Lepota z možgani! To je prava in primerna fraza za opis bengalskih igralk in junakinj. Bengalska filmska industrija, znana kot najbolj pristna, resnična in surova, ima nekaj najlepših igralk. Danes vas bomo pogostili s fotografijami in podobami bengalske igralke – prav z najbolj trendovskimi in znanimi obrazi v filmski industriji danes.

Če imate radi bengalske filme ali filmsko industrijo kot takšno ali pa želite spoznati prave bengalske junakinje, ki so v svetu zabave spremenile igro na glavo, nadaljujte z branjem – danes smo tukaj s surovo, nefiltrirano in čudovito bengalsko fotografijo junakinje.

Galerija slik bengalske igralke:

Bengalske lepote so subtilne, elegantne, elegantne in očarljive. Niso med priljubljenimi lepotnimi nosilci, ki se osredotočajo le na slog in glamur, temveč so namenjeni tudi ustvarjalnosti in svetu umetnosti. Raziščimo najbolj trendovske in znane obraze ter seznam imen bengalskih igralk s fotografijami, ki so danes tudi doma v državi. Tukaj gremo s čudovitimi bengalskimi igralkami!

Najnovejša igralka iz Zahodnega Bengala 2021:

Zadnja leta so priča novemu vzponu talentov v bengalski filmski industriji. Te mlade in nadarjene ženske so dobile svoje mesto v svetu zabave in so med osupljivimi lepotami in nadarjenimi umetnicami, ki so na voljo povsod. Tu je naš seznam najbolj priljubljenih in najnovejših vročih bengalskih igralk in slik do danes. Te igralke so znane tudi po svoji drzni in edinstveni izbiri vlog!

Mishmee Das:

Mishmee Das

Sayantani Guhathakurta:

Sayantani Guhathakurta Slika

Madhumita Sarkar:

Madhumita Sarkar

Koushani Mukherjee:

Koushani Mukherjee

Rukmini Maitra:

Rukmini Maitra

Seznam najboljših bengalskih igralk:

Poleg nove bengalske filmske junakinje, ki si je vtisnila ime in mesto, so v filmski industriji že dobro uveljavljene lepote. Te vroče bengalske igralke so nadarjene, izkušene in že imajo dobro bazo oboževalcev v državi. Naš seznam najboljših, najlepših in najbolj znanih starobengalskih filmskih igralk, ki so v zadnjem desetletju dosegle uspeh in slavo, je naslednji:.

Subhashree Ganguly:

Subhashreeganguly

Srabanti Chatterjee:

Srabanti Chatterjee

Mimi Chakraborthy:

Mimi Chakraborthy

Koel Mallick:

Koel Mallick

Pooja Bose:

Pooja Bose

Priljubljena bengalska filmska igralka:

Čeprav niso izvirale iz zvezne države Bengal, so bile druge igralke dobro uveljavljene v bengalskih filmih. So dobro sprejeti, cenjeni in ploskani zaradi svojega talenta, lepote in prilagojenega igralskega sloga. Sestavili smo tudi seznam te bengalske kino igralke iz drugih držav.

Trendna tujerodna bengalska igralka:

Najbolj priljubljene in nekatere najnovejše junakinje bengalskih filmov, ki so trenutno znane, vendar niso iz domače države Bengal, so naslednje. Poglejte – čudovite so kot domače lepote in so resnično cenjene.

Nusraat Faria:

Nusraatfaria

Neha Amandeep:

Neha Amandeep Slika

Znana ne-bengalska igralka v bengalski filmski industriji:

Te druge igralke so označile svoje mesto in ime v bengalski filmski in zabavni industriji. Čeprav niso izvirale iz Bengalije, so bile priljubljene in želene v filmih tega jezika. Nekaj ​​jih je tudi med velikimi bollywoodskimi velikani in umetniki, poglejte te lepote!

Radhika Apte:

Radhika Apte

Vidya Balan:

Vidya Balan

Sheena Chohan:

Sheena Chohan

Urmila Mahanta:

Urmila Mahanta

Varsha Priyadarshini:

Varsha Priyadarshini

Upamo, da ste uživali ob ogledu teh čudovitih bengalskih igralk in galerij slik, tako kot mi. Novi talenti so bili v zadnjih nekaj letih dobro sprejeti in všeč nam je, kako so njihov sijoč videz in slog edinstveni in ljubki na tem seznamu. Povejte nam tudi svoje misli; radi te slišimo!