Anushka Shetty je postala blagovna znamka za popolnost v filmski industriji! Ta učiteljica joge, ki je postala igralka, je predstavila kar nekaj uspešnic, kot so Arundhati, Bahubali, Bhagamathi itd. Anushka Shetty je skupaj z igralsko močjo znana po svoji brezhibni lepoti. Čeprav lahko brez težav nosi katero koli obleko, je Anushka najbolj znana po svoji ljubezni do saree. Pogosto jo lahko vidimo v različnih sarih, kot so šifoni, svile, Kanjeevarami in celo preproste bombažne sare, tako v kolutu kot v resničnem življenju. V tem članku bomo raziskali nekaj najboljših fotografij Anushke Saree, da se boste znova zaljubili vanjo!

Elegantne slike Anushke Shetty v Sareeju:

Če ste goreč občudovalec Anushke Shetty, smo prepričani, da vam bo ta članek všeč! Raziščite našo najnovejšo zbirko slik Anushke Shetty saree in poiščite več razlogov, da jo ljubite!

1. Resnična Devasena:

Devasena iz resničnega življenja

Anushkina vloga Devasene v Bahubaliju je mejnik v njeni celotni karieri. Vlogo kraljeve lepote je ubila kot kos pogače. Njen uvodni pogled, kjer se pod belim tančico bori proti zlikovcem, nas preskoči. Njena roza saree z modro bluzo je postala plakatna podoba te vloge. V svojem preprostem, a hkrati aristokratskem izboru nakita je videti vsak centimeter kot princesa in seveda njen odnos!

2. Bela saree Anushka Shetty:

Bela saree Anushka Shetty

Anushka Shetty pametno kliče mešanje nezmotljive kombinacije rdeče in bele za promocijski dogodek. Seznanila je preprosto, vezeno belo saree s skromno narejeno rdečo bluzo, ki ponuja popolno pokritost. Kovinska zadrga na sprednji strani obleki doda oomph faktor. Ne zamudite njenega udobnega, a elegantnega sloga drapinga. Njeni rdeči sandali z visokimi petami so celotno lepoto dvignili za nekaj centimetrov!

3. Anushka Shetty v pol saree:

Anushka Shetty v pol saree

Anushka Shetty v tej svetlo rdeči in rožnati pol saree izgleda kot popolna vaška. Igralka se je odločila, da bo zadržana, tako da se je odločila za preprosto pričesko in dodatke. Medtem ko je bluza ohranjena v treznem modelu, je lehenga dodana s pridihom vezenja. Voni je ohranjen kot kontrastni element obeh kosov. Svoj videz je zaključila z lepo urejenimi lasmi, nekaj steklenimi zapestnicami in zlato verižico.

4. Oranžna lepota:

Oranžna lepotica

Anushka je še posebej znana po svoji zbirki svilenih sare. Tu je opažena Anushka, ki nosi lepo izdelano svileno saree Kanjivaram za komercialni dogodek. Odločila se je za čeden videz ličila in odprte lase. Razen veličastnega sareeja tu ni veliko dodatkov. Pravkar je nosila svoj zaščitni nasmeh, skupaj z ljubko biserno zapestnico, ki je dopolnila videz.

5. Pogled zamaška:

Pogled zamaška

Tu je opažena Anushka, ki se je med poroko bližnjega prijatelja vrgla z milijonskim nasmehom. Videli so jo v njenem običajnem minimalnem slogu oblačenja. Njena črna sana Benaras je bila dobro pohvaljena z zapleteno vezeno delovno bluzo Zardosi. Odločila se je, da bo ostala brez vseh dodatkov, razen prstana in uhanov. Zato jo imamo toliko bolj radi!

6. Eleganten videz Bhagamathija:

Eleganten videz Bhagamathija

Anushka izgleda kot senzacionalna v filmu “Bhaagamathie”. Poleg tega, da si je kot obsedena ženska na zaslonu ustvarila pečat, je Anushka pomagala tudi pri oživitvi izgubljene slave ročnih sarij. Med vlogo Chanchale je Anushka videla ročno oblečene bombažne sare z bluzami v slogu Ikkat, zaradi česar je izgledala profesionalno in dostojanstveno. Povlekla je vsak pogled v filmu in njen slog je bil zelo cenjen.

7. Peach Perfect Look:

Peach Perfect Look

Tukaj je absolutno čudovita breskev saree v koralno oranžnem odtenku, kjer je breskev saree veličastna, če ne celo trezna in fantastična. Saree sama po sebi ima nekaj finih linij cvetličnih umetnin v podkovani beli barvi, ki se dobro ujema z omamljenim oranžnim videzom sareeja in hkrati naredi videz saree lep in neprecenljiv.

8. Koralno roza videz:

Koralno roza videz

Tukaj je še en pogled te sezone, ki ga nosi lepa Anushka Shetty. Saree izgleda veličastno v nežno koralno oranžni in toplo roza barvi z mrežami in šifoni. Zaplet v saree je preprosto delo z vzorci in okraski v beli barvi, ki so podobni bleščečim diamantom na način galaksije.

9. Črna lepotica:

Črna lepotica

Črna je tista barva, zaradi katere bi izgledali preprosto elegantno in zato najvarnejša barva za igranje pri eksperimentiranju z videzom ni boljša od te sence. Tu je Anushka v tej črni barvi izgledala fantastično s podrobnimi vzorci, narisanimi na njej. Meja ima čudovito rdečo barvo, zaradi katere saree popije.

10. Eleganten videz:

Eleganten videz

Ko ste mislili, da je Anushka prav vroča, je izvlekla ta izjemno eleganten videz, zaradi katerega ni bila videti le elegantna, ampak naravnost čudovita. Saree ima globoko morsko zeleno barvo na telesu, zaradi česar je saree topla in globoka, medtem ko so vzdolž zunanjih linij okrašene zari obrobe.

11. Rdeči šifon:

Rdeči šifon

Anushka Shetty je pred kratkim obiskala telefonsko promocijsko srečanje, kjer se je okrasila v rožnati saree iz koralne fuksije s podrobnimi umetninami z bleščicami. Meja saree je očarljiva in tudi obeti. Okrašena zari, zaradi elegantne in vitke meje na ozadju te rdeče šifonske saree izgleda tako čudovito. To je odličen pogled na poročni sprejem vašega najboljšega prijatelja in ga lahko tudi poskusite.

12. Zaseden črnec:

Zaseden črnec

Ta saree je tradicionalna južnoindijska saree, ki je videti zaposlena z vsemi glasnimi umetninami, narisanimi in vtisnjenimi na njej. Saree se ponavadi ponaša z najmanjšim dizajnom, občasno pa je obrobljeno z belimi in bledo zlatimi cvetovi. To isto zlato je na mejah do saree ponazorjeno na zelo ekstravaganten način, saj je celotna saree zaposlena z belim delom.

13. Neonski šik:

Neonski šik

Na tej sliki igralka Anushka nosi neonsko obarvano pop modro saree. Saree je preprost in naiven na svoj način z rahlim dotikom okraskov na straneh, da je saree videti lepa in elegantna.

14. Obsežno umetniško delo:

Obsežno umetniško delo

Ta pol saree se je začela kot preprosta, mehka žametna črna barva na zgornji polovici, ko pa smo se spuščali navzdol, nas je spodnja polovica saree zbrisala z nog, saj je zelo nadarjena Anushka nosila to obsežno cvetlično umetnino v odtenku gola.

15. Poročni videz:

Poročni videz

Če vas skrbi, kaj obleči na poročno vabilo, vzemite iztočnico od Anushke, ki je v tej pristni čenajski svileni saree oblečena po najboljših močeh. Saree na spodnji polovici je v bleščicah zlato, zgornja polovica magenta roza pa je v kombinaciji videti lepa.

Nasveti za oblikovanje Anushke Shetty Saree:

Če hočeš poudariti njen videz polboginje, zakaj čakati? Za začetek sledite tem nasvetom naših izkušenih fashionistk:

  • Samo sledite mantri “Enostavno je lepo”! Anushka vedno verjame, da bo minimalna in elegantna
  • Če nosite težko saree, pojdite na mirno bluzo in obratno
  • Odstranite te bleščeče delovne bluze maggam in se raje odločite za preproste kroje in rokave
  • Odločite se za čedne dodatke, kot so zlata veriga ali biseri
  • Lase imejte odprte ali pa jih lepo oblikujte s sklopko
  • Strogo brez težkih čokerjev, diamantov ali drugih privlačnih okraskov
  • Ne pozabite na svoj čudovit nasmeh!

Še vedno v Anushkinem mačku? Stavimo, da ste! Anushka je lepa oseba navznoter in njena osebnost je precej navdihujoča. Odprta je za eksperimentiranje na zaslonu, vendar se je v resničnem življenju odločila biti sama. Njena zbirka sare vključuje predvsem ročno tkane naravne tkanine, kot sta svila ali bombaž, ki jih pogosto opazimo v njih. Je tudi oseba “manj je več” in ne mara pokazati svoje postave. Če imate katero od njenih najljubših saree fotografij Anushke Shetty, nam to sporočite v razdelku s komentarji in z veseljem jih bomo dodali na ta seznam!