Morda smo v Indiji slišali in naleteli na več filmskih panog, vključno z lokalnimi, vendar so filmi Bhojpuri v nacionalnem scenariju pogosto zanemarjeni. Danes vam bomo s to galerijo fotografij junakinj Bhojpuri predstavili te čudovite in lepe igralke, skrite tukaj.

Junakinje in igralke Bhojpuri imajo izrazit občutek za slog in lepoto ter so edinstvene in drugačne od preostale filmske industrije. Tukaj je mogoče jasno opaziti lokalno kulturo, občutek za modo in tradicijo. Začnimo in si oglejmo več te fotografije junakinje Bhojpuri.

25 vročih imen igralk Bhojpuri s galerijo fotografij:

Filmske igralke Bhojpuri imajo ločeno sledenje oboževalcev in bazo. Morda vse junakinje ne izgledajo moderno in sodobno, kot ste si morda zamislili, so pa namesto tega divje po videzu in lepoti ter na zaslonih dajejo surov, nefiltriran občutek. Poleg vsega jih imata občinstvo in regionalna kinematografija rada! Tu je seznam odličnih imen igralk Bhojpuri s fotografijami. Imamo deset najboljših v dveh najnovejših in tudi starih kategorijah junakinj.

Najnovejše in trendovske slike junakinj Bhojpuri:

Evo, tukaj so najnovejše in najsodobnejše slike igralk Bhojpuri. So novi v industriji, vendar so se že uveljavili in so že priljubljeni pri oboževalcih in na zaslonu. Ti novi talenti so čudoviti, osupljivi in ​​čudoviti z edinstvenim modnim občutkom in igralskimi sposobnostmi. Preverite ime in podobo te igralke Bhojpuri tukaj in poglejte, kaj mislite o njih!

1. Nisha Dubey:

fotografija junakinje bhojpuri

2. Rinku Ghosh:

fotografije junakinje bhojpuri

3. Gunjanske hlače:

bhojpuri junakinja ke fotografija

4. Mahi Khan:

bhojpuri ime igralke s fotografijo

5. Sapna Gill:

ime fotografije junakinje bhojpuri

6. Chandni Singh:

junakinja bhojpuri pic

7. Priti Dhyani:

bhojpuri junakinja ki fotografija

8. Monalisa:

bhojpuri igralka

9. Mani Bhattacharya:

bhojpuri junakinja

10. Yashika Kapoor:

bhojpuri seksi junakinja

Seznam priljubljenih igralk Bhojpuri s fotografijami:

Poleg novih trendovskih in najnovejših lepot v kinu Bhojpuri imamo tudi uveljavljene in ljubke junakinje po povpraševanju in imamo vrsto filmov, ki so videli dobre uspešnice. Pobrali so aplavz občinstva in se že uvrstili v lokalno filmsko industrijo. Oglejmo si seznam fotografij vročih igralk bhojpuri!

1. Priyanka Pandit:

Priyanka Pandit

2. Anjana Singh:

Anjana Singh

3. Akshara Singh:

Akshara Singh

4. Kajal Raghwani:

Kajal Raghwani

5. Amrapalli Dubey:

Amrapalli Dubey

6. Neha Shree:

Neha Shree

7. Madhu Sharma:

Madhu Sharma

8. Smriti Sinha:

Smriti Sinha

9. Tanushree Chatterjee:

Tanushree Chatterjee

10. Kavya Singh:

Kavya Singh

Seznam najnovejših in trendovskih TV igralk Bhojpuri:

Ker se svet televizije širi in raste po vsem svetu, televizijski igralci in igralke zavzemajo visoko mesto v industriji. V tej panogi imamo nekaj novih prihajajočih lepot in talentov, ki jih tudi ne smemo zamuditi. Ko gremo za primer televizijskih igralk in umetnic, ki so danes priljubljene v Bhojpuri, je tukaj seznam najbolj iskanih in ljubkih lepot. So lepi, dobri v igranju, znani po svojem talentu in niso nič manjši kot v običajnih filmih. Tukaj so najnovejše fotografije igralke in junakinje televizije in zaslona Bhojpuri.

1. Nidhi Jha:

Nidhi Jha

2. Anupama Pathak:

Anupama Pathak

3. Kalpana Shah:

Kalpana Shah

4. Rupa Singh:

Rupa Singh

5. Kanak Yadav:

Kanak Yadav

Večina teh igralk Bhojpuri prihaja iz regij, ki govorijo bhojpuri, kot so Bihar, Uttar Pradesh in Jharkhand. Igralka je precej znana in znana po svojem talentu in jezikovnih spretnostih in osvojila je naša srca tudi s svojo lepoto in ljubkim videzom. Upamo, da ste uživali v raziskovanju teh vročih fotografij in slik junakinje Bhojpuri; povejte nam svoje misli; radi te slišimo!