Nizne zavese je neverjetno kupiti. Ob gledanju daje nekakšen občutek sreče. Zavese z nizom imajo tanke in debele niti v različnih izvedbah. Nizke zavese navdušujejo in bodo navdušile tudi vaše goste, da imajo takšno zaveso. Nekatere strune so tako lepo oblikovane in imajo na sebi čudovite odtise.

Najnovejše in najboljše nizne zavese s slikami:

Te zavese iz vrvice izgledajo lepo in privlačno v vaši dnevni sobi, kar pritegne pozornost vseh.

1. Kristalne nizne zavese s kroglicami:

To je izredno lepa zavesa z biseri. Ta zavesa ima majhne in velike kristalne kroglice. Izgleda kristalno čisto in prozorno. Kristalne kroglice so zelo občutljive in zvenele bodo ob dotiku.

2. Zavesa iz niza srca:

Ta zavesa na vratnih vratih je precej romantična. Roza barvne niti vsebujejo rožnato majhno srčno črto. To je lucidna zavesa, ki je zelo mehka. Ta zavesa izgleda tako zanimiva in ljubeča. Tovrstna zavesa bo zagotovo prva izbira novega poročenega para. Ta bo dobra izbira za prvo noč parov, to vrsto zavese boste večinoma našli tudi v hotelih ali vilah.

3. Lesena zavesa:

To so lesene zavese za vrata, ki vsebujejo kroglice trikotne in krožne oblike. Vrvica je okrašena s tremi pari okrogle oblike, nato pa prideta dve trikotni kroglici. Nosi težo in palica mora biti dovolj močna. To je uporabno tudi pri dekoriranju bungalovov.

4. Zavesa iz pravljičnega niza:

To je tako osupljiva okenska zavesa, ki izgleda kot pravljica. Bela prozorna zavesa je okrašena z vrvicami s čebulicami, zvezdami in cvetjem. Te zvezde in rože so sestavljene tudi iz majhnih žarnic, ki so osvetljene.

5. Rožna rožna zavesa:

Ta bela zavesa z nizom širi dišavo s svojimi majhnimi cvetovi, pritrjenimi na zaveso. Vsaka vrvica ima v vrsti pritrjene rože. Cvetni listi so prav tako bele barve in nekaj vrvic je vezanih z eno veliko sponko iz umetne vrtnice.

6. Kaskadna nizna zavesa:

To je črna zavesa z vrvicami, kot je kaskadna. Strune so popolnoma enake kot pri izdelavi božičnega drevesa. Strune imajo odrezan del, ki je presenetljiv in bo ostal enakomeren.

7. Zavesa z utripajočimi strunami:

To je mrežna zavesa, na katero so pritrjene rumene žarnice. Linije žarnic so razporejene v stilskem slogu. Ta zavesa daje osupljiv učinek in zavesa pokriva jedilno mizo. Takšno zaveso lahko uporabite tudi za poseben datum.

8. Zavesa iz bele kroglice:

Ta bela zavesa iz kroglic je resnično osupljiva in čista. Na te bele niti, ki jemljejo dih, so nameščene majhne bele kroglice. Poudarja svežino in jasnost oblikovanja zaves. Ta zavesa je preprosto izjemna.

9. Navpična nizna zavesa:

To je zavesa za zavese v oranžni barvi. Zavesa ima navpične strune iz plastičnega materiala. Obesen je s kljuko na plastični palici. Barva zavese je očarljiva in izgleda preprosto neverjetno.

Lepa zavesa iz vrvice prinaša čudovite lastnosti vrhunske kakovosti in standarda. Ljudje bodo radi videli to zaveso. Ne bo se niti postaral niti dolgočasil. Nizne zavese so zimzelene in bodo takoj všeč vsem. Zaradi svoje zmagovalne sposobnosti vas bo navdušil. Tako boste slišali veliko komplimentov.