Zapestnice so kos okrasja, ki se nosi na zapestju ženske in se uporablja že od antičnih časov. Sčasoma se je oblika in vzorec zapestnice spremenila. Glasbeni zvok, ki prihaja iz zapestnic, vam celo pomaga, da se sprostite in ga lahko nosite kjer koli in s katero koli obleko, ki jo želite.

Zapestnice v zeleni barvi dajejo osebi tudi pomirjujoč videz, saj vas zelena barva sprošča in celo ugaja očem. Zelena barva je prav tako podobna naravi, življenju, energiji in povezuje tudi rast. Tako zaradi teh vgrajenih lastnosti samice raje posegajo po zelenih zapestnicah in želijo ustvariti svoj slog.

Različne vrste zapestnic v zeleni barvi:

Oglejmo si top 9 modelov zelenih zapestnic za ženske v Indiji:

1. Zapestnice American Diamonds v zeleni barvi:

Zapestnice American Diamonds v zeleni barvi

Diamanti so tisti, ki se jim je težko upreti in radi bi jih imeli. Ta zapestnica je narejena iz sijočih zelenih ameriških diamantov na rumeni kovini, ki izboljšajo videz s številnimi gubami. Ta vrsta zapestnice je kot nalašč za vsako priložnost in na vseh zabavah.

2. Zelene zapestnice z zlatimi pikami:

Zelene zapestnice z zlatimi pikami

Zapestnica je narejena iz materiala, imenovanega “lac”, in je precej trpežna. Zapestnica daje uporabniku tradicionalni in etnični videz tako zapestja kot uporabnika. Te zapestnice so dobra pisarniška oblačila, primerna tudi za vsakodnevne namene, saj se odlično podajo k vsakršni obleki.

3. Kamniti zapestniki v zeleni barvi:

Kamniti zapestniki v zeleni barvi

Zapestnica je povsod tkana s svileno nitjo, majhni kamni pa so osuti v neverjetnem vzorcu, zaradi česar je videti zelo lepa in privlačna za oko. Zapestnice so kot nalašč za vsako priložnost in geli z uradno ali neformalno obleko.

4. Svetlozelene steklene zapestnice:

Svetlo zelene steklene zapestnice

Steklene zapestnice so zelo priljubljene v povpraševanju, saj dajejo osebi čudovit videz in se razlikujejo od drugih. Te svetlo zelene steklene zapestnice imajo sijoč in privlačen videz in odlično izgledajo pri ženskah vseh starostnih skupin, ne glede na barvo kože.

5. Ročno izdelani zeleni zapestniki s tkanino in kundanom:

Ročno izdelani zeleni zapestniki s tkanino in kundanom

Ta vrsta zapestnice je ročno izdelana s tkanino, ovito in zašito na ovalno kovino. Na straneh zapestnice je vtisnjen dizajn vzorca, zaradi česar je videti zelo čudovito. Rdeči veliki kamen v nasprotju z zeleno tkanino izboljša videz za številne kilometre in da nov zapestnicam nov videz.

6. Etnična zelena zapestnica z biseri:

Etnična zelena zapestnica z biseri

Ta vrsta zapestnic obstaja že od nekdaj, saj so jih nosile kraljice kot simbol kraljevine. Na vrhu zapestnega bisera ali z žeblji, na vrhu pa svetleče kundane, ki dajejo zapestnici eleganten pridih, s svojo edinstveno zeleno zapestnico pa lahko označite svojo modo.

7. Tradicionalni poročni komplet zelenih zapestnic:

Tradicionalni poročni set zelenih zapestnic

Na poročni dan si neveste vedno želijo izgledati posebno in imeti tak nebeški in impresiven videz. Tovrstna bleščeča zelena zapestnica v kombinaciji s poročno obleko daje nevesti čudovit, tradicionalen videz in jo naredi izjemno v množici.

8. Elegantne zelene zapestnice za dekleta:

Elegantne zelene zapestnice za dekleta

Zapestnica je dejala, da si dekleta lahko ustvarijo svoj slog, tako da nosijo elegantne zapestnice in ustvarijo svojo izjavo o slogu. Ta eleganten zeleni zapestnik odlično drži izjave, saj mu bleščeč videz ter kombinacija svetlo in temno zelene barve dajeta edinstven in eleganten videz.

9. Enostavne kovinske zelene zapestnice v modi:

Enostavne kovinske zelene zapestnice v modi

Kovinski zeleni zapestnik izgleda, da ste videti pametni in lepi ter se lahko povežete s katero koli zahodno obleko, pa tudi na etnično obleko. Te zelene zapestnice lahko okrasite ob vsaki priložnosti, brez težav in kot rečeno “Lepota je v preprostosti”. Torej te preproste zelene kovinske zapestnice držijo na njem.

Zeleni zapestniki so brezčasni in nikoli ne izginejo iz mode, zato se enkrat kupljeni lahko uporabljajo več let. Zaradi zelenih zapestnic se ženska počuti blizu narave in zelenja. Zapestnice so na voljo v številnih vrstah kovin, donosnih barvah, modelih in vzorcih, vi pa lahko izberete in izberete tistega, ki ustreza vašemu slogu.