Zapestnice so običajno eden neopaženih okraskov, ki jih nosi ženska, vendar ima še vedno veliko tega, kar dopolnjuje vašo lepoto. Okrogel ornament, namenjen nošenju v zapestju in daje eleganten videz osebnosti, zlasti tistim, ki sledijo modnim trendom.

oblikovalske zapestnice

Zapestnice so v najnovejši dobi zapleteno oblikovane na številne ustvarjalne načine in so eden od dragocenega nakita za poročeno žensko.

Različne vrste oblikovalskih zapestnic:

Sledijo najnovejši oblikovalski modeli zlatih zapestnic, ki vam bodo pomagali izbrati tisto, kar vam najbolj ustreza.

1. Oblikovalske zlate zapestnice z diamanti:

Oblikovalske zlate zapestnice z diamanti

Naj bo to mačja zabava ali priložnost, nobena dama ne pusti kamna na kamnu, da se obleče na najlepši način. Elitno druženje ljudi, naj bo to uradno ali osebno, je najboljša priložnost za izbiro tega zapestja. Draga, tudi po videzu, bi zagotovo postala središče ocenjevanja za vse. Ne zelo širok in trezen za nošenje, zlati zapestnik je posejan z diamantom in smaragdom, kar mu daje etnični videz, dovolj dober, da ga lahko nosite s sareejem ali obleko.

2. Diamantne zapestnice s cvetličnim vzorcem:

Diamantne zapestnice s cvetličnim dizajnom

Široka črna zapestnica z diamanti v cvetličnem dizajnu je ena najnovejših oblikovalskih zapestnic. Privlačen okras, ki ne bi le šel z etnično obleko, ampak bi enako dopolnil zahodno obleko.

3. Široke diamantne zapestnice:

Široke diamantne zapestnice

Dizajnerski diamantni zapestnik nenavadno širok, a po zadnjem modnem trendu. To vas niti ne bi stalo veliko, če bi z nošenjem le enega opravili dobro delo! Smaragdi, posejani med cvetlično oblikovanimi diamanti, dajejo eleganten videz.

4. Zapestnica iz smole z zlatimi kosmiči:

Smolna zapestnica z zlatimi kosmiči

Najnovejša oblikovalska zapestnica z eksotičnim videzom, ki vabi najstnike. Barvna smola daje izredno navaden videz in zagotovo bi izstopala med množico.

5. Manšete z zlato roko:

Manšete z zlato roko

Najnovejša oblikovalska zlata zapestnica, manšeta za roko, je okras, primeren tako za starejše kot tudi za mlade dame. Tanka obroba z zapleteno oblikovanimi listi na obeh straneh daje eleganten videz in bi jo nosili skupaj s katero koli obleko, ki je zaželena.

6. Tanke zlate zapestnice:

Tanke zlate zapestnice

Najnovejši modni trendi s kurtami in anarkaliji, ki jih ženske nosijo preveč, te tanke zapestnice v razsutem stanju, ki jih je treba nositi s takšno etnično obleko, bi zagotovo šle skupaj z obleko.

7. Zapestnica z vsem videzom:

Zapestnica z vsem videzom

To so zlate oblikovalske zapestnice v zeleni barvi z diamanti, smaragdnimi in rožnatimi safirnimi kamni. Izjemno spiralno oblikovan zapestnica bi bil nenavaden okras, ki ga nosite vi, le redko ga najdete v roki nekoga drugega. Drugačno podobo mu dajejo tudi diamanti, spiralno posejani.

8. Pav Kada:

Pav Kada

Zlata zapestnica z diamanti, starinska, vendar z najnovejšim slogom, je elitni nakit, ki ga lahko nosite na zabavah in priložnostih. Zapestnica, oblikovana v obliki pava vmes s kamni in plastjo diamanta v vogalih, daje privlačen videz. To je široka zapestnica in bi dopolnjevala odkrito oblečeno žensko v etničnem slogu.

9. Zapestnica iz belega zlata:

Zapestnica iz belega zlata

Redke zapestnice iz belega zlata, posejane z rubinastimi kamni, so dragulj, ki ga je treba kupiti in nositi. Diamanti, obrobljeni ob straneh, dajejo eleganten videz, temu pa se lahko odločijo ženske, ki hrepenijo po redkih kosih. Široka podlaga zapestnice dopolnjuje tudi njeno zasnovo.

10. Tradicionalni indijski zapestnik:

Tradicionalni indijski zapestnik

Indija je znana po svojih običajih in tradicijah. Če želite podariti novo poročeno žensko, bi bil ta zapestnica najboljša možnost. Tanka zlata zapestnica z lopaticami in vmesnimi diamanti je nakit, ki bi ga z veseljem imel vsak.

11. Zapestnice velikega diamanta:

Zapestnice z velikimi diamanti

Klasične in trezne diamantne zapestnice z močno nabodenimi kamni na vogalih in kvadratnimi diamanti, oblikovanimi v obliki stopnic vmes, so blagoslov. To so močno oblikovane zapestnice z diamanti, ki so edino primerne za zabave in priložnosti s težkimi sareji ali oblekami.

12. Diamantna zapestnica iz rumenega zlata:

Diamantna zapestnica iz rumenega zlata

Elegantna zlata zapestnica s preprosto, a trezno obliko vmes je primerna tako za najstnike kot starejše. Naj bo to zahodna ali tradicionalna obleka, zapestnica bi šla k vsem tem. Debele črte na sredini mu dajejo tudi statve, ki se dvigajo iz kategorije preprostosti, ki ji pripada zapestnica.

13. Diamantna ročna ura iz rožnatega zlata:

Diamantna ročna ura iz rožnatega zlata

Odmikanje od osrednje zamisli zapestnice je to okras, ki ga ni mogoče najti tako, da bi ga imela raje katera od žensk. Kombinacija ročne ure in zapestnice skupaj je popoln okras za nošenje. Morda ideja, da bi skupaj nosili dva okrasja. Zmešan vzorec z diamanti, ki so tako močno posejani v plasteh, in ura, ki se prilega vmes, je za oči opazovalca izjemno privlačen videz.

14. Zapestnica iz bisernega in belega zlata:

Zapestnica iz bisernega in belega zlata

Zapestnica z zahodnim kovinskim videzom z visečimi biseri je lahko možnost vsakodnevne obleke za damo. Zlata zapestnica z ukrivljenimi vmesnimi kamni in žrebčanimi kamni mu daje mešanico etničnega in zahodnega videza, zato jo imenujejo etnična zahodna zapestnica, morda.

15. Diamantna zapestnica iz rumenega zlata Sterling:

Diamantna zapestnica iz rumenega zlata Sterling

Najnovejša oblikovalska diamantna zapestnica z zlatim vozlom na vrhu je tanka zapestnica z privlačnim dizajnom, ki jo želijo najstniki in ženske.

Kot rečeno zgoraj, bi najbolj neopazen okras opazil, če bi imeli raje zgoraj navedene zapestnice. Če se boste udeležili kakšne funkcije, se odpravili na priložnostno zabavo ali se družili, se lahko zdaj enostavno udeležite katere koli priložnosti z manj pritiska pri izbiri, kaj obleči. Vsi, ločeni drug od drugega, pritegnejo pozornost in lahko se odločite za katero koli od njih.