Zapestnice so del indijske kulture že stoletja, zdaj pa so novi modeli zapestnic najbolj vsestranski in ekskluzivni kot prej. Modra barva spominja na nebo in morje in celo simbolizira občutljivost, modrost in skrb glede dolžnosti. Odraža celo moč, ljubezen in zaupanje v podobne lastnosti, ki jih imajo ženske sveta. Ker ima modra barva te lastnosti, ženska obožuje nošenje različnih odtenkov modrih zapestnic in izgleda čudovito in osupljivo. Na zapestnicah so ustvarjena čudovita umetniška dela, s čimer se vi in ​​vaše roke razlikujete od drugih.

Različne vrste zapestnic modre barve:

Oglejmo si top 9 modelov modrih zapestnic za ženske v Indiji:

1. Set poročnih zapestnic v mornarsko modri barvi:

Komplet poročnih zapestnic v modri modri barvi

Ta vrsta temno modrih težkih poročnih zapestnic je edinstvena in čudovita, saj pomaga, da je nevesta videti posebna in izjemna iz množice. Na zapestnicah je vtisnjen kundan z majhnimi rdečimi in modrimi kamni v sredini, kar daje edinstven in tradicionalen videz zapestju in nevesti.

2. Modre zapestnice za ženske:

Modre zapestnice za ženske z nitjo

Zapestnica je narejena iz kovine, nad tem pa so modre niti tkane v edinstvenem vzorcu, zaradi česar je videti res čudovito in se težko uprete lastništvu enega od njih. Te zapestnice lahko združite s kavbojkami in priložnostnimi ter dobite eleganten videz.

3. Modre in zlate biserne zapestnice:

Modre in zlate biserne zapestnice

Ko se na modre zapestnice skupaj z zlatimi pritrdijo tudi biseri, dajo celotnemu kompletu eleganten in eleganten videz. Zapestnica pomaga izboljšati vaš videz s številnimi gubami in vas navduši nad slavo in srečo.

4. Srebrni pikčasti modri zapestniki:

Srebrni pikčasti modri zapestniki

Te vrste zapestnic so lahko oblikovane tako iz stekla kot iz kovine, tistega pa lahko izberete po lastni izbiri in videzu. Srebrne pike po vsem modrem zapestju vas pustijo brez besed in so zelo lepe na zapestjih, ko jih nosite tudi v pisarnah za nakupovanje ali klepetalnice.

5. Svetlo in temno modri odstranjeni zapestniki:

Svetlo in temno modri odstranjeni zapestniki

Čudovite barvne kombinacije svetlobe in temno modre barve v odstranjenem vzorcu odražajo pridih modernosti v teh zapestnicah. Zapestnice so na voljo v številnih vzorcih in oblikah in izgleda lepo, če jih kombinirate s kakršno koli obleko, ki jo nosite.

6. Akrilne modre zapestnice:

Modre akrilne zapestnice

Te vrste svetlo modrih akrilnih zapestnic so kot nalašč za zaposlene ženske, saj so zelo lahke in dolgoročno ne škodijo. Zapestnice izgledajo preprosto, vendar imajo v sebi pridih elegance, tako da se zdiš drugačen od drugih.

7. Kundan Work Royal Blue Bangles:

Kundan Work Royal Blue Bangles

Tukaj prihaja zapestnica, zaradi katere ste videti kraljevski in elegantni. Kraljevsko modri zapestnik ima sijoče kamne kundana, vtisnjene v cvet in vzorec listov povsod, kar mu dodaja več šarma. Nosilca zapestnice ni mogoče opaziti niti v množici, zato se počutite posebno od drugih.

8. Plastični zapestniki iz modrega kristala za dekleta:

Plastični zapestniki iz modrega kristala za dekleta

Zapestnica je narejena iz plastičnih materialov, na vrhu pa so vtisnjeni majhni sijoči kristali akva modre barve, ki dajejo zapestnici sijoč in vroč videz. Tovrstne zapestnice imajo najraje mlada dekleta, saj se podajo k vsaki obleki, zaradi česar se med nošenjem na kakšnih zabavah ali klepetalnicah pojavljate edinstveno od drugih.

9. Etnične modre barvne steklene zapestnice:

Etnične steklene zapestnice v modri barvi

Ta vrsta enostavnih zapestnic iz modrega stekla daje vašemu zapestju tradicionalni in etnični videz, ko ga nosite. Zapestnice lahko uporabite tudi za vsakodnevno uporabo in vašemu videzu dodajo več šarma in vam dajo trendovski videz.

Modri ​​zapestniki so na voljo v številnih odtenkih modre, kot so mornarsko, globoko, svetlo in kraljevsko modro, zato jih lahko vzamete v skladu z vašo obleko. Zaradi modrih zapestnic boste ob vsaki priložnosti videti edinstveni in neverjetno lepi. Te zapestnice ustrezajo vsem samicam, ne glede na starost in barvo. Tako si priskrbite komplet modrih zapestnic in si oglejte tisti tradicionalni in etnični videz.