Poroke v nevesti povzročajo vsa čustva. Obstajajo časi, ko začuti popolno blaženost in navdušenje, nato pa so dnevi, ko doživi izjemno raven stresa in tesnobe. Znano je dejstvo, da ob stresu razmišljate o prenajedanju. Greš po grešni hrani in nekaj, kar zadovolji tvoje okuse.

udobna hrana za nevesto

Ko bodoča nevesta hrepeni po udobni hrani v takšnih stresnih časih le nekaj tednov pred poroko, mora obstajati izhod, da bi zmanjšali vse tiste kalorije in vse nezdravo, ki prihaja s temi živili.

Tu je devet najboljših udobnih živil za nevesto, ki ne bodo privedle do povečanja kalorij in neprimerne kože –

Najboljša udobna živila za nevesto:

1. Temna čokolada:

Udobna hrana za nevesto 1

Čokolada je verjetno najboljša tolažilna hrana za ženske. Jejte temno čokolado namesto običajne ali mlečne čokolade, da se počutite brez krivde in brez kalorij. Temna čokolada, ki jo jeste, bi morala biti v idealnem primeru nesladkana in vsebovati 70-80% kakava.

2. Jogurt z nizko vsebnostjo maščob:

Udobna hrana za nevesto 2

Vzemite jogurt z nizko vsebnostjo maščob in ga združite s svojim najljubšim zdravim sadjem. To ni le odlična hrana za udobje, ampak je tudi dober vir različnih vitaminov in drugih hranil za vaše telo.

3. Testenine v rdeči omaki:

Udobna hrana za nevesto 3

Belo omako v testeninah je treba nadomestiti z rdečo omako, ki je bolj zdrava možnost. Rdečo paradižnikovo omako v testeninah lahko združimo z zdravo zelenjavo z naravnimi antioksidanti. Če želite malo dodati okusu, dodajte malo naribane skute. Da bi bile te testenine še bolj zdrave, uporabite polnozrnate testenine in skuto iz posnetega mleka.

4. Pečeni prigrizki & Orehi:

Udobna hrana za nevesto 4

V času stresa najboljši od nas hrepenijo po ocvrtem in mastnem. Takšna živila lahko resnično vplivajo na kožo in želodec. Alternativa v tem primeru so pečeni prigrizki ali celo oreščki. Orehi, kot so mandlji in orehi, so bogati z zdravimi maščobami in so zelo koristni, če jih uživamo zmerno. Vsakodnevno uživanje teh oreščkov v idealnih količinah bo vašim lasem in koži dalo zdrav sijaj.

5. Posneti mlečni napitki:

Udobna hrana za nevesto 5

Debeli napitki so polni sladkorja in kalorij. Te kalorije zagotovo odstranijo stres, vendar imajo veliko ceno. Namestnik v tem primeru je vaše najljubše sveže sadje v posnetem mleku. Dodajte to sadje v ohlajeno posneto mleko, ga zmešajte v gosto mešanje in imate slast za svoje brbončice.

6. Sadni sokovi:

Udobna hrana za nevesto 6

Sveži sadni sokovi so eno najbolj zdravih živil za sijočo kožo in fit telo. Za zdravo, svežo in z vitamini bogato hrano jejte te sadne sokove brez sladil.

7. Sadje & Zelenjava:

Udobna hrana za nevesto 7

Jejte sveže sadje in zelenjavo, tik pred dnevom D pa se poslovite od mastne, slane in začinjene hrane.

Sveže sadje in zelenjava sta napolnjena s potrebnimi vlakninami, zaradi katerih ste dlje časa siti. Vsebujejo tudi antioksidante, ki razstrupljajo vaše telo.

8. Solate:

Udobna hrana za nevesto 8

Jejte solate, ki vsebujejo kalčke ali solato, da boste na poročni dan ostali v najboljši formi. Združite zdravo zelenjavo in sadje v svoji solati, če želite jesti nekaj slastnega, a hkrati bogatega s hranili.

9. Zdravi skoki:

Udobna hrana za nevesto 9

Namaki iz jogurta z nizko vsebnostjo maščob so res dobra izbira za pečene prigrizke. Druga možnost z nizko vsebnostjo maščob je dip salsa.

Te jedi lahko uporabite s pečenimi prigrizki ali pa jih kombinirate tudi s svežo zelenjavo, namenjeno solatam.

To je absolutno nizkokalorična hrana, bogata s hranili, brez kompromisov z okusom in okusnostjo, po kateri nevesta hrepeni v času stresa.