Živimo v času, ko je kožna predstava sprejemljiva in celo obvezna za filmske igralke! Vendar pa je ena umetnica, ki je te norme kršila in se odločila voditi svoj paket, Vidya Balan. Vidya rada eksperimentira s svojim videzom na zaslonu in se po svojih najboljših močeh opravičuje za svoj značaj. Toda zunaj zaslona vidimo indijske ženske “Susheel” in “Sundar”, ki poosebljata spodobnost in žensko lepoto. Skoraj na vseh pomembnejših dogodkih boste Vidjo Balan verjetno igrali v sareeju, še posebej na tistih, ki jih je oblikoval Sabyasachi, njen najljubši bengalski oblikovalec! V tem članku bomo raziskali nekaj njenih najboljših saree v določenem časovnem obdobju!

Lepa Vidya Balan v Sareeju s slikami:

Oglejte si slike bollywoodske igralke Viday balan Fotografije v Sareeju.

1. Poročna saree Vidya Balan:

Poroka Saree Vidya Balan

Ko je novica o poroki Vidye Balan s Siddharth Roy Kapur prišla do ušes medijev, so bili vsi presenečeni, ko so jo videli v preprosti poročni saree. Rdeča svilena saree Sabyasachi je bila vse prej kot vrhunska. Vidya se je odločila za umirjen videz, tako da je saree združila s tradicionalnimi zlatimi dodatki in njenim rdečim vermilijonom, okrašenim čelom.

2. Vidya Balan Saree brez hrbta:

Vidya Balan Saree brez hrbta

Če ste si vedno predstavljali, da je Vidya Balan dolgočasna, si oglejte to sliko iz kataloga Vidya Saree, kjer se dokazuje, da se vsi motim. Igralka s svojo belo saree in rdečo bluzo brez hrbta razkrije svojo čutno plat. Njeni bengalski geni so na tej sliki precej opazni, njena koža pa sija. Je treba povedati več?

3. Vidya Balan Green Saree:

Vidya Balan Green Saree

Vidya Balan v tem čudovitem zelenem sareeju izgleda popolnoma sijajno. Nosila ga je med enim izmed svojih promocijskih dogodkov in bila navdušena nad svojo izbiro. Saree je bila okusno oblikovana v zlati in zeleni barvi, ki dopolnjuje njeno žarečo kožo. Njen milijonski nasmeh je nekaj, česar preprosto ne moremo kmalu premagati!

4. Vidya Balan Rumena saree:

Vidya Balan Rumena Saree

Svetlost te rumene saree se skoraj zlije s sijočo kožo. Vidya je v tej ljubki kreaciji videti kot Diva. Rumena saree ima čudovite srebrne vezenine na obrobah, ki so poudarjene s pridihom črne barve. Črna bluza je temu čudovitemu sareeju ponudila pravo ujemanje. Oh! Te morilske oči!

5. Vidya Balan v Sabyasachi Saree:

Vidya Balan In Sabyasachi Saree

Med številnimi dogodki, kot je Cannes, kjer se druge igralke trudijo pritegniti pozornost, Vidya samozavestno hodi v tej preprosti, a elegantni saree Sabyasachi. Vidya izgleda sijoča ​​kot vedno v tem bakrenem sareeju, kjer se igra varno, a ni dolgočasno! Igralka ga je združila z rjavolasko bluzo in usklajeno sklopko, občinstvo pa je pustilo široko odprte čeljusti!

6. Oblikovalec nosi:

Oblačila za oblikovalce

Tako kot mnogi drugi elementi v vesolju, ki pridejo na svoje mesto, se tudi Vidya Balan s svojo ekipo združi s sareejem. Vidya je bil vedno ljubitelj etnične obleke, zato je bila v tem sabyasachi sareeju videti precej elegantna in elegantna. Saree je v glavnem v črni barvi, večina tega, pallu do saree pa kaže precej sijoč kovinski odtenek.

7. V rdeči saree:

V Red Sareeju

Ko gre za Vidjo, je športna kot kdaj koli prej, toda razen njene mehurčaste osebnosti, še ena stvar, ki pritegne naše gledalce, je ognjeni vermilijanski rdeči saree v svetlo poparani barvi. Saree je preprost vzorec, kako je lepoto mogoče prikazati brez okraskov. Vendar pa za dodajanje začimbe dodamo rahlo zlato obrobo.

8. Etnično zlato svileno saree:

Etnična zlata svilena saree

Črna je ena najbolj pomlajevalnih barv, ki bi bila preprosto najlepša in bi se dejansko zlila s katerim koli odtenkom svetlejšega odtenka. Zdaj je še ena izmed najbolj močnih barv, ki se ujemajo s črno, presenetljivo zlato in tukaj Vidya uporablja pristno južnoindijsko svileno črno -zlato tkanino kanjeevaram, da bi jo videla za večer.

9. Bela cvetlična saree:

Bela cvetlična saree

Tudi Vidya ima svoje dneve, ko se je odločila, da bo nekoliko odstopila in nadaljevala s svojim vsakdanjim videzom in še vedno uspela izgledati sama. Vidya je bila vedno oseba, ki se lahko zelo dobro nosi in tudi tukaj to počne s svojo črno na beli krep saree. Črni bluzi poudarijo cvetlični vzorci.

10. Sequin Net Saree:

Sequin Net Saree

V tem sareeju se je Vidya odločila, da se bo krepko odločila za šifon v vijoličnem odtenku, bogat in z vzorci. Saree je res čudovito delo z najbolj pristnim vzorcem rajasthanskih bleščic na meji. Vidya je s svojo čudovito bleščečo črno bluzo zasijala kot milijon zvezd.

11. Saree, vpet v šifon:

Saree iz šifona

Ta videz saree Vidya Balan je narejen iz trikotnih svetlo modrih bleščic, celotna saree v smetani in šifonu je izgledala izjemno čudovito. Saree je primerna za preprosto priložnost, kot je obisk sorodnikove hiše ali Vidya na novinarski konferenci.

12. Smetana in črna saree:

Smetana in črni saree

Vidya spet vidimo v teh smrtonosnih kombinacijah, črni in zlati, zato spet vidimo, kako lepa je. Saree je prvotno izdelana v črni barvi z zlatimi okraski po vsem mestu, medtem ko mehkejša stran obeh barv, golo zlato, tvori osnovo sareeja.

13. Broder Designed Plain Saree:

Broder Designed Plain Saree

Tako kot tribarvne barve v indijski zastavi, meja do Vidyine saree v športu z georgette, najboljša od treh barv v vzorcu cvetličnih motivov. Okrog meje teče zlata podloga in nato seveda bela saree.

14. Pink Partywear Saree:

Pink Partywear Saree

Vidya spet uspe izvleči ta močno draguljast bleščeč oblikovalski kos. Bleščeča bleščeča meja močno podpira saree v škrlatni rožnati barvi. Vidya je to obleko nosila z veliko milosti, saj je zagrnila saree. Njena lepo oblečena bluza jo popelje na naslednjo stopnjo!

Nasveti za oblikovanje Vidya Balan Saree:

Svoje najljubše igralke lahko vzamete nekaj namigov, če upoštevate te nasvete strokovnega sloga:

  • Vidyina skrivnostna mantra je, da ostane preprosta in lepa!
  • Ne verjame v težke dodatke. Namesto tega so prednostni izrez ali uhani.
  • Njena svetla, krepko rdeča Bindi je nepogrešljiv del njenega videza. Ne pozabite na to!
  • Vidya prav tako rada nosi ustrezne sklopke in torbice s sareji. Splošni privlačnosti veliko prispevajo
  • S svojimi bluzami se lahko rahlo drznete, tako da se odločite za hrbet ali širok vrat
  • Če pustite odprte lase, lahko izgledate brez napora elegantno.

Vidya Balan je ena redkih ikon indijskih žensk, ki so oživile in redefinirale lepoto sareeja. Nenehno je jamčila za Sarees tudi na globalnih platformah in ostala simbol indijanstva. Navdihujoča, da je pretirano kritična zaradi prekomerne telesne teže ali da je njena garderoba monotona, je Vidya to sprejela z milostjo, a je še naprej sama. Če nam želite sporočiti vaš najljubši videz najnovejših fotografij Vidya Balan, nam pišite v odsek za komentarje!