Zlate zapestnice so na voljo v številnih oblikah in teži. Cena zlatih zapestnic je odvisna od njihove teže in dizajna. Nekaterim je všeč, da je njihova zasnova težka in. Na primer, v 20 gramih je zlata zapestnica. Ne glede na obliko, ki jo izberete, je lahko oblikovana v 20-gramski zlati zapestnici. Izgleda bogato v razredu in videzu. Nošenje zlatih zapestnic v vsakdanjem življenju vam daje ponos in status. Pomemben je v življenju vsake dame. V porokah je postalo običajno nositi zlate zapestnice. Med nošenjem zlatih zapestnic morate biti še posebej pozorni pri tatovih. Ko se začnete zanimati, lahko raziščete številne modele v modelih dvajset gramov zlatih zapestnic.

Različne zbirke zlatih zapestnic v 20 gramih:

20-gramske zlate zapestnice so elegantne in navdihnjene, da ostanejo preproste, a neverjetne. Nikoli ga ne morete pozabiti, ko se vam je postavil v oči. Nekateri od tega nakita so zlahka dostopni na spletu, drugi pa po meri.

1. Zlati zapestnik v sodobnem slogu:

Zlati zapestnik v sodobnem slogu

KUPI ZDAJ

Oglejte si ta bleščeči zlati zapestnik, ki je vse prej kot navaden. Ta izjava je posebej ročno izdelana za ženske, ki radi mešajo tradicijo s sodobnostjo. Minimalističen dizajn dopolnjuje indijske in zahodne obleke. Najbolje je, da ga nosite samostojno in pustite nekaj minut podrobno zagnati nekaj zanimivih pogovorov.

 • Oblikovanje: Zapestnica Mila
 • Čistost kovine: 22KT rumeno zlato
 • Priložnost: Občasne zabave in druženja

2. Dizajnerska zapestnica iz rožnatega zlata:

Oblikovalska zapestnica iz rožnatega zlata

KUPI ZDAJ

Rožno zlato je tudi plemenita kovina, izdelana iz zlitine zlata, bakra in drugih kovin. Enojna zapestnica iz 20 -gramskega rožnatega zlata ima naguban učinek s prepletenimi zlatimi členi. Ta lepo ročno izdelan kos doda vašim rokam prefinjen in glamurozen videz. Združite ga s katero koli obleko po vaši izbiri, da boste videti kot dama!

 • Oblikovanje: Zlati zapestnik z gubami
 • Čistost kovine: 18KT rumeno zlato
 • Priložnost: Pisarniške in priložnostne večerne zabave

3. Eleganten zlati in platinasti zapestnik:

Eleganten zlati in platinasti zapestnik

KUPI ZDAJ

Tukaj je nekonvencionalna zlata zapestnica, ki vam bo zagotovo dala velike cilje nakita. Zapestnica z eno izjavo je zasnovana tako, da ustvari trajne vtise. Občutljiv troslojni zapestnik ima na eni polovici teksturiran zaključek, na drugi pa platinast zaključek. Dvobarvni zapestnik od daleč daje vtis sijočih diamantov na njem!

 • Oblikovanje: Zapestnica Keila
 • Čistost kovine: 22KT rumeno zlato in platina
 • Priložnost: Večerne zabave

4. Set zlatih zapestnic v etničnem slogu:

Set zlatih zapestnic v etničnem slogu

KUPI ZDAJ

Par tradicionalnih obrabnih zapestnic je obvezen del škatle za nakit vsake ženske. Tu je ena takšna zasnova, ki daje etnične vibracije, vse njene podrobnosti. Škatlasto zlato okrašeno površino je poudarjeno z bisernimi in rubinastimi kamni. Ta dvodelni komplet zapestnic lahko nosite takšen, kot je, ali pa ga vmes združite s tankimi zapestnicami za razkošen videz.

 • Oblikovanje: Set zlatih zapestnic Ethnix
 • Čistost kovine: 22KT rumeno zlato
 • Priložnost: Festivali, poroke

5. Izjemna zlata zapestnica Swastik:

Odlična zlata zapestnica Swastik

KUPI ZDAJ

Ta privlačen dizajn zlate zapestnice iz svastike prevaja vaš verski duh v nakit, ki ga lahko nosite. Zapestnica ima sveti simbol svastika na eleganten način, o katerem si niste mogli niti sanjati. Združuje tri tanke zapestnice z zlato svastiko in cvetnimi motivi, posejanimi na površini. Nosite ga kot en sam kos in pustite, da komplimenti pritečejo!

 • Oblikovanje: Zlata zapestnica Swastik
 • Čistost kovine: 22KT rumeno zlato
 • Priložnost: Vsakdanja oblačila

6. Zlate zapestnice v slogu Work Style razrežite v 20 gramov:

Zlate zapestnice v slogu Work Style razrežite v 20 gramov

KUPI ZDAJ

Veliko žensk ima raje vsestranske zapestnice, ki delujejo z več oblačili. Tu je viden par okrašenih zapestnic iz dvajsetih gramov 18k zlata. Te priložnostne zapestnice lahko brez dvoma nosite na etnični in zahodni obleki. Lahko jih nosite kot posamezne kade na vsaki roki ali jih združite z barvnimi zapestnicami, da oblikujete praznično pripravljen komplet.

 • Oblikovanje: Gothi Chacks Gold Bangle
 • Čistost kovine: 18KT rumeno zlato
 • Priložnost: Vsakodnevna oblačila, festivali in majhna srečanja

7. En sam trden kladivni zapestnik:

Enojni trden kladivni zapestnik

KUPI ZDAJ

Zapestnice s teksturo s kladivom so zelo priljubljene pri ženskah mlajše generacije, ki se radi razmetavajo z izjavo, zmanjšano za vzdrževalne težave. Ta zapestnica iz čistega zlata 20 gms je zasnovana za nošenje na eni roki. Robustna, a elegantna zapestnica se odlično poda k večini vaših oblačil. Brez truda ga lahko nosite kot izjavo in samozavestno odidete.

 • Oblikovanje: Henley Hammered Bangle
 • Čistost kovine: 18KT rumeno zlato
 • Priložnost: Ležerna srečanja, vsakodnevna oblačila

8. Zapestnica v slogu Gold in Kundan Kada Style:

Zlata in zapestnica v slogu Kundan Kada

KUPI ZDAJ

Če spadate v kategorijo minimalnega nakita, je ta zapestnica v stilu Kada ravno tisto, kar potrebujete, da ustvarite velik vpliv. Privlačna 20 gms zlata Kada deluje na modelu vijakov in je posejana s poldragimi belimi, zelenimi in roza kamni. V dneh, ko želite izbrati en kos in se odpraviti v slogu, je to tisti, ki ga potrebujete!

 • Oblikovanje: 22 -karatna zlata in steklena zapestnica Kundan
 • Čistost kovine: 22KT rumeno zlato
 • Priložnost: Tradicionalni dogodki, festivali in etnične zabave

9. Trendi zlata zapestnica v teži 20 gramov:

Trendi zlata zapestnica v teži 20 gramov

KUPI ZDAJ

Tukaj je ena trendovska oblika zlate zapestnice v 20 gramih, ki je vredna drugega pogleda. Zapestnica okrogle oblike ima zapletene podrobnosti, ki spominjajo na občutljive cvetne liste. Motivi iz masivnega zlata so naključno dodani za eleganten videz. Izberete lahko en sam kos ali pa dva ali štiri komplete, odvisno od vaše obleke in priložnosti.

 • Oblikovanje: Zlata zapestnica Saanjhi
 • Čistost kovine: 22KT rumeno zlato
 • Priložnost: Festivali, priložnostna in vsakodnevna oblačila

10. Zlato in oblikovanje zapestnice Kempu:

Zlato in Kempu oblikovanje zapestnic

KUPI ZDAJ

Tukaj je še ena klasična oblika zlatih zapestnic, ki dobro deluje s tradicionalnimi indijskimi sareesami in Kurtisom. Debel model zapestnice ima zlato obliko, ki ustvarja zanimivo teksturo. Kemp kamni so na štirih straneh zapestnice za manjši videz. Ta zapestnica je popoln dodatek k vašemu zlatemu kompletu Kempu.

 • Oblikovanje: 22KT oksidirana zlata zapestnica s kamni Kemp
 • Čistost kovine: 22KT rumeno zlato
 • Priložnost: Praznična in poročna oblačila

11. Zapletena zlata zapestnica 20 gramov:

Zapletena zlata zapestnica 20 gramov

To je res čudovit dizajn v 20 gramih zlatih zapestnic. Cik -cak črte so bile narejene na zapestnicah. Lahko nosite eno na vsaki roki, da dobite grozljiv videz. Vaše zapestje bo zasijalo v teh zlatih zapestnicah. Ima občutljivo zasnovo.

12. Svetleči zlate zapestnice v 20 gramih:

Oblikovanje sijočih zlatih zapestnic v 20 gramih

Sijaj te 20 gms zlate zapestnice je res čudovit. Čeprav ima ravno površino, je oblikovano tako ustvarjalno. Je fino poliran, stranske strani pa so tudi lepo narejene. Z zlato zapestnico lahko prekrijete druge kovinske zapestnice in si napolnite zapestje.

13. Tradicionalni modeli zlatih zapestnic v 20 gramih:

Tradicionalni modeli zlatih zapestnic v 20 gramih

Ta zlata zapestnica v 20 gramih je tradicionalna in bogata. Odpre se lahko in je povezan z majhno povezavo. Na tej zlati zapestnici je posejan kamen okrogle in hruškaste oblike. Je široke oblike in na tem je narejena zelo zlata umetnost. Samo ena zapestnica na vsaki roki zadostuje, da izgleda elegantno.

14. Zlasti zapestnice iz 20 gramov s kamnom

Zlasti zapestnice iz 20 gramov s kamnom

Zlate zapestnice v 20 gramih s kamni bele in rdeče barve so res redka lepotica. Ima estetsko prijeten videz s sijočimi kamni. Zasnovan je tako, da naredi vtis in je lepo izdelan. Dame! To vam bo zagotovo všeč.

15. Elegantne zlate zapestnice v 20 gramih:

Elegantne zlate zapestnice v 20 gramih

To je čudovita okrogla, dvajset-gramska zlata zapestnica v 24k. Za vezavo zapestnice se uporablja zlata žica. Na zapestju bo videti elegantno. Oblika včasih pride z dodatkom drugih barv in dvigne videz. Je preprost, hkrati pa ima prijeten pridih tradicionalnega videza.

16. Dragocena zlata zapestnica 20 gramov:

Dragocena zlata zapestnica 20 gramov

Te oblikovalske zapestnice dvajset gramov uporabljajo velikodušno zlato. Beli in rdeči barvni diamanti so tudi vtisnjeni, da jim dajo cvetlični dizajn. Med vsakim cvetličnim diamantom je oblikovana okrogla oblika, ki je videti privlačna.

17. Spiralna oblika 20 -gramske zlate zapestnice:

Spiralna zapestnica iz zlata z 20 grami

Ti modeli zlatih zapestnic v 20 gramih so edinstveni, cena pa bo zmerna. Zapestnica je debela, spiralna zasnova pa je narejena z zlatom. To bo videti očarljivo in mu bo dalo očarljiv videz. Ima sposobnost, da ustavi um žensk.

18. Najnovejša zlata zapestnica 20 gramov:

Najnovejša zlata zapestnica 20 gramov

Zasnova te najnovejše 20-gramske zlate zapestnice tako očara in pritegne pozornost ljudi. Zigzagova zunanja obroba je bila narejena iz zlata, vmes pa je kvadratni vzorec iz rumenega in belega zlata. To je najnovejši dizajn v zlati zapestnici.

19. Zlati diamantni štirideset gramov zlatih zapestnic:

Dizajn z zlatimi zapestnicami z dvajsetimi grami z diamanti

Ta 20-gramska zlata zapestnica je okrašena s karizmatičnim belim diamantom. Izgleda lepo in je privlačno. Prvovrstno oblikovanje je bilo z diamanti, vzorec pa je videti tako osupljiv. Je pač izjemno.

20. Zlasti zapestnice iz 20 gramov z motivom manga:

Zlasti zapestnice 20 gramov z motivom manga

To je komplet dveh zlatih zapestnic v 20 gramih. V tej zlati zapestnici je narejen motiv manga. Izgleda tako resnično in odlično. Oblikovanje motiva manga se razlikuje od običajnega. Osvojil bo srca žensk.

20-gramski modeli zlatih zapestnic so prijetni in privlačni in bodo zagotovo pustili vtis v vaših mislih! Čeprav lahko z želeno težo zlata izdelate poljuben dizajn, so ti modeli dvajset gramov zlatih zapestnic strojno izdelani in vključujejo veliko svetovne mode in nekaj vrhunske izdelave. Zasnova je izjemno impresivna in privlačna ter je dostopna.