Zavese so del kolekcije notranje opreme. Zaradi njih je dom videti eleganten in eleganten. Obstaja več vrst zaves, ki jih lahko postavite v predsobo ali spalnico. Ti služijo številnim namenom, eden je, da zaščitite svoj dom pred soncem, drugi pa, da vašemu domu da dobro vzdrževan videz.

Zavese so lahko izdelane iz materialov, kot so bombaž, svila, sintetika ali celo mreža. Mrežne zavese, ki smo jih našteli tukaj, so lahke zavese, ki bodo prostoru dale zračni videz. Odlično je za hiše, ki potrebujejo lahkoten občutek.

Lepa & Najboljše zavese v različnih oblikah:

Oglejte si te čudovite mrežaste zavese, nato pa se lahko odločite za svoj dom.

1. Navadne neto zavese:

Te čudovite bele navadne svinčene zavese bodo vaši hiši dale svež videz. Zavese so zbrane na vrhu, da dajo lep slog. Izberite te vrste mrežnih zaves v različnih odtenkih. Večina barv bo svetlih, tako da se ohrani svetlost hiše.

2. Jardinières neto zavese:

Oglejte si te osupljive okenske zavese v vrtnem tisku. Zavese imajo lepo cvetlično obliko in so na koncih obrobljene. Te lahko položite na palico, drog ali celo žico, da vašemu domu da trendovski videz. Izberite te zavese v beli barvi za veličasten občutek.

3. Mrežne zavese za osnovna vrata ovojnic:

Zavese na vratih imajo običajno lepo podlago, ki ji daje stabilnost. Zavese so lahko navadne brez oblikovanja. Podstavek naredi zavese videti polne in se lahko uporablja za zastiranje vaših sob pred vrati.

4. Kvadratna neto zavesa:

Tukaj je sodoben pogled na mrežno zaveso. Sodobna abstraktna zasnova preprostih kvadratov na zavesi naredi ta komplet precej impresiven. Oblikovanje neto zavese je lahko veliko in to je všeč ljudem, ki imajo radi abstraktne in geometrijske oblike.

5. Čipkaste robne okenske zavese:

Druga odlična možnost, ki jo lahko izberete za svoje sobe, so navadne zavese iz mreže s čipkasto obrobo. Te čudovite mrežaste zavese izgledajo osupljivo v sobi, tudi v kuhinjskem oknu. Mreže za zavese so kot nalašč za majhno okno s pogledom na vrt. Čipka na koncu zavese je lepa in široka.

6. Voile Net zavese:

Izberite to rožnato volansko zaveso v pastelnem odtenku za vaš dom, da ji podarite dekliški videz. Cvetlični tisk na zaveso je kot nalašč za predsobo ali spalnico. Roza z belo podlago je tudi dobra izbira za večino deklet. Te sodobne mrežaste zavese se odlično ujemajo s spalnico.

7. Zavese za kavarno:

Če ste lastnik male kavarne ali imate kuhinjsko okno, ki gleda na nekaj lepega, potem je ta zavesa za mrežo kavarne vaša izbira. Te čudovite kratke zavese iz mreže so okrepljene s trakovi. Tako izgledajo bele mrežne zavese s plastjo belega traku v sredini.

8. Mreže za zavese iz težkih čipk:

To so nekatere razkošne zavese iz čipke, ki so drage in odlične za bogat okus. Polne čipkaste zavese imajo cvetlični videz. Na robovih so tudi okrašeni. To so že narejene zavese iz mreže, ki jih lahko postavite v svoje sobe.

9. Mejne zavese z naborom:

Uporabite te mrežaste zavese za svoj dom in mu dajte občutek podeželja. To so zavese, ki imajo obrobo čipke, ki je zaobljena in dodana kot ločen kos. Tako zavese dobijo popoln videz in postanejo bolj privlačne. Izberete lahko zavese z navadnim videzom ali polnim čipkastim videzom. Meja je lahko enake ali kontrastne oblike.

10. Zavese iz aplikacijske mreže:

Izberite to za svojo kuhinjo kot popolno oblikovalsko idejo. Te mrežne zavese imajo obrobo iz preverjenega blaga. Zavesa je okrepljena z aplikacijo v obliki sadja. To je razlog, zakaj so te zavese odlične za vašo kuhinjo ali celo kavarno.

11. Plošča z neto zaveso:

Izberite te pametne črne zavese iz mreže za okusno urejen dom. Te zavese so v obliki plošče in vaši sobi dajejo dolžino. Črna od teh zaves je odlična za velike domove, kjer prihaja močna svetloba. Zaradi tega je soba videti bolj klasična.

12. Zasnova mrežaste zavese:

Tu je še ena izbira mrežnih zaves za majhna okna. To so nagubane mrežaste zavese, ki so zašivene, da dajo zbran videz. Lahko izberete te lepe zavese za kuhinjsko okno ali katero koli od sobnih oken v hiši.

13. Macramé neto zavesa:

Izberite te ljubke zavese iz makrameja za majhno okensko površino ali kuhinjo. Izdelane so na makrame način iz netkanega materiala. Zavese imajo cvetlični rob, zaradi česar je videti zelo posebno. Na to zaveso je veliko odprtega pogleda, zato je lahko zračna in hladna.

14. Otroške mrežaste zavese:

Otroška soba, okrašena z zavesami, je vedno dobra ideja. Te čudovite mrežaste zavese, natisnjene z vzorci, primernimi za otroke, so dobra izbira za otroško sobo. Odtisi so večinoma na spodnjem robu zaves in v barvah. Bela podloga mreže zavese vam daje tudi dobro izbiro.

15. Srčne zavese:

Rdeča je tudi lepa barva pri izbiri mrežastih zaves. Te mrežaste zavese v obliki srca so dobre za spalnice. Izgledajo zelo lepo v veliki sobi in naredijo razpoloženje zelo romantično. Mrežne zavese lahko izberete tako, da bodo dolge ali kratke, odvisno od velikosti vaše sobe.

Mrežne zavese dajejo prostoru prijeten in zračen občutek. Zaradi njih se prostor počuti večje in to je v hiši vedno prednost. Te mrežaste zavese so lahko navadne ali oblikovane s čipko ali aplikacijo. Slogi so lahko kratki ali dolgi.