Zavesa je le kos tkanine, vendar pomemben element našega doma. Gola okna vam vedno dajo občutek izpostavljenosti, zato zavese postanejo pomemben element vsakega gospodinjstva. Zavese povečujejo lepoto naših domov in imajo tudi pomirjujoč učinek skozi vse leto. Oranžna barva pomeni veselje, ustvarjalnost in oranžne zavese spodbujajo toplino, sočutje in družabnost.

Najnovejše in lepe zavese v oranžni barvi s slikami:

Top 9 oranžnih zaves vas seznanja s številnimi uporabami zaves.

1. Čiste oranžne zavese za okna in vrata:

Dostopamo do sveta ali si ga ogledamo skozi vrata in okna, zato morate vsa vrata in okna vsake sobe okrasiti s stilom. Svetle oranžne zavese iz 100% poliestra zdrobljene voile so čiste in enostavne za vzdrževanje, kar omogoča naravno svetlobo v notranjost prostora. Oranžna je barva veselja in prinaša toplino in smeh.

2. Oranžna tuš zavesa z volančki:

Okrasite kopalnico z rožnatimi tuš zavesami. Narejen je iz poliestrske tkanine, ki se spodaj razteza od svetle do temne barve. Vezen dizajn daje tem oranžnim in rjavim zavesam edinstven videz in občutek. Tkanina iz poliestra je trpežna in enostavna za čiščenje. Svetla in vesela oranžna naredi navadno kopalnico razkošen videz.

3. Oranžne dolge zavese:

Dolge zavese naredijo sobo bolj razkošno in popolno, pa naj bo to vaša spalnica ali dnevna soba. Te zavese z oranžnimi oranžnimi vzorci lahko izboljšajo videz vsakega prostora, vzorec pa bi z enim samim pogledom pritegnil pozornost vsakogar. Svetlo oranžna privlačna bombažna zavesa je enostavna za vzdrževanje in spodbuja občutek dobrega počutja in sočutja.

4. Razdelilniki sob iz oranžne tkanine:

Druga uporaba zavese je predelna soba, cenejša možnost za tiste, ki ne morejo narediti velikih prenov. Svetlo oranžne zavese so zložljive tkaninske pregrade, kar rešuje rešitev delovnega prostora za velike dvorane, vrtce, šole itd. Tkanina, prevlečena z vinilom, je trpežna, svetlobno obstojna, odporna na madeže in ogenj, popolnoma pralna in se upira rasti plesni in gliv.

5. Pol okenska zavesa:

Te prozorne oranžne in bele zavese iz poliestra so odporne na prah. To je barvit komplet zaves v slogu, ki ga je enostavno vzdrževati in ga lahko perete ročno. Ta komplet pol okenskih zaves je kot nalašč za restavracije, lokale, kuhinjska okna, omare in za okrasitev otroške sobe.

6. Skrita shramba za zavesami:

Odprte omare v kuhinjah, pralnicah in policah so nerodne in jih je treba hraniti proč od pogleda. Tudi lepo urejen nered po hiši ni lep na pogled. Druga uporaba zaves je skrivanje prostora za shranjevanjem. Oranžne zavese z vzorcem iz poliestra/ ledene svile so enostavne za vzdrževanje in se najbolje ujemajo s katero koli barvno shemo.

7. Zavese kot vzglavje postelje:

Viseča zavesa za posteljo daje spalnici razkošen videz. Zavesa zavzame mesto vzglavja in posteljo postavi na vidno mesto. Celotna stenska ogrinjala iz oranžnih in sivih zaves iz poliestra ustvarja čudovito ozadje, doda zasebnost, vizualno doda višino stropu in vizualno zmehča sobo.

8. Zavese za kuliso dogodkov:

Gladka poliestrska tkanina Ice Silk in tkanina Sheer Voile sta najboljši material za okrasitev dogodkov in kulise. Po merjenju dolžine se tkanina razreže na zahtevano dolžino. Svetle oranžne zavese na ozadju so zasnovane tako, da jih obesimo na drogove in jih obrobimo po robovih za lepši zaključek. Zavese z ozadjem so idealne za poroke, gledališča, trgovske čevlje, šolske dekoracije.

9. Zavese za posteljne nadstreške:

Ta 100% poliestrska okrogla obroča s prozorno zaveso/ trpežna mreža je lepa in praktična. Viseči s stropa zadržujejo nadležne leteče žuželke/komarje stran. Svetle oranžne zavese ustvarjajo romantično/ prijetno vzdušje v vaši spalnici, vam dajejo zasebnost ali osebni prostor za sprostitev. To je odlično darilo za vašo hčerko ali mladoporočenca.

Zavese preprečujejo vstop neposredne sončne svetlobe in prahu v hišo, hladijo prostor in predvsem varujejo vašo zasebnost. Kot prvih 9 oranžnih zaves vam je predstavilo več načinov uporabe zaves. Uporabite svojo ustvarjalnost in okrasite svoj dom kot vsak profesionalec.