Svilene zavese so žareča in sevajoča tkanina. Ima bleščečo kakovost. Svilene zavese so večinoma preproste in preproste. Svilena zavesa ima tudi umetniške odtise in oblike, ki so videti očitno. Je brez veliko okraskov ali okraskov, ki predstavljajo enostaven videz. Te razkošne svilene zavese, ko jih obesite doma, prikazujejo vaš visok status in bogastvo. V mislih gostov pusti večen vtis.

Najnovejše & Osupljive svilene zavese za vaš dom:

Pridobite teh top 9 svilenih zaves, ki vam bodo zagotovo všeč za vašo notranjo dekoracijo.

1. Vezene svilene zavese:

To je lepa umetna svilena zavesa, okrašena z neverjetnim vezenjem. Celotna zavesa v določenem intervalu vsebuje veliko vezenje. Sveti s svetlostjo. Zavesa je obešena na obročni kavelj in je dovolj dolga. Če želite zavese v stilu vezenja, poskusite ta vzorec iz svilenega materiala, da dobite razkošen videz vaše dnevne sobe.

2. Tiskana svilena zavesa:

Ta dupioni svilena zavesa ima večplastne odtise, ki tvorijo različne oblike škatel. Na sivi svileni zavesi je oblikovana škatla v črni barvi. Vse škatle so prazne brez kakršnega koli oblikovanja. Ta svilena zavesa je svetleče kakovosti. Tiskana zavesa v temni barvi bo zagotovo pritegnila pozornost gostov.

3. Bleščeča svilena zavesa:

To je čista bela svilena zavesa, ki je iskriva kot karkoli. Zavesa je sestavljena iz cik -cak črte na vrhu v isti beli barvi. Svetel in temen odtenek bele zavese izgleda čudovito in intenzivno.

4. Svilene zavese v cik -cak za dnevno sobo:

To je surova svilena zavesa iz cik -cak oblikovane bele barve s črnim tiskom. Te vrstice tvorijo kontrolni tisk, v katerem so nekatere zasenčene, nekatere pa prazne. To je zavesa na tleh, ki drapira zaveso. Zavesa je obešena s škatlo. Daje kul videz steni okna v modri barvi.

5. Plošče za ustvarjalne svilene zavese:

Ustvarjalno je ustvarjena siva svilena zavesa z balonom na vrhu. Celotna zavesa je preprosta in navadna, a zaradi edinstvenega vzorca še vedno daje visoko standardno kakovost. Zgornji del zavese je malo stisnjen, da naredi balon. Glede na vašo ustvarjalnost lahko preizkusite to vrsto zavese.

6. Vintage svilene okenske zavese:

Ta modra svilena zavesa zaradi zasnove vrat prikazuje vintage slog. Čeprav je zavesa navadna, vseeno pritegne pozornost. Ta modra svilena zavesa je zelo mehka na dotik in ima gladko tkanino. Zavesa se preprosto ne ujema.

7. Plošče iz svilenih zaves:

To je umetna svilena zatemnitvena zavesa, na kateri je plošča. Zavesa ima tudi večplastni vzorec nad zaveso. Ta okrašen slog plošče na zavesi izgleda privlačno in čudovito. Obložen slog na zavesi je zelo lep.

8. Svilena zavesa iz oranžne lilije:

Je že pripravljena svilena zavesa bele barve. Zavesa je okrašena z oranžnim cvetom lilije na vrhu, ki mu sledi široka oranžna obroba. Celotna zavesa za počitek je navadna. Celotna zavesa je tako privlačna in neustavljiva. Ta zavesa vam bo omogočila kul videz vašega doma.

9. Grommet dolge svilene zavese Indija:

To je domača zlata svilena zavesa z vzorcem škatle. Zavesa je v primerjavi z oknom dolga. Ta svilena zavesa ima debelo in sijočo tkanino. Zavesa ima prijetno in osupljivo kakovost.

Tiskana svilena zavesa in okrašena z delom prinašata večen učinek in naredita, da se vsakič, ko vidite, zaljubite v zaveso. Njegovi brezčasni modeli in teksture so neskončni. Te svilene zavese so prijetnega in privlačnega videza, zato izberite ljubljeno osebo med zgoraj navedenimi lepimi svilenimi zavesami.