Zavese imajo čudovit način dodajanja barve in lepote vašemu domu. Ne samo, da lahko popolnoma spremenijo vaše sobe, ampak tudi dvignejo vaše razpoloženje in vam pomagajo, da se sprostite v svojem prostoru. Toda barve igrajo pomembno vlogo pri opredelitvi vašega zanimanja za vaš dom. Rumena je barva veselja in sonca in odraža srečo.

Najnovejše & Čudoviti modeli rumenih zaves za dom s slikami:

Če iščete čudovite rumene zavese za okrasitev vašega doma, se vaše iskanje tukaj konča. Tukaj si oglejte naših 9 srčkanih rumenih zaves za dom s slikami.

1. Rumene in bele zavese:

Komplet rumeno -belih zaves je narejen iz visoko kakovostne poliestrske tkanine. Ta natisnjena zavesa je polprozorna, vendar blokira 100% sončno svetlobo, če sončni žarki ne prihajajo neposredno na vaše okno, zmanjša hrup in deluje kot blag toplotni izolator. Ta izdelek ima SS nastavke, ki olajšajo obešanje na oknih.

2. Rumene zavese iz voile palice:

Komplet prozornih rumenih zaves je narejen iz visoko kakovostne bombažne tkanine. Rumene in bele zavese je enostavno obesiti in oprati z običajnim detergentom. Polprozorna tkanina ne zapira veliko sončne svetlobe. Te prozorne zavese z natisnjenimi palicami bi najbolje izgledale za vaša okna, če bi prepuščale svetlečo svetlobo.

3. Francoske voile cvetlične zavese:

Te zavese iz francoske voile s cvetličnim vzorcem so iz kakovostne tkanine. Te rumeno -bele zavese lahko uporabite kot vrata/okna, kot ozadje za izložbo ali kot ločilo prostora. Komplet dveh plošč olajša odpiranje levega in desnega načina ločevanja.

4. Tiskane zavese z motivom:

Ste goreči ljubitelj naravnih lepot? Gorčično rumene okenske zavese iz bombažne tkanine bodo poudarile vašo sobo. Ta komplet občutljivega cvetličnega tiska vključuje ušesa iz nerjavečega jekla, ki olajšajo odpiranje ali zapiranje zaves. Zmešajte ‘n’ match z odtenki vašega pohištva in občudujte svoj prefinjen okus.

5. Rumene in sive dolge zavese:

Komplet vsebuje štiri cvetlične potiskane dolge zavese iz poliestrske tkanine. Te trezno rumene sive zavese prinašajo mirno vzdušje v vašo spalnico/dnevno sobo in vam dajejo zasebnost ali osebni prostor za sprostitev. Tkanino iz poliestra je enostavno vzdrževati in jo lahko perete ročno/strojno. Zgornji del vložka omogoča enostavno premikanje.

6. Večstopenjske okenske zavese:

Okrasite svoje kuhinjsko okno s tem kompletom visokokakovostnih 100% bombažnih zaves. Čudovit cvetlični tisk hortenzije v pomirjujočih barvah rumene, modre in zelene daje dobrodošlico v vaši kuhinji/jedilnici. Te modre in rumene zavese so podložene, tako majhne, ​​da odlično visijo. Enostaven za vzdrževanje in suho čiščenje.

7. Kovinska zavesa za tisk:

Rumena okenska plošča s kovinskim potiskom je popolna vključitev v vaš dom in doda preprost, a sodoben videz. Ta zavesa je opremljena z mešanico poliestrskega bombaža, teksturirano tkanino iz košare, ki filtrira pravo količino svetlobe. Srebrni zgornji vložki olajšajo gladko obešanje, odpiranje in zapiranje.

Idealen je za dnevno sobo.

8. Rumene sive zatemnitvene zavese:

Ta niz rumeno sivih zaves je okenske zavese z geometrijskim tiskom. Ta zavesa za zatemnitev prostora ima belo peno, zaradi česar je energetsko učinkovita z izolacijo pred vročino in mrazom, filtriranjem svetlobe do 80% in zmanjšanjem ravni hrupa. Poleg teh vam zagotavlja odlično zasebnost, saj drugim preprečuje vdor v vašo zasebnost.

9. Zavese iz risank za otroško sobo:

Te čudovite pisane zatemnjene zavese so narejene iz poliestrske tkanine. Ta niz rumenih zatemnitvenih zaves spremeni njihovo osebno sobo v deželo čudes. Te zavese ne le zavirajo sončno svetlobo, ampak tudi preprečujejo vrvež zaposlenega življenja in preprečujejo, da bi v sobo vstopile ulične svetilke ali žarometi mimoidočih avtomobilov.

Zavese ne samo povečujejo lepoto vaših prostorov, temveč imajo barve tudi pomembno vlogo pri določanju vašega okusa in zanimanja za vaš dom. Rumena je najbolj svetleča barva v spektru in povzroča toplotni učinek z vzbujanjem vedrine.