V indijski kulturi velja, da so zapestnice najpomembnejši del v življenju žensk. To je neločljiv del, saj podpisujeta svojo ljubezen, predanost svoji duši in tudi življenjskemu partnerju. Indijske ženske so lepe, brezčasna lepota, ki je ni mogoče izginiti s časom.

Modeli tanke zlate zapestnice:

Poglejmo torej prvih 9 tankih zlatih zapestnic, ki veljajo za indijske ženske ves čas pomembne in dragocene.

1. Lahke Kundanske tanke zlate zapestnice:

tanke zlate zapestnice

Lahke zapestnice iz zlata kundan so najbolj ljubke in zahtevne zlate zapestnice med Indijankami. Lahke zapestnice so tudi najlepše oblikovane z zapletenim in zapletenim kundanskim delom, ki jim daje lep tradicionalni pridih in obliko.

2. Privlačna tanka zlata zapestnica z izrezanim vzorcem:

Privlačna izrezana tanka zlata zapestnica z vzorcem

Zapestnice imajo privlačen in edinstven videz, saj imajo izrezan dizajn, ki je bolj podoben indijskemu vzorcu. Rezanje v teh zapestnicah naredi zapestnice lepše in edinstvene, zato naredijo videz žensk bolj neverjeten

3. Zaobljeno tanko zlato Kada:

Zaokroženo tanko zlato Kada

Ta zlata kada z odprtino je danes najzahtevnejša oblika. Odprtje te kada je bilo zapisano tudi z zasnovo, ki ji daje popoln videz. Ima popoln zlati lesk, čudovit videz te zapestnice pa tudi potopi lepoto indijskih žensk.

4. Zlata diamantna zapestnica:

Tanka zlata zapestnica z diamanti

Za elitno in prefinjeno druženje se te zapestnice štejejo za primerne. Zlasti zapestnice z diamanti so narejene iz čistega zlata z diamanti, ki mu dajejo popoln čudovit in kraljevski videz. Nanjo so pritrjeni tudi smaragdi. Te zapestnice s svojo ogromno lepoto lahko nosite na sareeju ali obleki.

5. Komplet tankih zlatih zapestnic iz cik -cak strukture:

Tanka zlata zapestnica iz cik -cak strukture

Te zapestnice imajo preprost cik -cak vzorec, ki daje poenostavljen in običajen, a čudovit videz. te zapestnice nosijo ženske ob vsakodnevnih priložnostih in v vsakdanjem življenju, ne da bi se zavedale, da izgledajo grdo, kar ni tako dobro.

6. Tanka zlata zapestnica z obliko listov:

Tanka zlata zapestnica z obliko listov

Če bi morali poiskati najbolj edinstven dizajn, ki bi pustil prostor za preprostost, bi se ta zapestnica štela za primerno. Oblika listov, izrezana iz istega zlata, je najbolj privlačna oblika, saj ima kamen v zeleni barvi lepši in zahtevnejši.

7. Dizajn pava na tanki zlati zapestnici:

Peacock Design na tanki zlati zapestnici

Nenazadnje, kar je zahtevalo veliko pozornost indijskih žensk, je ta pavljičasta zapestnica. Pavova zasnova te zapestnice je vdelana v čisti zeleni in rdeči kundan, kar polepša zapleteno in zapleteno obliko pava. Dizajn pava je resnično privlačen segment te zapestnice.

8. Tanke zlate zapestnice z okroglimi kroglicami Kundan:

Tanke zlate zapestnice z okroglimi kroglicami Kundan

Nov in najnovejši dizajn te zapestnice ni le preprost, ampak tudi eleganten in tradicionalen. Nova oblika kroglic kundan, pritrjenih na zapestnice, povečuje milost teh zapestnic. Zaradi poenostavljenega videza ga lahko nosite v vsakodnevni rutini in med uradnimi urami.

9. Zlati krepki zapestniki:

Zlati krepki zapestniki

Ker imajo drzen in lep dizajn s tradicionalnim rezanjem listov zapestnic, so te zapestnice najbolj ljubke in zahtevne med indijskimi ženskami. Te zapestnice z značilno in ogromno mešanico modelov se odlično ujemajo s katero koli obleko ob posebnih priložnostih

Zapestnice, ki so tradicionalen in neločljiv del indijskih žensk, zato je za izpolnitev njihovih zahtev na trgu na voljo široka paleta zlatih zapestnic in zgoraj omenjenih je le nekaj. Zlato, ki na splošno velja za obešeno kovino, ima številne najnovejše in lepe oblike.