Zavese za dom so posebna stvar, ki dolgočasno in dolgočasno hišo spremeni v čudovit dom. Zavese so lahko različnih velikosti. Nekatere domove lahko naredite z dolgimi zavesami, nekatere pa s kratkimi. Dolge zavese so odlične za velike sobe, saj naredijo prostor večji. Lahko imate zavese v velikostih od 6 čevljev naprej. Poskusite jih iz bombaža, svile, lana ali čipke. Barve, ki jih izberete, so lahko glede na oblazinjenje v vaši sobi. Zato premišljeno presodite in nato kupite svoj poseben komplet dolgih zaves.

Privlačne in elegantne dolge zavese za vašo hišo:

Pridobite teh top 9 dolgih zaves.

1. Plošče z dolgimi zavesami:

Te dolge zavese so odlične za velike sobe. Plošče za zavese so v sivi barvi z lepim tiskom. Na te zavese lahko pritrdite tudi podlogo. Ušesni obroči zaves olajšajo premikanje zaves.

2. Čiste dolge zavese:

Zavese dolge 9 čevljev so dobra izbira tudi za velike domove. Zaradi teh prozornih zaves se doma počutite svetlejše in večje. Bela barva je vedno odlična izbira za vaš dom. Tudi čisti material je enostaven za vzdrževanje. Zato se odločite za najboljše dolge zavese.

3. Talne zavese:

Preizkusite te zelo dolge zavese, ki segajo do tal za vaš dom. Zavese teh zaves so običajno gladke in tekoče. Najbolje je imeti te zavese, če imate tudi preproge, da se podstave zaves ne zlahka pokvarijo.

4. Češke dolge zavese:

Te zavese v boemskem slogu so narejene z maroško temo v sivih in oranžnih barvah. Te dolge zavese lahko izgledajo dobro za vrata v sobo. Odtisi se vam bodo zdeli zelo elegantni in to daje vašemu domu prijeten občutek. Če ste ljubitelj umetnosti, potem je ta slog zaves tisto, kar potrebujete.

5. Kratke okenske zavese:

Naj bodo kratki okenski okvirji elegantni s temi dolgimi okenskimi zavesami. Zavese so narejene iz čistega materiala in segajo do tal v prostoru. Dolge zavese naredijo prostor popoln, saj bi kratka zavesa prerezala prostor na pol.

6. Zavese za ločevanje prostorov:

Odličen način za razdelitev sobe je, da te dolge zavese visijo s palice. Dolge zavese naredijo prostor v dveh delih, kar daje tudi vašo zasebnost. Ohranite lahko stil sobe in stvari ne vidite vsem.

7. Zatemnjene zavese:

Če imate sobo, ki dobi preveč sončne svetlobe in bi radi imeli nekaj teme, izberite te izjemno dolge zatemnitvene zavese. Te zavese so iz debelega materiala in temnejših odtenkov, ki preprečujejo sončno svetlobo. Zavese so kot nalašč tudi za velike sobe.

8. Zelo dolge prosojne zavese:

To so zelo dolge prozorne zavese, ki jih lahko uporabite v širokih prostorih. Čisti material daje občutek, da ste v široki sobi. Zelo dolge zavese so lep način, da se počutite odprte in hladne. Preizkusite te zavese zaradi njihove lepote in sloga.

9. Dolge zavese odprtega tkanja:

Za sobe z dolgimi dolžinami z zelo visokimi stropi so te izredno dolge zavese najboljša izbira. Te dolge bele zavese naredijo prostor svetlejši. Lahko imate odprte zavese s čipkastim učinkom.

Dolge zavese naredijo prostor, v katerem se nahajate, večji in trendovski. Popolni so v vseh vrstah materialov, kot so lan, svila, prosojnica itd. Izbirate lahko med dolžino tal, dolgimi in zelo dolgimi zavesami.