Katera je najboljša vzmetnica za preprečevanje bolečin v hrbtu? Iščete žimnico za bolečine v hrbtu? Če da, potem je ta članek za vas. Bolečine v hrbtu so eden najpomembnejših razlogov, zaradi katerih ljudje v srednjih letih začnejo izgubljati gibljivost. Slaba posteljna žimnica je eden glavnih vzrokov, zakaj se toliko ljudi sooča z bolečinami v hrbtu. Posteljna žimnica naj bi vas držala za hrbet tako, da jo poravna; Kljub temu, da se postelja stara, se njene izviri dotrajajo povsod, kjer najbolj spiš. To povzroči, da se postelja na določenem odseku spremeni v prazno in postane groba. Spanje pomlajuje telo s fiksiranim raztrganim tkivom in mišicami ter daje vašim živcem pod pritiskom tudi nekaj sklepov.

žimnica za bolečine v hrbtu

Bolečine v hrbtu lahko pogosto zgostite le tako, da izberete vzmetnico, ki bolj ustreza vašemu slogu spanja, potrebam po podpori in udobju. Vzmetnica odličnosti mora nuditi ustrezno podporo za hrbet, pri tem pa se počutiti čim bolj udobno.

Izbira žimnice za bolečine v hrbtu:

Tu je naših 7 najboljših nasvetov pri izbiri žimnic za bolečine v hrbtu. Oglejmo si jih.

1. Gosta žimnica za bolečine v hrbtu:

Ljudje pogosto zamenjujejo trdnost s podporo; nove študije pa kažejo, da maksimalno zadrževanje in lajšanje bolečin v hrbtu zagotavlja žimnica srednje trdnosti. 95% ortopedskih kirurgov je v eni raziskavi reklo, da menijo, da ima žimnica pomembno vlogo pri obvladovanju bolečin v križu. 31 milijonov Američanov je trpelo zaradi ostrih, sicer kroničnih bolečin v hrbtu. Je ena najboljših žimnic za bolečine v hrbtu.

2. Odkrijte vzmetnico s podporo hrbta:

Vrhunska žimnica mora nuditi podporo naravnim krivuljam in položaju hrbtenice. Pravilna količina podpore hrbtu pomaga pacientu, da se zjutraj izogne ​​mišični občutljivosti. Medtem ko ni veliko kliničnih podatkov o žimnicah, je treba pri revizijah ugotoviti, da srednje trde žimnice običajno dodatno lajšajo bolečine v hrbtu kot trdne žimnice. To je dobra žimnica za bolečine v hrbtu.

3. Vzmetnica telesne vrste za bolečine v hrbtu:

Zgornja teža, sicer težka od spodaj, visoka 5 čevljev, sicer 6’5, je treba upoštevati veliko dejavnikov. Izbira mehke, srednje trdne vzmetnice ni pomembna. Odvisno je od vašega telesa in stopnje medveda, ki ga potrebujete.

4. Cena ni povezana z odličnostjo:

Ko kupujete avto, lahko ceno pogosto povežete z odličnostjo izdelka. To pa v resnici ne velja za žimnice. Iskanje žimnic, ki vam bodo pomagale pri bolečinah v hrbtu, ni nujno razkošen predlog. V nasprotnem primeru z vzmetnico iz naravnega lateksa je vzmetnica iz spominske pene velik začetek. Vzmetnica Evade vzmeti, saj je to klasično povsod, kjer vas bodo prevarali. To je dobra žimnica za bolečine v hrbtu.

5. Tudi udobna žimnica za bolečine v hrbtu:

Negotovo je vaša žimnica ravna, da ustvarja točke pritiska; celo noč se lahko premikate zelo pogosto, kar lahko resnično zmanjša odličnost vašega spanja. Dodatno, kar vržete in obračate, manj časa porabite za globok spanec, ki ga vaše telo potrebuje za oživitev in obnovo. Izberite model, ki mirno porazdeli pritisk na vaše telo, da podpre boljšo cirkulacijo. V Condition delite posteljo; želeli boste vzmetnico, namenjeno zmanjšanju prenosa gibanja med spalnimi partnerji za nemoten in pomirjujoč spanec. To je priljubljena žimnica za bolečine v hrbtu.

6. Ustrezna podporna žimnica za bolečine v hrbtu:

Medtem ko kupujete novo žimnico, se pridružite tisti, ki je tradicionalna za naravne obrise vašega telesa. Če želite, da je hrbtenica med spanjem pravilno povezana, je potrebno zagotoviti lahek počitek. Veliko žimnic je zgrajenih z elegantnimi tuljavnimi sistemi in naprednimi tehnologijami pene, da zagotovite, da vaš hrbet dobi ustrezno podporo za vaše potrebe. Spanje na preveč trdem ležišču lahko povzroči bolečine v predelu pritiska. Vzmetnica srednje trdnosti je morda bolj udobna, saj omogoča rahlo zadrževanje ramen in bokov. To je dobra žimnica za bolečine v hrbtu.

7. Popolna robna blazina za bolečine v hrbtu:

Prepričajte se, da ima vaša nova žimnica zadostno oporo po obodu. Vzmetnica odličnosti mora zagotavljati udobno in dosledno oporo na celotni površini ter trden sedežni rob. Vzmetnice s penasto obrobljenim robom vzdržujejo enakomerno udobje navzkrižno po celotni površini spanja. Poleg tega imajo modeli, zasnovani z ustrezno oporo robov, za 20% bolj praktično površino za spanje. Ohranite ta merila v možganih, ko iščete svojo novo žimnico, poleg tega pa boste v načinu za hitro odpravo bolečin v hrbtu človeško.

Bolečine v hrbtu lahko pogosto zgostite le tako, da izberete vzmetnico, ki bolj ustreza vašemu slogu spanja, zahtevam podpore in udobju.