Zlati nakit je eden najpomembnejših zbirk vsakega gospodinjstva v Indiji. Obsedeni smo z zlatimi predmeti, kot so zapestnice, prstani, uhani, verižice itd. Poročni obredi so končani le, ko gremo k draguljarju in kupimo zlati komplet za nevesto. Rožno zlato je vrsta zlata, ki je pravzaprav zlata in bakrova zlitina. Znano je kot kronsko zlato, saj je 22 karat, kar je najvišji karat. Obstaja tudi 18 -karatno rožnato zlato, ki se uporablja za izdelavo občutljivih nakit.

Različne vrste zapestnic iz rožnatega zlata:

Tukaj delimo nekaj najboljših modelov zapestnic iz rožnatega zlata v ženski modi 2018.

1. Navadne navadne zapestnice iz rožnatega zlata:

zapestnice iz rožnatega zlata

To so občutljivi zlati zapestniki, ki so primerni za vsakodnevno uporabo. Dodajajo čar in avro, čeprav so preproste. Lepota rožnate barve zapestnice je zelo očarajoča.

2. Roza zlato diamantno zapestnico:

Dizajn zapestnice iz roza zlata

Ta diamantna zapestnica v rožnatem zlatu je kot nalašč za darilo. Ima veliko diamantov iz rožnatega zlata, ki barvi zapestnice dodajo izvrstno lepoto. Uporabljeno rožnato zlato je visoke čistosti, karatna vrednost diamantov pa visoka.

3. Ročno pozlačeno oblikovanje zapestnice:

Ročno pozlačeno oblikovanje zapestnic

Ta zapestnica iz rožnatega zlata je posebna, saj je prilagojena. Zasnova je odprtega sloga, ki se prilagodi zapestju katere koli velikosti. Narejena je iz 18 -karatnega pozlačevanja.

4. Zapestnica iz rožnatega zlata z kompletom ur:

Zapestnica iz rožnatega zlata z kompletom ur

To je čudovit komplet zapestnic, ki ima uro iz kristalne zapestnice in ustrezne zapestnice. Zloženi so skupaj, zato se uporabljajo kot en sam kos. Ta čudovit kos bo vsaki obleki, ki jo nosite, dodal glamur. Lahko se uporablja kot izjava.

5. Navadna zlata zapestnica:

Navaden zlati vrtni zapestnik

Navadne zapestnice so zelo uporabne za vsakodnevno uporabo in lahko dodajo tisti pridih mode v sicer dolgočasno obleko. Seznanite ga s kavbojkami in majico ali celo indijsko obleko. Ker je preproste teksture, ni skrbi, da bi se zataknil v oblekah.

6. Zapestnica iz rožnatega zlata:

Zapestnica iz rožnatega zlata

Namesto enojnih ali več navadnih zapestnic iz rožnatega zlata je ena sama zapestnica čudovita možnost za vse ženske. Pomaga poudariti obleko s slogom in ustvari privlačnost. Zapestnica je dovolj široka, a hkrati elegantna, saj je ukrivljena in postane tanjša na koncih.

7. Čipkasto roza zlato zapestnico v velikem:

Čipkasto zapestnico iz rožnatega zlata

Čipkasto rožnato zlato je zapleten izrazit kos, ki bo zagotovo dodal glamur. To je zelo občutljivo delo, ki se opravi na zapestnici in ga lahko nosite za zabavo ali kakšno posebno priložnost.

8. Zapestnica iz rožnatega zlata v obliki rože:

Ročno zlato zapestnica v obliki rože

Ta izvrstna zapestnica je imela lepo rožnato obliko z rožnatim zlatom z lepimi diamanti. Kos je narejen iz 18 -karatnega rožnatega zlata. Zagotovo bo všeč kateri koli ženski, ko bo obdarjena za posebno priložnost.

9. Navdušujoče oblikovanje zapestnic iz rožnatega zlata:

Navdušujoče oblikovanje zapestnic iz rožnatega zlata

To je kot nalašč za osebni nakup ali kot darilo za ženo, sestro ali hčerko. Navdih je narejen z osebnim sporočilom, ki ga je treba hraniti dolgo časa. Lahko ga dobite po tem, ko je bil v življenju osebe opravljen določen mejnik ali pa samo kot okrepitev.

Zapestnice iz rožnatega zlata so zelo eleganten in lep kos nakita, ki ga bodo imeli radi vsi, ki ga obdarite ali kupite za svojo osebno uporabo. Lahko so preprosti posamezni kosi ali več, vključno s kompleti. Bolj razkošni kosi bodo imeli vgrajene diamante in druge drage kamne.