Madhuri Dixit! Ime pove vse. Ta igralka je definicija šarma in večne lepote, čeprav je bila nekdanja junakinja. Njen slog in čar nista niti malo zbledela. Fotografije Madhuri saree so vse, kar potrebujemo za navdih in nasvete, da bi bili elegantni in privlačni. Njeno dobro napeto telo je še vedno videti v neverjetnih slikah saree. Dobimo nekaj nasvetov in trikov za oblikovanje sebe iz teh slik zbirke saree Madhuri Dixit.

Madhuri Dixit je že vrsto let narodna lepotna ikona. Če njen bujen nasmeh in čudovit videz nikogar ne pometata z nog, bodo zagotovo uspeli njeni očarljivi plesni gibi. Bila je v in iz bollywoodske filmske industrije. Zdaj se je vrnila k družini po kratkem počitku z nastopom na plesu predmetov in kasneje v plesnem resničnostnem šovu “Jhalak Dhikla Jaa”. Njen novi film “Bucket List” bo kmalu izšel. Oboževalce nenehno razveseljuje po strogih fitnes režimih in novih športnih slogih. Ta stilska diva je v zadnjih nekaj letih oblekla različne saree podobe.

Osupljive podobe Madhurija Dixita v Sareeju:

Tukaj bomo razpravljali o najnovejši zbirki sarees iz garderobe Madhuri Dixit in modnem valu, ki ga je ustvarila s svojo osupljivo vrnitvijo v B-Town.

1. Poročni tradicionalni videz:

Poročni tradicionalni videz

Ta poročni saree Madhuri Dixit je vse, kar smo čakali. Ta tradicionalni videz je dobro združen z ustrezno drapiranjem, dobrimi dodatki v zlati barvi. Popolna punčka s cvetjem je zelo lepo dopolnila videz. Ali ne želimo zdaj vzeti tega navdiha za naslednjo poroko?

2. Silking the Style Up:

Silking The Style Up

Ta slika Madhurija Dixita v svilenem sareeju je tisto, zaradi česar zdaj slinimo! Kljub starosti pa še vedno izgleda dih. Preprosta saree je dobro drapirana, ohlapni lasje pa dopolnjujejo svileni material, ki ga nosi. To je kot nalašč za vse, ki ljubijo preprostost. Gremo naprej in vzemimo navdih, kajne?

3. Bhagalpuri Sarees:

Bhagalpuri Sarees

Ta tradicionalni videz sahre Madhuri Dixit Bhagalpuri je ena najbolj priljubljenih slik takrat. Izgleda čudovito z ustreznimi zapestnicami, bluzo in drugimi dodatki. To je kot nalašč z ročno bluzo, ki skriva starost in še vedno prikazuje očarljiv mladosten obraz.

4. Replika je tukaj:

Replika je tu

Replika saree Madhuri Dixit je spet najbolj iskana podoba. Ta saree je popolna z bleščicami in se popolnoma prilega tistim, ki želijo pokazati svojo napeto naravo telesa. Ta slog ustreza tistim ženskam, ki imajo dobro kožo in dobro napeto telo. Bluzo je treba obdelati brez rokavov, da bi dodala lepoto.

5. Paithanijev slog:

Paithanijev slog

Ta tradicionalen videz Madhuri Dixita v Paithani saree je vse, kar potrebujemo, da izgledamo preprosto, a elegantno v družinskih funkcijah ali pujah. To je tako preprosta saree, ki pa dodaja slog in eleganco. Ta drzen videz lahko dosežete tako, da videzu dodate zlate okraske skupaj z dobro pričesko.

6. Oblikovano brez hrbta:

Oblikovano brez hrbta

Madhuri Dixit saree brez hrbta je zdaj naslednji trend. Kljub njeni starosti, kako ji je uspelo videti tako mlado in brez starosti, je vprašanje, ki smo se ga ves čas spraševali! Ta sijoča ​​saree brez hrbta se popolnoma prilega telesu in se odlično zlije s telesom. Preizkusite to, če ste dovolj drzni in samozavestni za kakšno drzno in divjo zabavo.

7. Huda rdeča lepotica:

Huda rdeča lepotica

Madhuri je na enem od nedavnih dogodkov, po možnosti na snemanju njene predstave o barvah, Jhalak Dikla Ja, veljala za sodnico in nikoli nam ni pustila prostora, da bi njeno obleko ocenili kot napačno, saj se od nje, kot vedno njen osupljiv brezhiben jaz. Oblekla se je v precej mikavno rjavo georgette saree z pallu, ki je kazala brezhiben šibek karirast videz. Ta najnovejši Madhuri v sareeju je imel tudi rdečo mejo.

8. Očarljiva modra:

Očarljiva modra

Za svoje starosti nas lahko Madhuri še vedno pomete z nog in je zato ena najbolj kul mamic. Madhuri Dixit na slikah saree se je odločila pokazati, kako eksotična je lahko, če nosi to hladno gel pavovo modro saree. Brez dodatnih okraskov v telesu saree je bila meja okrašena s težkim srebrnim zarijem in rdečimi obrisi.

9. Neonska lepota:

Neonska lepotica

Samo Madhuri lahko z lahkoto izvleče neonsko zeleno in še vedno ne bo preveč svetla za njena leta. Po starodavnem prepričanju mladi krasijo nove vznemirljive neonske barve, toda Madhuri še enkrat dokazuje svojo eleganco tako, da s to popolnostjo nosi to izjemno elegantno saree. Telo je nedvomno mehko apno zeleno z masivno zlato obrobljeno obrobo in seveda treznim črnim obrisom. Ta fotografija Madhurija Dixita v sareeju je naša najljubša.

10. Svetlost Ombre:

Ombre svetlost

Nobena igralkina knjiga sloga ni popolna, ne da bi sprejela tisto, ki je trenutni trend trenda. Ombre je popoln dokaz barvnega prehoda v tkanini, kjer ena barva lepo zbledi v drugo in nosi enak videz tukaj. Madhuri se zdi zadovoljna s svojo izbiro roza in bež barve s stransko škropljenjem modro obrobljenih robov..

11. Črno in krepko:

Črno in krepko

Tokrat lahko vidimo čudovito Madhuri, ki se obrača k svoji najljubši črni barvi. Črna je ena tistih barv, kjer je lahko videti čudovito, vendar je še vedno varno pri eksperimentiranju z vzorci, ko gre za črno. Zato je tukaj čudovita saree v črnem šifonu s podrobnimi bež cvetličnimi umetninami proti koncu in belo čipkano obrobo, ki poteka vzdolž obrisa.

12. Tradicionalna pol saree:

Tradicionalna pol saree

To je še en nov dodatek zbirki sarees, kjer je Madhuri v eni od svojih oddaj znova uničil nekaj potez, zavitih v to čudovito pol saree. Saree v modri barvi je tvoril spodnjo polovico, čista mreža pallu pa zgornjo polovico z okraski vzdolž vogala.

13. Bleščeča bela:

Bleščeča bela

Čudovit Madhuri Dixit v beli saree je podprt z bleščečim kosom zlate mat bluze. Nadarjena igralka, ki je šla vse s svojim tradicionalnim videzom in se ji je, čeprav je bila videti primerna svojim letom, saree, okrašena s črno -zlatim okrasjem, zdelo popolnoma očarljivo.

14. Barvno brizganje:

Barvno brizganje

Tukaj je zadnji in najboljši. Madhuri, oblečen v čudovite neonske barve na črnem ozadju, je v tem čudovito lepem in trendovsko podkovanem sareeju pogledal milijon dolarjev. Ta barvni vložek je svetel in vse, kar potrebujemo v dolgočasnih letnih časih. Te svetle barve dodajo videz in naredijo vaš obraz svetlejši in svetlejši.

15. Praznovanja Saree:

Praznovanja Saree

Ta pogled na Madhuri Dixit se lahko šteje za popoln praznični videz. Saree je bela z zlato rumenimi vzorci, ki so preprosto nebeški, če se pomešajo s tem podrobnim umetniškim delom saree. Oblikovalska bluza je opremljena s čudovitimi vzorci, ki ji dajejo čudovit in ekstravaganten videz. Ta bela barvna mrežasta saree z notranjostjo iz satena in surovo svileno bluzo v kombinaciji s to pričesko je izgledala osupljivo.

16. Poročna obleka:

Poročna obleka

Tu si lahko ogledate čudovito poročno saree Madhuri Dixit, ki izgleda eksotično vroče roza in zlato poročno saree z elegantnimi vzorci & modelov. Klasična kombinacija roza in zlate barve (na vezenini), združena z minimalnim ličilom in nakitom (samo uhani in zapestnice), je na dan naredila čudovit videz. Ta prestižni videz je z nevihto zajel internet in je bil ploskan na Twitterju in Instagramu, ko je ob objavi te slike vsem zaželela Happy Baisakhi.

17. Nastavitev vsega tradicionalnega:

Nastavitev vsega tradicionalnega

Na tej sliki je videti čudovit Madhuri Dixit v elegantnem tradicionalnem sareeju. Ta tradicionalna saree je v kombinaciji s stilsko pričesko, ki ji daje sodoben videz. To je več kot le poklon očem. To saree krasijo podobni odtenki oranžne in rožnate barve s kančkom zelene barve na pallu. Bluza se ujema z mejo, en sam zapestnik pa združuje, da je ta videz popolnoma navdušujoč.

18. Oblikovalec Sarees:

Oblikovalec Sarees

Ta oblikovalska saree uspe razkriti čudovito lepoto Madhurija Dixita. Na tej sliki jo lahko vidimo v izjemno lepi rdeči in zlati saree z vezenimi vzorci na dnu. Enostavnost obleke in njen očarljiv videz skupaj naredita obleko smrtonosno in ji daje kraljevski in eleganten videz.

19. Elegantna bela in zlata:

Elegantna bela in zlata

Tu si lahko ogledate čudovito Madhuri Dixit s privlačno belo saree, zaradi katere je videti kot ikonična junakinja. Ta saree je okrašena z najelegantnejšimi, a enostavnimi vzorci, ki ji princesko prinašajo čare. Ta eksotična bela saree je v kombinaciji z elegantnim, a preprostim videzom z odprtimi lasmi, minimalnim ličilom in bluzo brez rokavov- vse to prispeva k elegantnemu videzu.

20. Mešanica tradicionalnega in sodobnega:

Mešanica tradicionalnega in modernega

To je izključno eden najnovejših videzov te osupljive lepotice. Ta oblikovalska saree je preprosto eksotična. Ta čudovit kos oblikovalske saree je kombinacija kurkume rumene in paradižnikove rdeče z lepimi vzorci na obeh koncih. Saree krasijo polka pike, ki dajejo sicer navadnemu sareeju- vrhunski videz. Ta slog diva nohte ta videz z minimalno ličila in okraski.

Madhuri Dixit je bila dolga leta stilska diva Indije. Njene fantastične fitnes rutine v kombinaciji z neverjetnim modnim občutkom so tisto, zaradi česar je “trendseterka” v industriji. Njeni čudoviti plesni gibi in razorožujoč videz so ji podelili naslov “Zimzelena lepota”. Zimzelena bollywoodska lepotica se je vrnila v B-Town, ko je nastopila kot sodnica v resničnostnem šovu “Jhalak Dhikla Jaa”. Med kratkim kratkim kratkim nastopom v tem resničnostnem šovu so jo videli nositi izvrstne sare. Sarees, ki jih nosi, so bile vedno zelo priljubljene, oboževalce pa je vedno navdušila in se spraševala z drznimi modnimi izjavami. Dovolite nam anekdoto tistih najboljših trenutkov tukaj.