Prej so se za okna uporabljali modeli zaves, zdaj pa so se razvili tudi v različne vrste drugih delov notranjosti. Modeli zaves so danes pomemben del notranje opreme. Morate izbrati pravo vrsto zavese in palice, da prenese njeno težo. Močna zavesa na občutljivi palici lahko pade dol. Zato je za močne zavese potrebno imeti močno palico ali drog. Našli boste različne odtise tkanin za zavese. Lahko je pripravljen ali tudi v materialu. Z izbiro materiala za zavese ga lahko šivate glede na zahteve glede velikosti. V obliko zavese lahko dodate celo kakšno idejo za dekoracijo, da ji dodate novo obliko.

Najnovejši modeli zaves za dom

Različne vrste zaves lahko dajo lep videz vašim vratom, oknom v kuhinji, spalnici, balkonu in dvorišču. Očarljive različne oblike zaves se bodo dopolnjevale in bodo lahko dobile veliko podobnosti. Za pravilno izbiro tkanine in oblikovanja zavese je potrebno dobro poznavanje notranjosti.

V današnji hudi konkurenci lahko na internetu dobite tudi vzorce zaves. Veliko informacij iz interneta boste našli le, če boste sedeli doma. Tukaj vam ni treba teči in iščete različne vrste zaves. Od tam se lahko celo naroči. Lahko celo združite nekaj oblačil za zavese, da naredite svežo zaveso. Ta kombinacija zavese bo oblikovala najnovejši kos zavese, ki ne bo na voljo nikjer drugje. Imenuje se lastna ustvarjalnost.

Danes je število ustvarjalnosti ustvarjeno v zavesah. Tako bo vaša zavesa videti drugačna. Zaveso lahko oblikujete tudi sami. Slogi zaves lahko sestavite iz ostankov tkanin različnih modelov. Ta neusklajenost vzorcev v zavesi bo dala popolnoma nov videz.

Različne vrste modelov zaves v Indiji:

Vsak ima svojo izbiro pri izbiri različnih modelov zaves. Otroci imajo radi nekaj drugega, starejši pa nekaj drugega. Na trgu bodo izpolnjene vse izbire. Tu bomo raziskali naše znanje o še nekaj najnovejših modelih zaves na trgu.

1. Dizajn zavese s svinčnikom za dnevno sobo:

najnovejši modeli zaves

To je najnovejša oblika zavese za dnevno sobo. Na vrhu ustvarjalne gube so odete v zavese. Na zavesi so izrezljane črne barvne plasti, ki so ponekod široke, na drugih pa zaprte. Plasti na navadni tkanini izgledajo izjemno osupljivo.

PREBERI VEČ: Najnovejše ideje za zavese za dnevno sobo

2. Slog žepne zavese:

okrasne zavese

Žepno stiskanje šivov je narejeno na vrhu zavese. Obstaja široka navpična črta zavese v dveh barvah. Cvetlični niz natisne na to zaveso, ki je svetlo v senci. Zavesa je dolga v primerjavi z oknom in njena debela tkanina ščiti pred neposredno sončno svetlobo.

3. Oblika zavese za ušesa:

ideje za zavese

Ta lepa zavesa se zdi elegantna in prefinjena. Na vrhu zavese so barvne podloge, ostalo pa je čisto belo. Blazina na stolu se ujema tudi z obliko zavese. Polovica zavese je zavezana s širokim belim pasom.

PREBERI VEČ: Ideje za oblikovanje preprostih zaves

4. Slogi zgornjih zaves na zavihku:

sodobne zavese

Ta slog zavese se imenuje zgornji del zavihka, saj se njegov vrh prevrne in je z gumbom spredaj zavihkan. Celotna zavesa je navadna in prekrita s temno obarvano obrobo. Zavesa je na videz preprosta, a prinaša trezen videz. Notranjosti daje moden videz.

5. Vzorec zavese s stisnjenimi gubami:

slogi zaves

Ta preprosta oblika zavese ima ščipajoč nabor, pri katerem se tri gube združijo, da dobijo stisnjeno obliko. Celotna zavesa je zasenčena s svetlo in temno barvo. Gube so obešene v okroglo sponko, ki se zvije po palici. Ta zasnova je vidna v večini hiš.

6. Dizajn zavese:

vzorci zaves

To je ideja za čašaste zavese, kjer so zgornje gube podane kot pravokotna škatla. S temi peharji visijo zlate barvne kroglice, pritrjene z zlatimi vrvicami. To je značilen koncept pri oblikovanju zaves. Pehar je v notranjosti zašit s trdim materialom, ki bo ostal takšen, kot je.

7. Slogi zavese z nagubano škatlo:

lepe zavese

Ta oblika zavese ima dovolj široke škatle. Navadna rožnata zavesa je prekrita s tem škatlastim nagubanim materialom, ki je majhen in pokriva edini vrh zavese. Ta navadna roza tkanina sije in izgleda kot čista svila. Doda prostor milosti.

8. Oblika čiste zavese:

ideje za oblikovanje zaves

To je moderno sivo -bela oblika zavese, ki je lahka v tkanini. Nad palico sta nameščeni dve dodatni zavesi, s pomočjo katerih se na okno nanese padajoča plast. Vmes je navadna bela zavesa, ki jo spremlja navadna siva zavesa na obeh straneh.

PREBERI VEČ: Najboljši vzorci prozornih zaves

9. Vzorec zavese iz pelmeta:

oblikovanje zaves 2019

Ta zavesa za notranje oblikovanje ima okna na oknih nad zavesami. Nad oknom je ustvarjen trden karton, podoben škatli. Zavesa ima debelo plast tiskanja iste barve, ki je na obeh straneh zavezana z istim pasom za zavese. Pelmets spominja na tradicionalni vzorec.

10. Oblika zavese Valance:

sodoben dizajn zaves

Ta domača zavesa dodaja milost notranjosti sobe. Bela kratka zavesa ima na sebi rumene sončnične odtise s spodnjicami. Pas, ki se uporablja za vezanje zavese, ima tudi natisnjene čeke. Na vrhu zavese je volan sončničnega tiska, ki izgleda neverjetno.

PREBERI VEČ: Lepe ideje za zavese Valance

11. Slogi visečih zaves:

najboljše zavese

To je najboljša zavesa, ki jo obesite na palico. Oblačila treh barv visijo v modri, beli in zeleni barvi. Ta viseča tkanina bo uporabljena za pokrivanje srednjega dela bele navadne zavese. Svetle barve na obeh straneh bele zavese so privlačne.

12. Čipkasta prekrivna zavesa:

vzorci oblikovanja zaves

Ta ideja oblikovanja zaves je prijetna. Znotraj in zunaj je navaden, nanj je pritrjena bela čipkasta tkanina. Na tej čipki je navzgor cvetlični vzorec. Ta vzorec zavese prikazuje znanje o modi in razsvetljuje tiste, ki jo gledajo.

PREBERI VEČ: Preprosti modeli čipkanih zaves

13. Vzorec zavese po meri:

preprosta oblika zavese

Ta ideja dekoracije zaves je revolucionarna v modni industriji. Celotna zavesa ima vzorec ščipanja. Napol je odprt in vezan od sredine, ki je videti, kot da visi Jhula. Za njim je bela prozorna natisnjena zavesa, ki pokriva celotno okno.

14. Oblika črtaste zavese:

zavese za notranje oblikovanje

To je kristalno čista barvita oblika zaves 2020, ki vsebuje črtast vzorec. Trakovi različnih petih barv visijo kot zavese in omogočajo, da svetloba prehaja skozi prostor. Ti pisani trakovi kot zavese bodo v prihodnosti v velikem povpraševanju.

PREBERI VEČ: Sodobni črtasti vzorci zaves

15. Slogi prozornih zaves:

ideje za dekoracijo zaves

To je lucidni vzorec zavese s prozorno naravo. Platno za zavese ima vmes obliko modre barve. Zgornji in spodnji del zavese vsebujeta vzorce majhnih listov modre barve. Ta celotna zavesa prinaša močan in impresiven učinek.

16. Oblika kovinskih zaves:

najnovejši slogi zaves

Ta domača dekor zavesa je sestavljena iz kovinske folije srebrne in zlate barve. Tovrstne zavese se še posebej uporabljajo v zabavah, da bi pritegnile pozornost. Tako lepo sveti in daje novo življenje celotni sobi. Spet ima linijo žarnic čez zaveso, ki ji dodaja sijaj.

17. Vzorec vintage zavese:

modeli zavese

To je tradicionalna ideja za zavese, ustvarjena iz ostankov materiala. Tkanina treh različnih vzorcev je prešita drug na drugega, da naredi celo zaveso. Na sredini zavese je žica volnenih kroglic, ki povzročajo veliko presenečenje. Ta volnena krogla doda slavo.

18. Dizajn zavese iz kvačkane rože:

domače zavese

Ta ideja dekoracije zaves je edinstven koncept. Zavesa je sestavljena iz kvačkanja s cvetličnim vzorcem. Obstaja pisana roža volne, ki je pritrjena skupaj in obešena na beli palici. To je presenetljiv vzorec zavese, ki je zelo redek.

19. Slog večbarvne zavese:

modeli zavese za dom

To je tako elegantna oblika zavese iz večbarvnega blaga. Vsaka krpa za zavese je navadna, vendar je zmedena. Tako boste popestrili balkonsko površino. Te osupljive ideje za zavese so privlačne in vam bodo vzele srce. Preprosto vam bo všeč. Je temna in svetla kombinacija.

20. Vzorec tuš zaves:

okenske zavese za dom

Ta drugačna zasnova zavese za dom se uporablja za kopalnico. To zaveso je treba obesiti med tuširanjem. Pokriva območje tuširanja. Zavesa ima čudovit grafični odtis dame, ustvarjen s pomočjo metuljev in lestenec poleg nje.

PREBERI VEČ: Najboljši slogi tuš zaves

21. Klasično oblikovanje pavovih zaves:

zavese za dekoracijo doma

Ta nova oblika zavese ima dva pavova odtisa. Eden je velik, drugi pa majhen. Sredi zavese je starinski tisk, kot je napisana črka, na drugi strani pa potisk ptičjega gnezda. Na obeh straneh zavese je široka obroba.

22. Krajinski slog zavese:

Krajinski slog zavese

Ta oblika zavese je sestavljena iz čudovitega pokrajinskega tiska. Obstajajo velika drevesa, slap, leteče ptice in reka. Le malo ljudi je na ladji in uživa v naravi. Ti modeli zaves dajejo živahnost in svežino domačim ljudem. To je le dih jemajoča izkušnja.

23. Mehka zavesa za domača okna:

Oblikovanje mehkih zaves za domača okna

Ta domača okenska zavesa je tako mehka v tkanini in izgleda razkošno. Ta navadna roza zavesa ima na stopnicah volane. Ta talna zavesa izgleda veličastno in bogato. Človek ne bo mogel gledati nič drugega kot to zaveso. Ta čudovita zavesa je videti samo razkošno.

PREBERI VEČ: Najnovejši vzorci okenskih zaves

24. Slog zavese na sprednjem dvorišču:

Slog zavese na sprednjem dvorišču

Ta preprosta oblika zaves se uporablja na dvorišču velikih hiš. Ljudje si privoščijo jutranji zajtrk ali večerni čaj na dvorišču pod odprtim nebom. Takšne zavese se uporabljajo za okrasitev tega dvorišča in po potrebi lahko zaščitijo tudi pred sončno svetlobo. To vam bo polepšalo dan.

25. Vzorec zavese Hello Kitty:

Vzorec zaves Hello Kitty

Na tem vzorcu zavese je na spodnjem delu natisnjen obraz Hello Kitty. Del bele barve je navaden, na rožnatem delu pa so okrogle bele pike. Na vrhu je svetlo roza odtenek z dvema plastema pritrjenih volanov in belo piko.

26. Sodobno oblikovanje zaves 3D:

3D tiskanje sodobnega oblikovanja zaves

To je sodobna oblika zavese s 3D tiskom. Celotna zavesa je v dveh odtenkih rumene barve. Na vrhu je ena velika rumena vrtnica in nekaj drugih majhnih vrtnic. Vmes je tisk cvetnih listov. Gledalcu se bo zdelo, da vidi pravo cvetje.

27. Slog prekrivajočih se zaves:

Slog prekrivajočih se zaves

Ta zavesa za notranjo opremo je ustvarjena s prekrivajočim se konceptom. Obstaja ena prozorna natisnjena zavesa, drugi dve pa sta navadni. Prozorna zavesa ima na dnu vozel, siva navadna zavesa pa vmes od tiskane. Lepo oblikovan je.

28. Oblika zavese za otroško sobo:

Oblikovanje zavese za otroško sobo

Otroci imajo radi takšne domače zavese rožnate barve. Zadaj se niha zavesa iz debele tkanine, nad njo pa navadna zelena in natisnjena roza tanka zavesa. Roza natisnjena zavesa ima obliko majhne punčke. Majhni dojenčki radi okrasijo svojo sobo s takšnimi zavesami.

29. Vzorec zavese za digitalno tiskanje:

Vzorec zavese za digitalno tiskanje

Ta ideja dekoracije zaves je preprosto osupljiva. Zavesa ima digitalni tisk neba. Obstajajo zvezde, polmesec in majhna drevesa. Digitalni tisk daje občutek, kot da ga vidite sami. Ta natis bo popestril vašo celotno sobo. Obstaja ena majhna lestev, ki sega do Lune.

30. Oblikovanje zavese Disney Land:

Oblikovanje zavese Disney Land

Ta zadnji slog zavese temelji na Disneyjevi temi. Na obeh straneh je oranžna zavesa, nad katero je velik lok z belo tkanino. Sredi bele zavese sta Mickey in Minnie Mouse, ki sama izgledata zabavno.

31. Vzorec zavese za dekle Barbie:

Vzorec zavese za dekle Barbie

Ideja za zavese za otroško sobo je večinoma sestavljena iz dekleta Barbie. Obstajajo štiri velike slike dekleta Barbie, ki dajejo slikovito držo. Na vrhu je odtis čevljev, na dnu pa Barbie, napisana z velikimi črkami. Odtis zavese se ujema s prevleko za blazino in odejo.

32. Oblika zavese z balonskim tiskom:

Oblikovanje zavese z balonskim tiskom

To je tako lepa zavesa modre barve. Čipkasta tkanina je navadna zavesa. Ta čipkasta zavesa ima natisnjen balon majhnih in velikih velikosti. Ta svetla in temno modra senčena zavesa izgleda odlično in zelo impresivno. Prikazuje vašo visoko standardno izbiro.

33. Ustvarjalno oblikovanje zaves:

Ustvarjalno oblikovanje zaves

To je samo čudovita ideja za zavese, ustvarjena z naborom tkanin. Celotna palica je okrašena z volanskim vzorcem in na obeh straneh je lok vezan iz čipke. Tkanina za zavese je tanka in navadna. Na steni visijo tudi velike in majhne rožnate kroglice. To je samo edinstven koncept.

34. Zunanja oblika zavese:

Oblikovanje zunanjih zaves

To je najnovejša oblika zaves za zunanje prostore. Zdi se, da so nekateri kosi tkanine med seboj povezani in narejeni kot zavesa. Različne barve in odtisi so združeni skupaj, da dajo novo obliko zavese. Ta vzorec je neposredno privlačen za čute.

PREBERI VEČ: Različni slogi zunanjih zaves

35. Modeli zavese z gumbi:

Oblikovanje gumbnih zaves

Je eden od izoliranih vzorcev oblikovanja zaves, sestavljenih iz gumbov. Vrvice različnih gumbov so pletene v nit. Zavese iz različnih gumbov izgledajo svetlo v sobi. Je ena izmed svojih vrst in v mislih pusti opazen vtis.

36. Dizajn zavese s cvetličnim tiskom:

Oblikovanje cvetnih zaves

Ta oblika zavese za dom je v oranžni barvi in ​​ima obrobo s cvetličnim potiskom. Obstajajo tri cvetlične obrobe, vmes pa je tkanina prozorna. Ta zavesa je povezana s tanko palico, ki se uporablja za nihanje zavese navzgor in navzdol.

PREBERI VEČ: Preprosti modeli cvetličnih zaves

37. Dekorativno oblikovanje zaves:

Oblikovanje dekorativnih zaves

Te zavese za dekor z ustvarjalnim vzorcem. Na obeh straneh okna visi debela bela tkanina z vijoličnim cvetličnim potiskom. V notranjosti sta dve kreaciji bele in vijolične zavese obešene s kreativnostjo. Med seboj so pomešani na opazen način.

38. Vzorec zavese v vrtcu:

Vzorec zavese v vrtcu

Ta zavesa za dekor v domu se še posebej uporablja v sobi vrtcev. Izdelan je večbarvni lamelni plašč, na katerem so napisane tri abecede. Nato v pelmet visijo različno obarvana oblačila iz navadnih zaves. Ta zavesa je za otroke okrašena na naučen način.

39. Najnovejša oblika zaves:

Najnovejši modeli zaves

Ta ideja oblikovanja zaves 2020 je ekscentrična. Zasenčena zavesa bele, modre in rumene barve. Na vrhu so različni odtisi na tkanini. Zavesa je privezana na obeh straneh, nekaj območij tkanine pa ostane odprtih, da dobi vzorec. Na splošno je videti zelo sladko.

40. Osupljivo oblikovanje zaves:

Osupljivo oblikovanje zaves

Ta oblika zavese je preprosto neverjetna. Zavesa ima čipkast vzorec bele in modre barve. Bela zavesa ima dvostopenjske plasti, na katere je pritrjen velik modri cvetlični vzorec. Ta poudarjajoča zavesa daje fenomenalen videz.

41. Dizajn kuhinjskih okenskih zaves:

Oblikovanje kuhinjskih okenskih zaves

Ta oblika zavese ima modre odtise na vrhu in belo navadno tkanino navzdol. Oba imata polkrožni tisk, ki ima obrobo med seboj. Zgornja zavesa je zavezana s čipkami iz cvetličnega dizajna. Ta dve predelni zavesi pretiravata kuhinjo.

PREBERI VEČ: Sodobni modeli kuhinjskih zaves

42. Oblika krožne tiskalne zavese:

Oblikovanje krožnih tiskanih zaves

Ta moderna roza poliestrska zavesa ima bele krožne odtise. Na vrhu so tri plasti rožnato -belega vzorca. Za rožnato zaveso visi bela tkanina za zavese in ima rožnato kroglico. Ta dvosmerni vzorec zavese izgleda čudovito.

43. Ideje za oblikovanje elegantnih zaves:

Ta ideja oblikovanja zaves je domišljijska. V notranjosti je kristalno čista bela tkanina. Nad njim na eni strani v poševnem visi zavesa rumene in bele barve. Na drugi strani je navadna rumena zavesa, okrašena z rumenim umetnim sončničnim vzorcem.

44. Zasnova zavese z nihajočo palico:

Zasnova zavese z nihajočo palico

To so nihajne zavese za notranjo opremo. Tkanina za zavese ima črno -bele barve navpične podloge. Ta krpa je pritrjena z vrtljivo palico. Ima palico, povezano z zaveso, ki lahko potegne zaveso navzgor in navzdol.

45. Sodobno oblikovanje zaves:

Ta sodobna zavesa ima rdečo debelo obrobo na vrhu zavese. Na belem delu zavese so črte rdeče barve. Na cvetličnih linijah je malo listov in vrtnic. Ta cvetlični tisk dodaja dišavo v vašo sobo in bo vaše depresivno razpoloženje.

46. ​​Oblikovanje valovnih zaves:

To je preprosta oblika zavese valov. Celotna črna zavesa ima bele odtise kot rečni valovi. Na vrhu je široka bela tkanina v obliki cik -caka. Valovni odtisi zavese imajo hipnotizirajočo lastnost in ni enostavno odmakniti oči od nje.

47. Oblika zavese za poročno kuliso:

Na poroki se v ozadju večinoma uporablja tovrstno sodobno oblikovanje zaves. V glavnem so svetle barve in so oblikovane po vzoru oblikovalca. Na zaveso je pritrjena oblika srca iz umetnega cvetja. Rože in okrasne zavese osvetljujejo poročno fazo.

48. Slogi vezenih zaves:

Ta nova slogovna zavesa omamlja vezenje. Celotna bela zavesa vsebuje cvetlični vez iste barve. Ta dolga trezna zavesa ima osupljiv videz. Čisto čudovit je, saj ima vrhunsko kakovost in lep videz.

PREBERI VEČ: Najboljši modeli zavese za vezenje

49. Zasnova dežnih zaves:

To je vzorec kovinske zavese in izgleda, da dežuje. Te bele kovinske zavese so prozorne in postavljajo predel v sobo. Ta kovinska zavesa bo postavila nov trend in se razlikuje od ostalih. Ko boste sedeli v svoji sobi, se boste počutili, kot da dežuje.

50. Vzorec zavese iz srčnih nizov:

Ta ideja dekoracije zaves je romantična in zanimiva. Zavesa ima rdeče strune z majhno obliko srca. Ta oblika zavese se lahko uporablja v spalnici in bo vzbudila vaš temperament, da preživite kakovosten čas s svojim življenjskim partnerjem.

Ko obiščete trg, boste videli še bolj moderne in drugačne ideje za zavese. Če želite imeti pripravljene zavese, morate biti pripravljeni na meritve oken ali vrat. Med nakupovanjem za zavese vas lahko tudi trgovec in krojač vodita po posebnih vzorcih. Nove zavese, ki prihajajo v zavese, lahko iščete, preden jih dokončate. Nekatere dame imajo na zalogi najboljše zavese doma, saj se lahko zaradi menjave zaves po nekaj mesecih počutite kot doma.

Sporočite nam, če imate še vedno dvome ali skrbi glede teh najnovejših modelov zaves za hiše leta 2020. Radi bi vam pomagali z najboljšimi rešitvami in odgovori.