Ko govorite o lepoti, se začne z zapeljivim pogledom oči. Par lepih oči lahko pritegne takojšnjo pozornost in obrne glavo v vse smeri. Pravilno je rečeno, da oči veliko razkrivajo o človekovi osebnosti. To je okno v vašo dušo. Odpravite se na pot z nami in odkrijte najlepše oči žensk z vseh koncev sveta:

Oči so ena najpomembnejših lastnosti človeškega obraza. Ni čudno, da dekleta povsod poskušajo preizkusiti različne oblike ličil za oči, da bi le izboljšala videz svojih oči. Prva stvar, ki jo človek opazi pri pogovoru s to osebo, so njene oči. Zato je vedno pomembno, da so vaše obrvi pravilno urejene in da se lepo ličite. Različni fotografi in revije so pogosto govorili, kako imajo radi nekatere igralke ali manekenke samo zaradi svojih oči. Oči so lahko različnih barv. Lahko so črne, temno rjave, svetlo rjave, lešnikove, zelene, modre ali sive. Ni važno, kakšne barve so vaše oči, če pa nosite ustrezno ličilo ali pa imajo vaše oči lepo obliko, boste morda imeli zelo lep par oči.

30 najlepših oblik in barv oči igralke:

Večina slavnih žensk ima najboljše oči, zato so zelo glamurozne in čudovite. Danes bo ta članek razložil približno 30 podob lepih oči na svetu.

1. Mila Kunis:

Lepe oči na svetu

Igralka naj bi imela par res čudovitih oči. Nekateri so mislili, da so njene oči zelene ali sive. Resnica pa je, da je trpela za očesnim stanjem, imenovanim kronični iritis, zaradi katerega je skoraj oslepela na eno oko. Borila se je, a ima tudi drugo očesno bolezen. Imenuje se Heterochromia iridium. Ta pogoj povzroči, da sta dve očesi različnih barv. Ste to vedeli že prej? Da, težko je opaziti barvno razliko v njenih dveh očeh, vendar je to v resnici gola resnica. Levo oko je rjavo, desno oko pa zeleno. Vidite, lepota oči ni ravno v tem, kakšna je njihova barva. Tudi s čudnim očesnim stanjem velja, da ima Mila Kunis en čudovit par oči.

2. Megan Fox:

Najlepše oči na svetu

Ima čudovit par modrih oči. Megan Fox nosi ličila za oči v takšni obliki, da se njihov videz pokaže kot bolj oblikovan in izboljšan. Zasedla je seznam, ki ga sestavljajo najlepše oči na svetu.

3. Shilpa Shetty Kundra:

Najlepše oči na svetu

Menijo, da ima tako imenovane velike privlačne indijske oči. Morda nima lešnikovih ali sivih oči, vsekakor pa ima eno najlepših oči, ki jih je Bollywood videl doslej. V kombinaciji s temi popolnoma ukrivljenimi obrvmi so njene oči videti še bolj poudarjene.

4. Angelina Jolie:

Najbolj modre oči na svetu

Gospodična Lara Croft ima modre oči, njen videz ličil pa je eden najbolj priljubljenih deklet po vsem svetu. Ukrivljene obrvi Angeline Jolie so prav tako zelo zaželena stvar za večino deklet. Ima tiste popolnoma obokane obrvi, s katerimi lahko pristane s temi ljubkimi modrimi očmi.

5. Kim Kardashian:

lepe oči kdaj

Kim Kardashian je v središče pozornosti prišla z resničnostnimi šovi in ​​skoraj pritegnila takojšnjo pozornost zaradi videza ličila za zadimljene oči. Od takrat je bil zelo priljubljen pri mnogih vizažistih. Ima rjave oči in večinoma je ujeta, ko nosi samo smokey eye makeup za podelitve nagrad ali Red Carpet. Eden njenih najljubših je podčrtati trepalnice z belo podlogo. Na tej sliki lahko opazite, da ima lepe in privlačne oči z odlično milino.

6. Lily Collins:

Oči Lily Collins

Igralka Beautiful Creatures ima lep par svetlo rjavih oči, ki jim je všeč, da ostanejo čim bolj naravne z nevtralnimi in bež odtenki. Na tej sliki ima ličila za oči, ki so tudi zelo privlačne in srčkane.

7. Keira Knightley:

najbolj neverjetne oči

Ima lep par rjavih oči s svojim oblikovanim obrazom. Njen videz ličil za oči je večinoma nevtralen in naraven, medtem ko za modelne posnetke išče tudi smokey eye. Njeno oko bo dobilo mesto na seznamu lepih oči na svetu.

8. Adriana Lima:

Oči Adriane Lime

Ta vroča sirena je pogosto znana po svojem prodornem pogledu. Ima par ljubkih modrih oči s svojim zelo oblikovanim obrazom. Njeni oboževalci so vedno zaljubljeni v njene očarljive oči.

9. Penelope Cruz:

Oči Penelope Cruz

Penelope Cruz velja za eno najbolj naravnih igralk vseh časov. Če se je ne spomnite iz drugih filmov, se je zagotovo spomnite iz znane filmske serije Pirati s Karibov. V teh čudovitih parih rjavih očeh izgleda zelo seksi. Ličila ohranjajo minimalno, znano pa je tudi, da ima športne videz ličila in temne zadimljene oči.

10. Sarah Jessica Parker:

slavne oči

Najbolj je znana po svoji vlogi v seriji “Sex and the City”, zelo znana pa je tudi kot oblikovalka trendov, ki rada ohranja stvari modne. Ima par modrih oči in zelo rada je nevtralna ali zadimljena.

11. Cameron Diaz:

Igralke privlačne oči

Cameron Diaz je zelo ljubljena in zelo priljubljena igralka mnogih. Ima močno oblikovano ovalno obliko obraza, znana pa je tudi po pričeskah. Diaz je bila skoraj vedno priljubljena med modnimi fotografi, predvsem zaradi prodornega para modrih oči. Cameron so skoraj vedno videli v lahkih dimnih ličilih ali nevtralnih odtenkih senčil, ker ima rada, da so njene oči čim bolj naravne. Na tej podobi me lepa igralka privlači tudi s sijočimi očmi.

12. Barbara Mori:

Najlepše oči izgledajo ženske

Če je v resnici ne poznate tako dobro, jo zagotovo lahko izsledite iz filma “Kites”, ki je indijski bollywoodski film, v katerem je nekaj let nazaj igrala z Hrithikom Roshanom. Ima čudovit par zelenih oči, ki jih imajo številni fotografi radi.

13. Eva Longoria:

Oči Eve Longoria

Ima lep par podolgovatih temno rjavih oči. V linijo nosi repne ali krilate podloge skupaj z veliko maskare, kar izboljša celoten videz njenih oči. Lahko uporabite iste tehnike, da poudarite svoje oči. Ima eno najlepših oči na svetu.

14. Emma Stone:

Oči Emme Stone

Je vse večja ljubljenka mnogih. Modni fotografi jo imajo večinoma radi zaradi konturnega ovalnega obraza in tudi zelenih oči. Ima lep par zelenih oči, ki jih poudari s pravo vrsto ličila. Lepa oblika obrvi še okrepi njene oči.

15. Salma Hayek:

Oči Salme Hayek

Je zelo znana igralka. Znana je po svojih glavnih vlogah v številnih filmih. Ima par rjavih oči, ki se dobro ujemajo, ko se ukvarja s suparnimi ličili in zadimljenimi očmi. Njene oči lahko pritegnejo vse njegove oboževalce

16. Rachel Mcadams:

Najsvetlejše oči na svetu

Rachel Mc Adams ima čudovite zelene oči. Če ste jo opazili v filmih, jih vedno ohranja naravne. Komaj smo opazili Rachel, ki je nosila težka in drzna ličila za oči.

17. Lucy Liu:

najlepše črne oči

Ima par popolnih azijskih črnih oči. Znana je po različnih filmih. Lucy Liu nosi črtalo za oči v zgornji veki tako, da nosi večina azijskih deklet, zlasti Kitajke in Japonke. Njihove oči so manjše od vseh drugih ras, na primer indijske rase. Tako včasih celo poskusijo ponarejene leče, ki dajejo iluzijo večje šarenice. Vendar pa Lucy Liu skoraj nismo videli nositi takšnih ponarejenih leč. Senčila za oči je minimalna, a oči popolnoma poravna. Opazili smo jo tudi s temnejšim ličenjem smokey eye za oči. Težka maskara lahko poudari videz ljudi, ki imajo oči kot ona.

18. Scarlett Johansson:

Oči Scarlett Johansson

Njene zelene oči so mnogim priljubljene. Črna vdova vsekakor zna potegniti drzne ustnice s temi zelenimi očmi. Ličila za oči ohranja tako kot večina drugih igralk na našem seznamu 20 -ih zelo preprosta. Temnejše in drznejše barve za oči niso njene najljubše. Vendar so jo videli v zlatih in svetlo zelenih sencah. Obožuje športne temno drzne rdeče ustnice. To je ena njenih najbolj priljubljenih. Njen celoten videz, tudi ko gre za rdečilo, je zelo naraven, kar ustreza njenemu tonu kože.

19. Eva Mendez:

Oči Eve Mendez

Znana je po svojih vročih volkah kot temno rjave oči. Zagotovo ve, kako se ukvarjajo s krilatimi podlogami. To je ena slogovna izjava, ki jo lahko zelo povežemo z njenimi nastopi na rdeči preprogi. Ona je tista, ki obožuje te visokorepe in krilate poglede. Tudi te grafike včasih rada igra. Podobne krilate različice ličil za oči lahko preizkusite, če imate rjave oči. To daje vintage videz in poudari celotno ličenje oči. Njene oči niso zelo velike. So proti manjši strani, zato je zaradi krilatih videti podolgovat. Večino časa rada ima ustnice preproste in nevtralne. To ji daje več pozornosti in ji daje mladosten videz.

20. Aishwarya Rai Bachchan:

Najlepše rjave oči

Pogosto je bila znana po svojih čudovitih očeh. Vendar pa je bilo veliko polemik glede natančne barve njenih oči. Na njenih fotografijah iz otroštva mnogi pravijo, da je bila vidna s svetlo rjavimi očmi. Mnogi so celo mislili, da je njena naravna barva oči dejansko zelena ali siva. Nekateri pravijo, da ima športne stike po meri. Ne glede na to, kakšne natančne barve je njenih oči, pa ima lep par oči, ki jih rada športa z drznimi ličili in težko maskaro. Je ena najlepših igralk s čudovitimi očmi.

21. Leona Lewis:

Leona Lewis Oči

Leona Lewis je britanska tekstopiska in pevka, o kateri se največ govori zaradi njenega ljubkega para velikih zelenih oči. Da, nenavadna barva njenih oči je tista, ki pritegne pozornost. Ljudje z vsega sveta ne pritegnejo samo njene značilne glasbe, ki sega v dušo, ampak je kontrast med očmi in teksturo kože tisto, zaradi česar je njena osebnost še bolj privlačna. Leona Lewis si je svetovno slavo prizadevala z izidom prvega glasbenega albuma leta 2008. Od takrat se nanjo ni več ozrlo.

22. Kristin Kreuk:

najlepše zelene oči

Kristin Kreuk je znana kanadska igralka s čutnimi zelenimi očmi, zaradi katerih moški lahko oslabijo pri kolenih. Njene zapeljive oči so navdušile celo supermana. Kristin Kreuk je tudi izvršna producentka, ki je priznana po vlogi Lane Lang v priljubljeni televizijski seriji ‘Smallville’. Prav tako je bila glede na oči uvrščena na seznam najlepših oči na svetu.

23. Charlize Theron:

Oči Charlize Theron

Seznam najlepših oči je nepopoln brez vključitve Charlize Theron. Uspešna igralka in priznana južnoafriška manekenka, oči Charlize Theron dodajo iskrico njeni osebnosti. Njene oči veliko razkrivajo o njeni osebnosti in so zelo izrazite. Nedvomno so njene oči veliko pomagale pri njenem poklicu, saj so čustva prenesla še močneje, kot bi povedale celo besede. Charlize Theron je v poznih 90. letih postala slavna, za vlogo v filmu ‘Monster’ pa je prejela tudi oskarja za najboljšo igralko.

24. Giada De Laurentiis:

najbolj kul oči na svetu

Giada Pamela De Laurentiis je ugledna televizijska osebnost, ki je tudi priznana italijanska kuharica in pisateljica. Gospa je bila v središču pozornosti zaradi svojega lepega in intrigantnega očesa. Giada De Laurentiis deli svoje kuharske recepte v svojem programu “Everyday Italian” in je trenutno tudi gostiteljica programa Food Network.

25. Celina Jaitley:

Celina Jaitley Eyes

Celina Jaitley je nekdanja lepotna kraljica, manekenka in problematična igralka v Bollywoodu. Čeprav njen karierni graf nikoli ni bil previsok, igralka upravičeno najde mesto na seznamu slik lepih ženskih oči. Celina Jaitley je leta 2001 osvojila tudi naslov Femina Miss India Universe. Igralka ima izrazite azijske poteze obraza, oči pa so edinstveno v lešnikovi obliki, kar je nekako povezano z njenim poreklom iz Kašmirja. Celina Jaitley ima najlepše oči med drugimi indijskimi igralkami.

26. Milla Jovovich:

Milla Jovovich Oči

Milla Jovovich je ena priznanih ameriških igralk, modelov, modnih oblikovalcev in glasbenikov. Čeprav izkazuje veliko talenta, se o dami največ govori o njenih čutnih in nadrealističnih očeh. Milla Jovovich je v svoji karieri delala v več akcijskih in znanstvenofantastičnih filmih, v glasbenem kanalu VH1 pa so jo imenovali tudi “vladajoča kraljica udarcev”.

27. Elizabeth Taylor:

Oči Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor je bila zaslonska ikona iz zlate dobe Hollywooda, ki ne more ostati omenjena, ko razpravljamo o najlepših očeh. Bila je britansko-ameriška igralka s svetovnim ugledom, za vlogo v filmih “Kdo se boji Virginije Woolf” in “Polje masla 8” pa je tudi prejela nekaj oskarjev v kategoriji za najboljšo igralko. Elizabeth Taylor ni priznana po svoji uspešni igralski karieri, ampak tudi po najbolj nenavadnem paru zapeljivih modrih oči. Barva njenih oči je briljantno izboljšala njeno teksturo kože in moškim je za vedno sledilo. Živela je tudi najbolj glamurozno.

28. Sharbat Gula:

Sharbat Gula Oči

Sharbat Gula je obraz National Geographic Channel. Njen osupljiv in iskriv par oči jo je naredil za naslovnico in jo pripeljal v središče pozornosti. Njene oči pripovedujejo njeno edinstveno zgodbo s tako pomembnostjo, da ne morete zadržati, če želite izvedeti več o tem dekletu. Slavni fotograf Steve Curry je najprej posnel Sharbat Gulo in od takrat se morajo ljudje pogovarjati o neprimerljivi lepoti njenih oči. Njene oči so vedno iskrile.

29. Sophia Loren:

Sophia Loren Oči izgleda

Sophia Loren je priznana igralka in italijanski modni model, ki ima najbolj zapeljiv par oči, kar jih je kdaj imela ženska. Tudi pri 81. letu starosti jo njen par lepih zelenih lisastih oči naredi v središču privlačnosti. Sophia Loren si je prvič prizadevala za slavo, potem ko je leta 1962 osvojila prestižno oskarje za najboljšo igralko za svoj film “Two Women”. Bila je tudi prva ženska, ki je osvojila oskarja za predstavo v tujem jeziku.

30. Audrey Hepburn:

Audrey Hepburn oči

Nenazadnje, seznam slik lepih oči je nepopoln z omembo Audrey Hepburn, čeprav danes ni z nami. Audrey Hepburn je bila ena izmed velikih britanskih igralk, ki je bila tudi prva ženska, ki je osvojila Oskarja. Bila je tudi dobra humanitarka, katere globokih medenih oči se še vedno spominjamo z enako ljubeznijo. Audrey Hepburn je bila filmska legenda in modna ikona, ki nam bo vedno ostala v srcu.

Tukaj je torej celoten seznam najlepših oči ženskih osebnosti iz vseh družbenih slojev in čez mejo. Za vsako žensko so njene oči najbolj dragoceno bogastvo in ta ženska zagotovo ve, kako to narediti v svojo korist. Vložili smo veliko truda, da vam predstavimo filtriran seznam slik lepih oči in upamo, da ste jih zagotovo uživali, podobno kot smo vam predstavili.