. To so najnovejše zapestnice iz svilenih niti. Prikazuje dve barvi naše državne zastave.

6. Zapestnice iz svilenih niti z biseri:

Zapestnice iz svilenih niti z biseri

Obožujem bisere. Zaradi tega se počutite mehko. Na tej podobi oblikovanja zapestnic iz svilenih niti je narejeno cvetlično oblikovanje z uporabo biserov. V svoji preprostosti izgleda tako osupljivo. Zasnova je enostavna in težka. Okrasil bo vaše zapestje in bo privlačen. Prijetno je.

7. Komplet elegantnih svilenih niti:

Elegantne zapestnice iz svilenih niti

To je odlična barva v zapestnicah iz svilenih niti. Zlata barva je takšna, da bo videti dobro z vsako barvno obleko. Navaden zapestnik iz svilene niti je prekrit z dvema zapestnicama, na njem pa so pritrjene kroglice zlate barve. Pri roki bo res videti elegantno.

8. Ustvarjalne zapestnice iz svilene niti:

Ustvarjalne zapestnice iz svilene niti

Ta zapestnica s svileno nitjo je ustvarjena s toliko ustvarjalnosti. Uporabljajo se zelo majhne tanke zapestnice, na debelih pa je drugačna zasnova biserov in kamnov. Zlata svilena nit je privezana na debel zapestnico. Skupaj izgleda tako elegantno.

9. Zapestnice iz svilenih niti za otroke:

Zapestnice iz svilene niti za otroke

To so zapestnice iz svilenih niti za otroke. Barvita svilena nit se uporablja pri dveh serijah kamnitih del. Otroci ga lahko nosijo na vsaki roki. Otroci bodo videti čudovito s temi zapestnicami iz svilenih niti in chaniya choli. Otroci se bodo počutili srečne, ko bodo pohvaljeni v teh zapestnicah.

10. Večbarvni zapestniki iz svilene niti:

Večbarvne zapestnice iz svilenih niti

Prednost nošenja večbarvnega svilenega zapestja je, da ga lahko nosite kjer koli in na kateri koli barvni obleki. Izgleda preprosto modno in dostojanstveno. Svilene niti toliko barv se uporabljajo z elegantnim videzom. Je čudovit in izjemen tudi s fino barvno kombinacijo.

11. Dizajnerske zapestnice iz svilene niti:

Oblikovalske zapestnice iz svilene niti

Ta model zapestnice iz svilenih niti je stvarstvo strokovnjaka. Na široki rumeni zapestnici iz svilenih niti je lepo okroglo in hruškasto oblikovano. To zapestnico iz svilenih niti lahko uporabite tudi za poročne funkcije. Izgleda čudovito in čudovito.

12. Tribarvni zapestni trak iz svilene niti:

Tribarvni zapestnik iz svilene niti

To je nekaj elegantnega zapestnice iz svilenih niti z belo, roza in modro barvno kombinacijo. Na osnovi bele barve je narejena klasična oblika z modro in rožnato svileno nitjo. Prefinjeno bo videti tudi z zahodno obleko in kot nalašč za mlada dekleta.

13. Zapestnica iz svilene niti z Ghungroojem:

Zapestnice iz svilene niti z Ghunghroojem

To je edinstven dizajn v zapestnici s svileno nitjo. Na zapestnico iz svilenih niti je pritrjen Ghungroo. Tako kot Anklet bo tudi Cham Cham zvenelo na zapestju, ljudje pa bodo slišali zelo melodično glasbo. Dame so nore za tem zapestnico.

14. Zapestnice iz svilenih niti z kroglično verigo:

Zapestnice iz svilene niti z kroglično verigo

Ta zapestnica iz svilenih niti je okrašena z verižicami zlate barve. To izgleda tako umetniško in ljubko. Dame bodo všeč ta oblika in tudi na zapestju bo videti sladko. Zaradi tega zapestja iz svilenih niti boste videti očarljivo in očarljivo.

15. Zapestnice iz svilene niti:

Zapestnice iz svilene niti

Obstaja trend nošenja oblek v črni in rdeči barvi na zabavi. Tako bo ta zapestnica iz svilenih niti primerna za vašo zabavo. Na črno -rdeči zapestnici iz svilene niti je vtisnjen kamen bele barve. To bo z vašo obleko zasijalo v temi nočne zabave.

Zapestnica s svileno nitjo se zdi tako elegantna in elegantna. Ima tudi modne modele za mlada dekleta. Zapestnica iz svilenih niti je namenjena tudi otrokom, mladostnikom in ženskam. Najnovejše zapestnice iz svilenih niti imajo toliko okrasnih modelov s kamni in biseri. Zapestnica iz svilenih niti s svojim čudovitim videzom očara dame. Poleg običajnih kovinskih zapestnic so se dame premaknile k tem zapestnicam iz svilenih niti. To bo z vašo obleko videti novo in trendovsko. To se lahko izkaže za najboljše darilo za vaše ljubljene.