Moški so zelo posebni glede oblačil in nosijo stvari, ki ustrezajo njihovi osebnosti in slogu. Pri svojem dodatku so zelo posebni in obožujejo tiste stvari, ki so preproste, a tudi edinstvene. Pri zapestnicah so zelo posebni, saj je zelo podoben njihovi osebnosti.

zapestnice za moške

Različne vrste moških zapestnic za roke:

Kot rečeno, zapestnice opisujejo vaš okus, modo in slog. Moški zapestniki so narejeni iz kovin, kot so srebro, zlata plastika, leseni in mnogi drugi. Tukaj vam predstavljamo nekaj edinstvenih modelov.

1. Enostavne zlate zapestnice za moške:

Enostavne zlate zapestnice za moške

Zlato je nekaj, zaradi česar se počutite posebno in izgledate elegantno, in je nekaj, kar nikoli ne izgine iz mode. Že desetletja so zlate zapestnice v trendu in jih nosijo moški. Izgledajo preprosto, a preprostost pove marsikaj. Moški imajo radi preproste in edinstvene stvari, ki so v kontekstu zlatih zapestnic pravilne.

2. Srebrne zapestnice za moške:

Srebrne zapestnice za moške

Ker si moški vedno želijo iskrico in prinašati srečo v življenju, se podobno srebro sveti in sveti za življenje. Srebrne zapestnice najpogosteje nosijo tako fantje kot moški. Moški so zelo udobni pri nošenju srebrnih zapestnic, saj občutek in videz daje kovina. Zapestnice lahko kombinirate tudi s kavbojkami s formalnimi oblačili.

3. Prilagojene zapestnice z imenom za moške:

Moške prilagojene zapestnice z imenom

Kot že ime pove, so na teh zapestnicah vtisnjena imena. To je eden od preprostih načinov, da ljudem posredujete svoje ime brez besed. Ker so moški zelo posebni in cenijo, da imajo njihovi dodatki osebno noto. Torej je ta dodatek popolnoma popoln v škatli z dodatki. Te zapestnice lahko imate v različnih kovinah, kot so zlato, srebro, jeklo in celo baker glede na vaš slog in osebnost.

4. Biker Style zapestnice za moške:

Biker Style zapestnice za moške

Te vrste zapestnic odražajo športni kot moških. Mnogi fantje in moški so navdušeni nad športom, zlasti s kolesom, zato je ta zapestnica v kolesarskem slogu popolna izbira, ki ustreza njihovi osebnosti in strasti. Te zapestnice lahko nosite kadar koli in katero koli obleko.

5. Elegantne moške gumijaste zapestnice:

Elegantne moške gumijaste zapestnice

Te zapestnice običajno nosijo fantje in najstniki za kolaž. Sedenje je mogoče oblikovati s svojo priložnostno in funky obleko, tako da bodo videti prijazni in trendovski pred prijatelji. Elegantne gumijaste zapestnice so na voljo tudi v različnih izvedbah in vzorcih.

6. Oblikovalske križne moške zapestnice:

Oblikovalske križne moške zapestnice

Križne zapestnice prikazujejo predano držo moških. Moški, ki so tradicionalni in imajo predani odnos, cenijo tovrstne križne zapestnice. Zapestnica ima oblikovalski videz, saj je sestavljena iz črno -bele kovine v ustreznem razmerju in izgleda precej elegantno.

7. Črni diamantni zapestnik za moške:

Črni diamantni zapestnik za moške

Prihaja nekaj, kar je resnično elegantno in na zabavi izgledaš vroče. Črni diamant, zavezan skupaj v treh linijah, daje jazzu in edinstven videz zapestja. Nosilec tega zapestja bi bil obkrožen z neštetimi pohvalami in njegovega zapestja ni bilo mogoče zgrešiti neopaženo.

8. Moški zlati zapestnik v obliki tigra:

Moška zlata zapestnica v obliki tigra

Zapestnica, ki opisuje pravi značaj moških, zlata zapestnica v obliki tigra. Ker so nekateri moški drzni, ostri, podobni značilnostim tigra. Moški s takšno naravo bi cenili ta zapestnico in jo elegantno nosili na zapestju.

9. Usnjene pletene moške zapestnice:

Usnjene pletene moške zapestnice

Zdi se, da so te zapestnice edinstvene, saj je bilo usnje pleteno zelo umetniško, vmes pa majhne zanke povečujejo videz zapestnice v številnih gubah. Te zapestnice so zelo močne in jih lahko nosite vsak dan, brez strahu, da bi se poslabšalo. Lahko bi bila opremljena s priložnostnimi in formalnimi oblačili, ki bi se odrekla trendovskemu videzu.

Moški zapestniki so eden najbolj kul načinov za opredelitev vašega sloga. Zapestnice z drugačnim dizajnom in vzorcem dajejo drugačen videz moški osebnosti. Te zapestnice lahko nosite kadar koli in kjer koli, saj so zelo močne in odporne. Zato vzemite zapestnico zase in ustvarite drugačno percepcijo pred drugimi.