Črna je zimzelena barva. Nikoli ne zastara. S črnimi zavesami lahko ustvarite večne modele in vzorce. V času kombinacije se bo zmešala katera koli druga barva. Barva stene je običajno doma in na delovnem mestu bela. Tako bo črna zavesa na beli steni omamila videz. Ker je črna temna, bo zatemnila vašo sobo. Celotno vzdušje v sobi bo temno s črno zaveso. Nobena plast sončne svetlobe ne bo mogla vstopiti.

Sodobno & Veličastne črne zavese za dekoracijo hiše:

Spodaj je naših 9 najboljših črnih zaves in izberite ljubljeno osebo, da bo vaša soba videti lepa.

1. Čarobna črna zavesa:

Ko vidite to črno -belo zaveso, se boste počutili, kot da visijo plastične pločevine. Zavesa ima vzorec šahovske deske, ki izgleda čarobno in očara. Ta črno -bela zavesa je odhod bele zavese v notranjosti.

2. Črna črtasta zavesa:

To je črno -bela črtasta zavesa z vodoravnimi črtami. Črno -bele barvne črte so razporejene ena za drugo. Je zelo mehka zavesa s čudovitim učinkom. Majhna ima dolgo vogalno zaveso na kotu sobe.

3. Črna večplastna zavesa:

Ta črno -srebrna zavesa ima srebrno podlago in okrašena s črnimi barvnimi progami. Ta črna okenska zavesa ima debelo tkanino. Vrzel med dvema plastnima črtama ustvarja obliko kroga.

4. Črna zdrobljena zavesa:

To je črna žametna zavesa v zdrobljenem videzu. Je popolnoma navaden in ima na vrhu zavese škrlatne gube. Navadna črna zavesa se uporablja za vrhunec svetlejše strani prostora. Ta žametna zavesa ima debelo krpo, ki je varna in varuje dom.

5. Zlato črne oblikovalske zavese:

To je črna in zlata zavesa za tuširanje, ki se uporablja za skrivanje kopeli. Preprosta črna zavesa je sestavljena iz precej zlatih odtisov. Zlata oblika na črni zavesi pritegne posebno pozornost in upodablja klasično obliko.

6. Črna čipkasta zavesa:

Črna prozorna zavesa je sestavljena iz črne čipkaste tkanine. Čipkast material je po naravi prozoren. Črna čipkasta zavesa ima umetniški odtis, ki izgleda neverjetno. Ker je čisto, lahko pogledamo tudi čez okno.

7. Črna cvetlična zavesa:

Ta črno -kremna zavesa izgleda čudovito s kremno barvo kot podlago zavese. Ta zavesa ima velik črni cvetlični tisk s sivimi listi. Ta dišeča zavesa bo po vsem prostoru razširila vonj po cvetju.

8. Črna rola čez zaveso:

Prevrnjena je čez rdečo in črno zaveso, ki prikazuje svag. Na sredini sta dve črni zavesi in na obeh straneh ena rdeča zavesa. Plošča rdeče -črne zavese v obliki trikotnika je prevrnjena čez glavno zaveso in izgleda čudovito.

9. Črna kontrolna zavesa:

Ta črna okenska zavesa je edinstvena. Ima črno -beli kontrolni vzorec. Na sredini je zavesa obešena malo zgoraj in zavezana z lokom. Nad glavno zaveso je na koncu pritrjena še ena majhna loputa z belo čipkasto tkanino. Ta vrsta zaves pritegne pozornost vaših gostov in daje klasični videz vaši dnevni sobi.

Črne zavese ustvarjajo čarobnost, ko jih obesite doma. Kot je prikazano zgoraj, lahko s črno zaveso ustvarite tudi različne modele. Osvetlil bo vaše domače vzdušje. Ker je običajna barva, boste v črni zavesi našli veliko vzorcev. Morda vas bo celo zmedlo, katero obliko zavese izbrati.