Trisha, ime je sinonim za občutljivo južnoindijsko lepotico! Igralka, uvrščena na seznam A, se je v filmski industriji zaznamovala s svojim presenetljivo dobrim videzom in seveda z igralsko močjo! Trisha si je zaradi brezhibnega občutka za modo prislužila tudi popularnost zunaj zaslona. Zagotovo boste opazili Trisho Krishnan v saree podobah, ki poosebljajo pravo indijsko divo! Ne glede na to, ali gre za promocijski dogodek ali zasebno poroko, Trisha zagotovo ve, kako uresničiti svoje sloge saree! V tem članku predstavljamo nekaj njenih najboljših slik v sareeju skupaj z nekaj nasveti za oblikovanje!

Lepe slike Trishe v Sareeju:

Trisha obožuje sarees in jo na različnih družabnih dogodkih vedno vidijo z novim dodatkom. Spodaj je nekaj priljubljenih slik Trishe v različnih sarejih, ki prikazujejo, kako natančno je videti kot indijska dama.

1. VTV Trisha Saree:

trisha saree

Trisha je z vlogo Jessie v VTV (Vinnaithaandi Varuvaaya) ustvarila senzacijo. Ta rjava in zelena sande Chanderi je zaradi svoje izjemne priljubljenosti popularno znana kot “Trisha Saree”. Trisha v tem sareeju izgleda čudovito in je obleki popolnoma ustrezala. Preprosto obožujemo njeno “preprostost”!

2. Trisha v pol saree:

trisha vroča saree

Kako lahko v nekaterih filmih pozabimo na pogled na Trisha’s village belle? Trisha ima penasto plat, ki jo pogosto razkrije s svojimi oblekami na pol saree. Ta modra obleka v slogu lehenga je ustvarjena, da oživi njen lik. Je brez kakršnih koli dodatnih okraskov in je zvesta njenim minimalističnim modnim odločitvam.

3. Trisha v rožnatem sareeju:

trisha krishnan saree

Trisha je izgledala sijajno v rožnatem sareeju Coral, ki ga je združila z lepo bluzo iz kamna. Odpravila se je k težkemu čokoladnemu kompletu Polki in ustrezni Maatha pathi. Njene čudovite oči in tisti sijoči zatič za nos so popolna nevesta!

4. Trisha v bombažni saree:

trisha krishnan vroča saree

Ta najnovejša saree Trisha v VTV je spet ena najbolj pripetih modelov! Rdeča in črna bombažna saree ima neizrečeno eleganco, kar ji je Trisha odnesla s še večjo milino. S svojimi ljubkimi ključavnicami in zamišljenim razpoloženjem je povečala glam količnik. Ta majhna verižica in medaljon “Jessie” je vse, kar je bilo potrebno za dostop do sareeja.

5. Trisha Floral Saree:

trisha v belem sareeju

Trisha je bila v tem čudovitem cvetličnem sareeju videti kot sprehajalni vrt. Težka bluza je dopolnila trezno saree georgette. Trisha se je z modelom bluze z ovratnikom in par uhanov držala svojega minimalističnega sloga. Ličila je ohranila naravno in njen milijonski nasmeh je bil lepši od njene obleke!

6. Trisha v zelenem sareeju:

trisha v zelenem sareeju

Ali ni Trisha na tej sliki videti kot padla nimfa? Igralka je v tem poročnem videzu izgledala senzacionalno. Nosila je elegantno Kanjeevaram z bluzo Banaras. Njeni dodatki so bili resnični temi in so bili polni diamantov in polkisov. Njen brezhiben slog drapiranja in ta utripajoč nasmeh sta vse, kar potrebujemo!

7. Ombre vse do konca:

trisha sexy saree

Ombre je novejša zasnova sareeja, vendar to igralki ne preprečuje, da bi z zasnovo ukradla srca svojih oboževalcev. Sarees so tradicionalno indijska oblačila, nove barve pa pomenijo posodobitev in ta igralka ne želi izgubiti na modi dneva.

8. Gola zlata saree:

trisha s sareejem

Goli zlati sareji so vedno odlični predstavniki in ta saree je še ena edinstvena umetnina. Saree povečuje te odlične igralke, zaradi česar je videti popolnoma bleščeča v primerjavi s komer koli drugim, vendar ima saree tudi zelo miren občutek, ki ljudem daje občutek miru.

9. Črna cvetlična saree:

trisha črna saree

Cvetlična razstava oddaja ženskost in to je cilj te dive, ki s saree pokaže, kako brezhibno lepa in naravnost ljubka je lahko ženska. Cvetlična predstava je odlična saree in resnično umetniško delo, ki žensko združuje z eleganco in naravnost lepoto.

10. Zlata saree:

trisha v svilenem sareeju

Tudi na snemanju ta velika igralka popolnoma postavi podobo sareeja na povsem novo raven. Zlate barve saree so absolutno vznemirljivo za pogled na dodajanje okolja okoli nje, še ena velika saree je nosila ta osupljiva igralka.

11. Rdeča svilena saree:

trisha v rdečem sareeju

Čutni videz je eden izmed Trisinih bolj zaslonskih pogledov, ki kažejo, da ni le veteranska igralka, ampak tudi diva. V sedmih letih delovanja je ta izjemna igralka znala videti res dobro.

12. Mrežasta cvetlična saree:

trisha v neto sareeju

Vzorec z mrežo je še ena zelo čutna saree, ki razkrije dejansko lepoto te velike igralke. Saree z mrežami je dejansko na voljo v številnih različnih vzorcih in barvah, kar vam omogoča, da izberete po svojem okusu. To je ena izmed Trisinih najljubših saree.

13. Sladka modra:

trisha krishnan in saree

To je eden njenih najnovejših dodatkov v garderobi, sladka vijolična je zelo ekstravagantno preprosta saree, ki razkriva sijoče lastnosti te brezhibne igralke in navdihujočih žensk po vsej Indiji, da se počutijo bolj samozavestne vase.

14. Čista črna saree:

trisha saree črna

Dajte tej južnoindijski divi priložnost, da izgleda odlično za kateri koli družabni ali formalni dogodek in popolnoma bo navdušila svoj videz. Na tej sliki je čista saree, ki jo imajo vsi radi, popoln dodatek k prazničnemu okolju, ki daje okolici barvo.

15. Modra saree:

trisha blue saree seksi

Hladnejše senčne sare so pravzaprav spet na voljo v številnih različnih barvah. Ta posebna saree, ki jo nosi ta velika igralka, resnično razkriva pravi pomen tradicionalne indijske saree in kaže, da sarees niso namenjene le posebnim dogodkom, ampak jih lahko nosite tudi vsak dan, ne da bi bile videti motne ali dolgočasne..

Nasveti za slog Trisha Saree Looks:

Sledite tem stilskim nasvetom, da navdihnete to divo:

  • Slog Trisha je v tem, da ostane minimalen in eleganten. Torej pravilo palca je, da se izognete pretiravanju!
  • Naj bo bluza težka in saree preprosta ali obratno!
  • Odločite se za navadne sareje, saj so bolj vsestransko oblikovane.
  • Če se želite preizkusiti v treznem slogu, se le odrežite teh dodatkov in namesto tega poskusite pričesko. Vedno deluje!
  • Pustite pallu v enem samem koraku za ležerno podobo s sareejem.
  • Poiščite čedne, oblečene bluze, ki niso preveč bleščeče!

To so nekateri izmed najboljših pogledov Trishe v sareeju! Trisha si je zaradi naravnih igralskih sposobnosti prislužila ogromno zvezd. Poleg tega je znana tudi po svoji sosednji lepoti, ki je v teh dneh redek element. Pogosto jo boste videli nositi preproste sareje in bluze. Navdihnila je številne mlade, da se podajo na saree pot, zlasti na VTV. Upamo, da bomo v prihodnje videli še več njenih filmov in seveda njene čudovite sareje!