Diamant je za vedno. Je tudi najboljši ženski prijatelj, ki ji lahko zažari in zasije. Diamantni nakit je zelo priljubljen med ženskami, ki se radi okrasijo z izvrstnimi kosi okraskov, zaradi katerih so videti sijoče. Diamante obravnavajo tudi kot simbole statusa, saj so ti dragi kamni precej dragi in so vredni bogastva. Diamantne zapestnice so nadomestile tradicionalne navadne zlate zapestnice. Te peneče zapestnice so različnih oblik, ki ustrezajo vsakodnevni obleki in poroki. Diamantne zapestnice so ročno izdelane do popolnosti in so združene tudi z rubini in smaragdi, da izgledajo še lepše. Ta članek vam pomaga izbrati najljubše kose med najnovejšo obliko diamantnih zapestnic.

diamantne zapestnice

Najboljše in modno oblikovanje diamantnih zapestnic s slikami:

Oglejte si nekaj teh modelov, zaradi katerih si boste zagotovo želeli, da bi bili njihovi lastniki:

1. Neobrezani diamantni zapestniki z rubinastimi kamni:

Neobrezane diamantne zapestnice z rubinastimi kamni

Način rezanja diamanta opisuje njegovo vrednost in opazno vpliva na njegovo ljubkost, iskrivost in jasnost. To je razlog, zakaj rezanje diamanta močno vpliva na to, kako se diamant odloči za ples. Mimogrede, izbira zgornjih modelov diamantnih zapestnic z nebrušenimi in rubinastimi kamni bo vredna obojega, saj je delo elegantnega videza.

2. Diamantne kubne cirkonijeve oblikovalske zapestnice:

Diamantne kubične cirkonijeve oblikovalske zapestnice

Tradicionalni videz in združevanje nakita, zlasti diamantnih zapestnic z indijskimi oblačili, izbira kubičnih cirkonijevih zapestnic bi lahko bila zagotovo dobra in modra izbira. Te zapestnice so vsestranske in imajo dragoceno mesto v ženskih srcih, zlasti indijskega porekla.

3. Cvetlični ameriški diamantni zapestniki:

Cvetlični ameriški diamantni zapestniki

Diamantne zapestnice Floral Design Diamond z ameriškimi diamanti bodo radi popestrile videz s poltradicionalnimi oblačili, ki se dobro zlijejo s sodobnim videzom in tako pokažejo obe strani vašemu igrivemu jazu. S to zapestnico bo lahka izbira, saj izgleda lepo.

4. Zapestnice iz širokega diamanta Ruby:

Galaxy Broad Diamond Ruby zapestnice

Galaxy široki diamantni zapestniki z rubini in smaragdnimi kamni bodo zagotovo enostavna izbira mode. Imajo pohvalne barve, ki so precej dobre in ostanejo subtilni dodatki, če jih nosite s fuzijskimi ansambli.

5. Široke diamantne elegantne zapestnice:

Široke diamantne elegantne zapestnice

Elegantne zapestnice so priljubljeni modeli žensk vseh starosti, medtem ko so raje uporabljali lahek nakit v najnovejših modelih. Bodite pozorni na velikost, ki vam ustreza, saj bo to najpomembnejša stvar.

6. Eksotična zbirka diamantnih zapestnic:

Eksotična zbirka diamantnih zapestnic

Ženska, oblečena v to eksotično kolekcijo diamantnih zapestnic, bi se lahko počutila elegantno, saj bi te zapestnice z diamanti z smaragdnimi ekspanzijami eksponentno povečale lepoto celotne obleke, ki jo nosi.

7. Dizajnerske diamantne zapestnice:

Oblikovalske diamantne zapestnice

Dizajnerske diamantne zapestnice bodo videti izredno lepe in poudarjajo lepoto vašega občutljivega zapestja, tega pa preprosto ni mogoče zamenjati med drugim, saj iskri in poveličuje lepoto ženske.

8. Diamantne zapestnice z eno vrstico:

Diamantne zapestnice z eno črto

Diamantne zapestnice z eno podlogo so najbolj očarljive oblike. Večina žensk išče ta preprost, a eleganten dizajn s konstantnim dizajnom z diamantom iz ene črte, preoblikovanim v cvetlični vzorec.

9. Solitaire Cut Diamond Bangles:

Solitaire Cut Diamond Bangles

Diamantne zapestnice Solitaire Cut, narejene iz diamantnih in rubinastih kamnov, bodo ustvarile dvobarvne in tribarvne odtenke z diamantom in rubini. Kamni so lepo razporejeni z biserno obliko na obeh koncih.

10. Tradicionalne diamantne zapestnice:

Tradicionalne diamantne zapestnice

Tradicionalne diamantne zapestnice z dvema linijama diamantnih kamnov so odlična izbira za žensko obleko. Nobena lepota drugih modelov ne more nadomestiti te brezčasne elegance, ki jo privlačijo tradicionalne diamantne zapestnice, ki so jih uporabljali od nekdaj.

11. Diamantne zapestnice v ameriškem slogu:

Diamantne zapestnice v ameriškem slogu

Diamantne zapestnice v ameriškem slogu, posejane z diamantnimi kamni, so vrhunsko oblikovane in privlačne, ko jih nosite, zaradi česar je veliko žensk pritegnilo s ponosom. To bo popolna kolekcija za poroke in vse zabave, saj ustreza vsem vrstam oblek.

12. Osupljive tradicionalne zapestnice oblikovalcev Ruby Emerald:

Osupljive tradicionalne zapestnice oblikovalcev Ruby Emerald

Nošenje teh osupljivih tradicionalnih diamantnih zapestnic Ruby Emerald Designer bo spregledano, saj bo pritegnilo večje število občinstva, saj je to neke vrste pasijans, ki ustreza vsem oblekam ob vseh priložnostih.

13. Diamantne zapestnice z žrebci:

Diamantne zapestnice z žrebci

Ta zapestnica je narejena iz diamanta in zlata, v kateri so cirkonovi kamni zelo lepo postavljeni v cvetlični dizajn, in ta komplet zapestnic vsebuje 4 kose diamantnih zapestnic različnih velikosti, kot so 2,4, 2,6, 2,8 in prevlečenih s srebrnim zlatom in srebrovim rodijem Ganga Yamuna prevleka. Te diamantne zapestnice so dobre kakovosti in to je eden najnovejših modelov škodljivih diamantnih draguljev.

14. Surat Diamonds Tradicionalne dvobarvne indijske oblikovalske zapestnice:

Surat Diamonds Tradicionalne dvobarvne indijske oblikovalske zapestnice

Surat Diamonds tradicionalne dvobarvne oblikovalske zapestnice v indijskem slogu so najboljši kompliment ali katera koli obleka, ki je popoln dodatek. Z nošenjem teh diamantnih zapestnic bo vaš videz spreten in čeden s tradicionalnimi ali modnimi oblekami.

15. Sodelujoča diamantna zapestnica Kada:

Sodelujoča diamantna zapestnica Kada

Sodelujoče diamantne zapestnice Kada so najnovejši modeli zapestnic in najbolj priljubljen slog diamantnih zapestnic, saj je ta širše in širše oblikovan z dvema vrstama diamantov na zunanji strani in s čevlji iz rubina v cvetličnem vzorcu na notranji strani, kar daje popolno barvo kombinacije, ki dajejo veličasten in eleganten videz.

16. Pravi diamantni zapestniki:

Prave diamantne zapestnice

Te tanke diamantne zapestnice so najboljše za vsakodnevno nošenje. V zapestnicah imajo okoli 150 diamantov in imajo briljantno rezanje. Narejeni so v 14k zlatu in izgledajo precej elegantno. Za vsake 3 diamante je majhna zlata škatla, ki ima v njej vroče diamante za trendovsko obdelavo.

17. Južnoindijske diamantne zapestnice:

Južnoindijske diamantne zapestnice

Oglejte si ta osupljiv kos izjave, ki je na voljo v templju. Zapestnica je en sam kos z rubini in smaragdi, posejanimi skupaj z nebrušenimi diamanti. Ta briljantna umetnina je kot nalašč za poročno obleko v kombinaciji z ujemajočimi se zapestnicami.

18. Diamantna zapestnica iz enega kamna:

Diamantna zapestnica iz enega kamna

Ali imate raje preproste, a elegantne zapestnice? Diamantne zapestnice z enojnimi kamni so kot nalašč za vsakodnevno nošenje in izgledajo precej elegantno. Tudi te zapestnice so na voljo v modelih zapestnic z enim samim diamantom. Diamant ima briljantno rez, da sija in odbija svetlobo.

19. Diamantna zapestnica iz belega zlata:

Diamantna zapestnica iz belega zlata

Ta izvrstna diamantna zapestnica iz belega zlata je v dveh vrstah. Diamanti so medsebojno posejani v navzkrižnem modelu med srednje in majhnimi diamanti. Te zapestnice so zelo elegantne in kot nalašč za zahodno nošenje. Tudi majhen premik roke lahko povzroči, da bodo ti diamanti iskrili in sijali.

20. Ameriške diamantne zapestnice:

Ameriške diamantne zapestnice

Želite par diamantnih zapestnic, vendar niste pripravljeni porabiti toliko? Brez skrbi! Oglejte si te ameriške diamantne zapestnice, ki se v sijaju in sijaju približajo diamantom. Postavljeni so iz legirane kovine z zlato prevleko. Ta čudovit par zapestnic ima edinstveno mrežo.

Danes večina podjetij pripravlja kolekcije modnega nakita po meri. Ti kompleti so v zlatu in diamantih za ugledne stranke, ki radi nosijo edinstven dizajn in nikoli ne želijo ponoviti modelov. Pred vlaganjem v diamantne zapestnice pa je pomembno vedeti nekaj točk. Kakovost diamantov temelji na kroju, jasnosti in karatih. Pred nakupom modela morate temeljito preveriti parametre, saj večina trgovin z diamanti prodaja ponarejene kamne ali nizko kakovostne diamante. Upamo, da so vam bili všeč ti čudoviti modeli, ki vas bodo zagotovo spravili z nog!