V industriji, ki je obsedena s svetlo kožo, je bil vstop Tamanne obravnavan kot igralec sprememb! Tamanna Bhatia, ki prihaja iz Mumbaija, je v južnem filmskem svetu čez noč postala brezhibna svetla koža. Sanje vsakega oblikovalca so, da to “Milk Beauty” obleče v svoje stvaritve, saj je znano, da brez truda premaga vsak videz. Zlasti indijski saree ji zelo ustreza in skoraj vsaka barva dopolnjuje njen čudovit ton kože. Fotografije Tamanna saree so ene najbolj iskanih na internetu, zlasti zaradi načina, kako jih vse zagrne. Preberite, ko vam pokažemo nekaj najnovejših fotografij saree iz Tamanne.

Lepe slike Tamanne Bhatia v Sareeju:

Tu je nekaj najnovejših slik Tamanne v različnih sarejih. Od pastelnih do svetlih barv je ta čudovita deklica z lahkoto in samozavestjo potegnila vsak pogled!

1. Fotografije Tamanna v Half Sareeju:

Fotografije Tamanna v Half Sareeju

Če je vaše srce preskočilo tak utrip, kot je naše, ne krivite nas! Ta slika prikazuje strastno stran te angelske lepote. Igralka je videti v rožnati lehengi z oranžno dupato. Ti svetli odtenki so dobro kontrastirani s sivo belo bluzo z visokim vratom. Celotna obleka ji izgleda neverjetno in preprosto ne moremo nehati brcati nad njenim izrazom!

2. Fotografije Tamanna v črnem sareeju:

Fotografije Tamanna v črnem sareeju

Črno -belo je zagotovo smrtonosna kombinacija! Mlečno bela koža Tamanne se še bolj poveličuje s kontrastom polnočne črne saree. Ta preprosta, a smrtonosna saree nam lahko da trenutek odprtja čeljusti! Bluza je lepo oblikovana s preprostim delom z bleščicami. Z dolgimi uhani in čutnim nasmehom je Tamanna videti kot polboginja!

3. Taree Saree brez hrbta:

Taree Saree brez hrbta

Med novimi podobami saree Tamanna je ta njena slika v nebesno modrem sareeju poslastica za boleče oči! “Skoraj” bluza brez hrbta razkriva njeno polirano kožo in napeto postavo. Ta videz je brez napora prenesla z upanjem in samozavestjo. Hrbet je opremljen s srčkano kitko, zaradi česar je ta lepotica videti še bolj glamurozno. Zelo ljubimo to plat naše najljubše igralke!

4. Fotografije Tamanna Pattu Saree:

Fotografije Tamanna Pattu Saree

Tamanna je v tej zapleteni Pattu saree videti kot kraljica. Zdi se, da je težina te saree izginila z načinom, kako jo je zagrnila. Tradicionalna saree je bila dobro združena s sodobno bluzo v oblikovalskem slogu. Odločila se je za diamantno zapestnico in pasijans s preprostim kompletom čoker. Ali ne gleda naravnost iz kraljevske slike?

5. Tamanna Bhatia v rumenem sareeju:

Tamanna Bhatia v rumenem sareeju

Tamanna Bhatia je v tej rumeni Pattu saree videti kot narcis! Igralko so med promocijskim dogodkom opazili, kako so se paparaci bliskovito nasmehnili. Izgledala je sijajno v tem svetlo rumenem svilenem sareeju z modro obrobo. Ohranila je skromen videz, saj je nosila preprosto rumeno bluzo in minimalne dodatke. Temu se reče “obarvanje mesta rdeče” z rumeno!

6. Tamanna Designer Saree:

Tamanna Designer Saree

Ta čudovita oblikovalska saree Tamanna je zaradi svojega elegantnega dizajna dobila veliko priznanje. Preprosta georgette saree v zeleni steklenici je okrašena z ogledalom. Povišana je z lepo narejeno kašmirsko delovno bluzo z visokim izrezom. Tamanna v tem ljubkem ustvarjanju ni nič manj kot sanje. Svoje dodatke je ohranila minimalno, da bi opozorila na njen čudovit obraz.

7. Sladki ombre:

Sladki ombre

Na tej sliki tukaj Tamanna izgleda čudovito in smešno sladko, z lasmi, ki so pometane na stran, toda na tej sliki se posebej omenja ne le ona kot sladka sladka oseba, ampak tudi saree v barvi sladkarij v svetli in poparani barvi. Lepa roza mešanica z živahno modro in ombre je dosežena.

8. Kraljevski videz:

Kraljevski videz

Lepa Tamanna, združena v sijočo, zlato barvo, pomešano z mehko in elegantno rdečo obrobo, nosi pavovo modro saree. Saree je na najmanjši možni ravni z najboljšo mlinarsko modro kraljevsko tkanino, medtem ko spodnji konec saree nosi drugačen svetlejši zlati odtenek.

9. Mehka pomaranča:

Mehka oranžna

Oranžno lahko pogosto uporabimo pri številnih verskih dogodkih, kjer barva poleg živahnosti in praznikov odraža tudi verske vidike, tukaj pa Tamanna z lahkoto potegne odličen videz, kjer je steznik saree v trezno oranžni barvi z rjavo obrobljeno obrobo. Proti koncu je saree biserno bele barve.

10. Zemeljsko zelena:

Zemeljsko zelena

Pogosto bi opazili, da igralka ne more zlahka odstraniti tako težke barve, kot je zelena, zato smo, ko je Tamanna z lahkoto nosila ta videz, vedeli, da bo zažarela z zeleno in tako se je zgodilo. Saree ima narisane majhne oblikovane vzorce, saj so zunanje črte nosile široko rdečo podlogo z zlatim vtiskom.

11. Preprosto:

Preprosto

Tukaj je ena izmed čudovitih slik Tamanne v sareeju. Zelo lepa Tamanna poskuša ohraniti svoj videz omejen in omejen, zato se je odločila, da se bohoti s to čudovito številko, kjer je saree okrašena z navadnim belim ozadjem in videzom zlatih kroglic. Vzorec kroglic se v spiralnem načinu plazi navzgor in izgleda preprosto v redu.

12. Edinstven vzorec:

Edinstven vzorec

Običajno smo navajeni videti čudovite cvetlične vzorce in motive v sareeju, toda tukaj Tamanna ukrade predstavo s to svojo edinstveno edinstveno saree in tako nosi to čudovito srebrno mrežo saree z rdečimi vzorci.

13. Zrcalno delo:

Zrcalno delo

Tamanna še enkrat sklene pogodbo s svojo čudovito saree, kjer je videti milijon dolarjev drago z avtentičnimi zrcalnimi umetninami z rajastanskim vzorcem in oh tako dobro urejeno saree v golem bež šifonu. Spodaj ga poveže z žafranom z majhnimi okraski telesa sareeja.

14. Čipkasta steznik:

Čipkast steznik

Tukaj, v tem čudovito lepem sareeju, je bila Tamanna preprosto fantastična, saj je v svojem neto belem sareeju delala čudovito čipkasto karoserijo. Saree je izredno lepa z mehkimi, a drznimi lastnostmi, celotna saree pa je prekrita s preprostim črnim obrisom.

15. Sultry Red:

Sultry Red

Rdeča je ognjeno vroča barva sezone in če se želite razmetati z rdečo garderobo, naredite to kot Tamanna v tej čudoviti mrežni saree. Celotna saree je pobarvana v preprosto mrežo iz čipke, medtem ko je večina palluja v čisti mreži veličastno položena na njena ramena.

Nasveti za oblikovanje Tamanne Sarees:

Zdaj lahko preizkusite podobo svoje najljubše zvezde, če upoštevate nekaj teh strokovnih nasvetov za oblikovanje:

  • Tamanna sarees so lahek, minimalen in sodoben slog
  • Naj bo saree preprosto, a ga dvignite s sodobno bluzo
  • Eksperimentirajte z različnimi vzorci, izrezi in okraski vratu
  • Ne pretiravajte z nakitnim delom. Odločite se za preproste diamante ali polkije, odvisno od priložnosti
  • Lase vedno lepo oblikujte. Odprite ga ali pojdite na lepo narejeno žemljico
  • S seboj nosite elegantno mobilno torbico ali majhno sklopko

Obožujete te poglede? Zakaj jih potem ne bi preizkusili tudi sami? Tamannina slogna izjava naj bi jo ohranila naravno in elegantno. Nikoli ne pretirava s svojim nakitom, ličili ali stylingom. Njena naravna lepota je okrepljena z oblikovanjem njenega videza. Rada eksperimentira z drznimi in svetlimi barvami, vendar nikoli ne izgledajo preveč na njenem tonu kože. Tako lahko izberete enega od teh stilov, ki ustreza vašemu tipu telesa in tonu kože, in se odpravite na pot do slave!