Žamet je zelo debela in udobna tkanina. Torej, ko so zavese sestavljene iz žametnega materiala, se zdi zelo mehka in gladka zavesa. Žametna zavesa se zlahka oblikuje in postavi v katero koli obliko. Žametna zavesa ne vsebuje veliko dela in tiska. So zelo preprosti in elegantni. Zasnovan je tako, da je prefinjen v tkanini.

Najboljše žametne zavese v različnih stilih:

Če je vaša najljubša barva žamet, si priskrbite teh top 9 žametnih zaves, da bo vaša hiša elegantna in čudovita.

1. Žametna zavesa s svinčnikom:

To je slonovina zdrobljena žametna zavesa z bledim tiskom. Zasnovan je kot dolgočasen in ima senčen dizajn v sivi barvi. Ta privlačna zavesa je iz žameta v tkanini, ki bo zelo debela. Zavesa je obešena na zlato jekleno palico in obroč.

2. Allure žametna zavesa:

Ta siva žametna zavesa je tako mikavna. Človek bo začutil toploto, ki se dotika njegove debeline. Za zaščito pred neposredno sončno svetlobo je obešen nad okno. Celotna zavesa je okrašena in celo palica je preprosta iz jekla. Zavesa je prijetne kakovosti.

3. Žametna zavesa iz kroglic:

Ta rdeča žametna zavesa je okrašena s plastjo kroglic. Notranji konec zavese ima pritrjene kroglice, zavesa pa je vezana s sredinskega dela. Zdi se, kot da ima zavesa svetlo rdeče odtenke.

4. Težka debela žametna zavesa:

To je črna žametna zavesa, ki se na njej povečuje. Črna zavesa ima črno cvetlično obliko, ki izgleda preprosto neverjetno. Blazina ima tudi prevleko iz iste tkanine. Zavesa je kontrastne zlate barve. Če je vaša izbira temno obarvana, potem je to najboljša izbira vedno v barvnih vzorcih žameta.

5. Termična žametna zavesa:

Ta preprosta velur zavesa je super v oranžni barvi. Zavesa je narejena iz svinčnika in ima zračne škatle. Ta debela oranžna zavesa izgleda razkošno. Njegov termo žametni material bo hladno atmosfero spremenil v blago.

6. Svetleča žametna zavesa:

Ta modra žametna zavesa se sveti kot svilena zavesa. Zavesa je v vzorcu na vrhu zavihka. Okrašena je s srebrno oblikovano obrobo na vrhu zavese. Ta svetleča zavesa bo osvetlila tiste, ki jo vidijo in je videti privlačna.

7. Žametna zavesa z dvojnim ščipanjem:

To je bela žametna zavesa z dvojnim ščipanjem. Ta žametna zavesa je tudi bleščeča in zdi se, da je zavesa izdelana iz tkanine iz srebrne folije. Tudi celotna soba vsebuje predmete v beli barvi, ki ustvarjajo lahkotno vzdušje.

8. Pletena žametna zavesa:

Ta zlata žametna zavesa ima vrhunsko kakovost prinašanja src. Zgornji del zavese vsebuje čudovito zlato delo iz pletenice. Delo je edinstveno. Preostala zavesa je navadna. Ta standardna zavesa izgleda veličastno.

9. Elegantna žametna zavesa:

To je elegantna vijolična zavesa. Zunanja zavesa je iz vijoličnega žametnega materiala z obrobo navoja v različnih barvah. Natisnjena je notranja stranska zavesa, ki prav tako izgleda odlično. Gre za prvovrstno obliko zavese. Izgleda kot težka vrsta zaves, vendar boste vsakodnevno opazovali svoja okna.

Žametna zavesa se ne zlomi zlahka. Imajo dolgo življenjsko dobo in brez prahu. Dolgo boste dolgočasno videli isto zaveso. Žametne zavese so debele v tkanini, kar je spet prednost z vidika varnosti. Redno boste dobili svež videz vaših zaves, saj je žametna barva simbol gladkosti, zato poskusite s to barvno zaveso, da bo vaš dom eleganten.