Čiste blagovne znamke medu! Ne glede na to, ali si krepimo imuniteto ali delujemo kot zdravilno zdravilo, zdravilo za zdravljenje bolezni ali naravno sladilo, v našem življenju ni nič takega kot med, ki bi lahko bil popolna sladka alternativa. Vendar nas tržni proizvodi medu pogosto spravijo v dvom glede možnih pomislekov glede ponarejanja. Zato imamo blagovne znamke čistega medu. Te najboljše ekološke in čiste blagovne znamke medu so odlična alternativa za zamenjavo običajnih steklenic medu, ki jih najdemo v prodajnih salonih in trgovinah. Ti izdelki so veliko bolj zdrave različice, proizvedene naravno iz panjev in pripeljane neposredno k nam.

Če se sprašujete, katere so take naravne in prave blagovne znamke ekološkega medu, vam bo ta najboljši seznam medu, ki smo ga našli, v pomoč.

Najboljše in najboljše ekološke znamke medu v Indiji:

Preverimo in spoznajmo najbolj kakovostne blagovne znamke naravnega in čistega medu danes. To so ekološke blagovne znamke surovega medu, ki nam lahko pomagajo premagati preljube in konzervanse v drugih običajnih blagovnih znamkah.

1. Medena košara Divji in surovi med:

Medena košara Divji in surovi med

Divji in surovi med Honey Basket je ena takih blagovnih znamk, ki prinaša čisti in najbolj naraven ekološki med, neposredno vzet iz panjev. Med nima dodanih barv ali sladkorjev, konzervansov in filtrov. Torej, če iščete pristno in pravo blagovno znamko, ki je idealna in najboljša za delo in izboljšanje imunosti, je blagovna znamka medene košarice odlična izbira. Je stoodstotni vegetarijanski izdelek in je odobren za FSSAI in NaBL. Steklenica stane približno Rs. 600.

2. Med Onelife:

Med Onelife

KUPI ZDAJ

Blagovna znamka Onelife Honey slovi po svojem zdravju in učinkoviti imunosti ter zdravilnih lastnostih. Ta blagovna znamka je ekološka in izvira iz Indije in Nove Zelandije ter pomaga zlasti pri bolezni in imunosti. Tu povezane naravne koristi pomagajo pri številnih terapevtskih lastnostih. Steklenica stane približno 405 INR. To je med najbolj priljubljenimi blagovnimi znamkami surovega in naravnega medu, ki smo jih slišali!

3. 24 Mantra organski med:

24 Mantra organski med

Če že uporabljate katero koli znamko ekološkega medu, stavimo, da bi to priljubljeno blago že uporabili ali slišali. Organski med 24 Mantra je vzet iz Netroca za cvetenje. Prinaša se z vsemi antioksidanti, encimi in brez konzervansov ali razredčitev, filtracij, kar pomaga pri imunosti, hujšanju in naravnem sladkanju. Med je tudi popoln in primeren za otroke, starejše od enega leta. Blagovne znamke naravnega in surovega medu stanejo približno 150 INR.

4. Avtohtoni surovi organski med:

Avtohtoni surovi organski med

KUPI ZDAJ

Blagovna znamka avtohtonega surovega medu je na trgu že kar nekaj časa in je med najbolje prodajanimi v državi. Blagovna znamka čistega, nefiltriranega in nepredelanega medu prihaja iz znanstveno oblikovanih lesenih panjev, ki so podobni naravnim čebelnjakom in so povezani z njimi. Je čist in nepasteriziran, brez umetnega sladkorja ali trsnega sladkorja ter je odobren s strani FSSAI in APEDA. Stane približno 500 INR.

5. Čisti med Zandu:

Zandu čisti med

KUPI ZDAJ

Če redno uporabljate zeliščne izdelke, ste morda že poznali čist med Zandu. Med je priljubljen in znan po svojih naravnih zdravilnih vrednostih z antioksidanti, naravnimi minerali in encimi. Čisti med krepi imuniteto, zdravi bolezni in bolezni ter pomaga pri naravni energiji. Stane približno 180 INR. To je med visokokakovostnimi blagovnimi znamkami medu, na katere smo naleteli.

6. Dadev nepredelani med:

Dadev Nepredelani med

KUPI ZDAJ

Med Dadev prihaja nepredelano z visokim številom cvetnega prahu z antibakterijskimi in protivnetnimi lastnostmi. Naravna hranila pa pomagajo pri krepitvi imunosti in izboljšujejo prebavni sistem. Med ne vsebuje umetnih sladil ali konzervansov, vključno s transmaščobami in holesterolom. Idealen je za tiste, ki poskušajo uravnavati telesno težo. Prvotna blagovna znamka medu stane približno 489 INR.

7. Čisti in organski med Nature Hug:

Nature Hug čist in organski med

Imamo popolnoma nov in edinstven naravni med v različnih okusih. Tisti, ki nam je tukaj najljubši, je Lycheejev med. Med ima čarobne in naravne sestavine s čudovitim okusom in aromo, kot nalašč za dodajanje žitaricam za zajtrk ali živil. Lokalna blagovna znamka Nature Hug med dobiva neposredno s kmetij v Uttarakhandu. Najbolj zdrave blagovne znamke medu stanejo približno 495 INR.

8. Merlon Naturals med:

Merlon Naturals med

KUPI ZDAJ

Ekološki med Merlon Naturals ima dobrote aminokislin, ki pomagajo ostati zdravi, fit in popolni pri uravnavanju telesne teže. Ščiti imunost pred sezonskimi boleznimi, kot sta prehlad in kašelj, in pomaga pri zdravih dejavnostih prebavnega sistema. Blagovna znamka ima certifikate ISO, USDA in NPOP. Ta znana in priljubljena blagovna znamka medu stane okoli 300 INR.

9. Lokalni med Pahadi:

Lokalni med Pahadi

Lokalni med Pahadi se pripelje neposredno iz nektarja v dolini Kašmir. Ta surov in čisti organski med se pridobiva neposredno iz doline in ima terapevtske lastnosti z dobro krepitvijo imunosti tudi na naraven način. Ne bodi zmeden, ko vidiš barvo medu, saj je svetle barve, saj nima kristalizacije. Stane približno 160 INR.

10. Zizira čisti med:

Zizira čisti med

KUPI ZDAJ

Naravni med Zizira prihaja iz nektarja divjega cvetja v najčistejši in surovi obliki, neposredno iz Meghalaye. Surov med izdelujejo čebelarji v regiji in ga neposredno dovajajo potrošnikom. Edinstvena stvar pri Zizira medu je, da se okus spreminja in spreminja glede na sezono, glede na naravni izdelek brez filtracije. Je med najbolj vrhunskimi in visoko kakovostnimi blagovnimi znamkami medu in stane približno 699 INR.

Če iščete najbolj idealne, najboljše in čiste surove organske znamke medu, ni nič takega kot omenjene. Torej, preverite jih in izberite tistega, ki je po vaši izbiri. Poskrbijo, da so vaše bolezni in bolezni pri rednem uživanju in krepijo imunski sistem.